Hjem Nasjonal kamp Aktivisme – Vi er Nordens siste forsvarslinje!

– Vi er Nordens siste forsvarslinje!

MOTSTANDSBEVEGELSEN Lederen for Motstandsbevegelsen i Norge, Haakon Forwald, oppsummerer mai måned.

Juni er her og sommeren har allerede gjort sin ankomst flere steder i Norden. Det er på tide med en oppsummering av måneden som har gått, og det har som vanlig vært en svært spennende og hendelsesrik måned i kampens tegn.

1. mai-demonstrasjon i Falun, ny propaganda, kreativ aktivisme, offentlige aktiviteter, hets og løgn i fiendemedia, angrep fra rabiate politiske meningsmotstandere og ikke minst kampanjer og forberedelser til den kommende demonstrasjonen i Fredrikstad – er bare noe av det som har funnet sted i måneden som har gått. Med andre ord: en måned fullspekket med radikal og kompromissløs kamp for Nordens frihet!

1. mai-demonstrasjon i Falun

Den nordiske motstandsbevegelsen innledet mai måned, som året før, med en demonstrasjon på arbeidernes kampdag. Dette året under parolen «I folkefellesskapets tegn!».

Demonstrasjonen var, etter min mening, så nærme en perfekt demonstrasjon man kan komme. Strålende solskinn, rekordstort oppmøte, tafatte meningsmotstandere og kraftfulle taler fra blant annet Simon Lindberg, Pär Öberg og Paulina Forslund – hvorav sistnevnte nok var min personlige favoritt.

Opp mot en halv million mennesker besøkte Nordfront og Frihetskamp denne dagen og Radio Nordfronts direktesending nådde nesten 10 000 personer. Fiendemedias rapportering nådde naturligvis også en hel del mennesker, og genererte mange nye besøkende på våre nettsider.

Les mer om demonstrasjonen:

Våropprydning i Bergen

I Bergen gjennomførte medlemmer av organisasjonen en kreativ aksjon hvor man først renset byen for folkefiendtlig propaganda, og senere arrangerte en sosial aktivitet med bålbrenning og grilling, hvor det beslaglagte materialet effektivt ble tatt hånd om.

Aktiviteten resulterte også i en fin film:

https://www.youtube.com/watch?v=jJ5yrOsDUUI

Offentlig aktivitet og polititrakasserier

Aktivister fra Rede 1 gjennomførte i midten av mai en offentlig aktivitet i Halden. Flyvebladene som ble delt ut inngikk i organisasjonens kampanje mot globalisme, og ble svært godt mottatt av folket.

Samtidig som Motstandsbevegelsens aksjon pågikk, bedrev også personer fra Sosialistisk venstreparti en flyvebladsutdeling. Da politiet senere dukket opp, sprang folkeforræderne fra SV umiddelbart frem og forsøkte å overtale politibetjentene til å bortvise organisasjonen fra stedet.

Politiet lot seg påvirke, opphevet Grunnloven og bortviste aktivistene fra Halden i 48 timer. Begrunnelsen var at Motstandsbevegelsen ikke hadde søkt om tillatelse til å «demonstrere», noe for øvrig ikke SV hadde gjort heller. De fikk dog fortsette sin flyvebladsutdeling, noe politiet begrunnet med at man forskjellsbehandlet politiske ytringer i Norge.

Aktivistene lot dog ikke folkeopplysningen stoppe, og fortsatte ferden til Sarpsborg hvor aktiviteten fortsatte uforstyrret.

Relaterte artikler:
Film fra aktiviteten:

https://www.youtube.com/watch?v=AxQ5ep9C_BM

Offensiv i Halden

Få dager etter politiets skandaløse behandling av Motstandsbevegelsen, bestemte aktivister fra Kampgruppe 104 og 105 seg for å gjennomføre en propaganda-offensiv i byen. For å vise at organisasjonen ikke lar seg stoppe av simpel trakassering av hverken politiske meningsmotstandere eller ordensmakten.

En rekke folkefiendtlige institusjoner ble sperret av og bannere som gjorde reklame for den kommende demonstrasjonen i Fredrikstad ble satt opp. Avslutningsvis ble også frihetsfanen heist ved Fredriksten festning.

Les mer om aksjonen:

Kampen på gater og torg

Også i mai har det daglige kamparbeidet rullet på med uforminsket styrke. Eneste forskjellen er at man i mai, og i tiden fremover vil ha fullt fokus på å opplyse folket om den kommende demonstrasjonen i Fredrikstad.

En del propaganda har allerede blitt sluppet, og nye flyveblader kommer i løpet av denne uken. En propagandafilm, ble også sluppet denne uken og bør naturligvis spres på sosiale medier. For å se et utvalg av den det daglige kamparbeidet som utføres av organisasjonens aktivister, besøk kamprapport-arkivet.

Tilgjengelig propaganda for demonstrasjonen:
Se reklamefilmen nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=DC4bJRx4S9I

– Vi er Nordens siste forsvarslinje!

Demonstrasjonen i Fredrikstad nærmer seg med stormsteg, og jeg vil derfor avslutte med å oppfordre samtlige aktivister, medlemmer og sympatisører til å virkelig gjøre alt hva de kan for å gjøre reklame for demonstrasjonen i Fredrikstad.

Skriv ut propaganda, sett opp plakater, heng opp bannere og del ut flyveblader. Spre våre reklamefilmer på sosiale medier, og gjør alle i din omgangskrets oppmerksomme på demonstrasjonen og ikke minst oppfordre de til å delta!

Vi er Nordens siste forsvarslinje, og i Den nordiske motstandsbevegelsen samler vi folket til kamp mot galskapen. Den 29. juli tar vi til gatene for å demonstrere mot homolobbyen – men kanskje mest av alt for det samfunnet vi ønsker å skape. Et samfunn basert på sunne og naturlige verdier, fritt fra folkefiendtlig dekadanse og antikultur!