Hjem Nasjonal kamp Aktivisme “Vi er opposisjonen!”

“Vi er opposisjonen!”

KOMMENTAR Simon Lindberg, Motstandsbevegelsens leder, kommenterer demonstrasjonen i Falun og organisasjonens fremtid.

Det er med stor optimisme jeg forfatter denne artikkelen om vår demonstrasjon i Falun den 1. mai. Hvilken vellykket aksjon! Takk til alt og alle som fortjener det, fra bidragsgivere, deltakere og talere til arrangører, sikkerhetsansvarlige og vår egen media. Sammen gjorde vi noe helt fantastisk på mandag!

Deltakerantallet var bra og det samme var også antallet tilskuere som var sympatisk innstilte. Det var faktisk en overvekt av de som var positivt innstilte, selv om gammelmedia har valgt å løfte frem de som var negativt innstilte til oss. Gjennomsnittsalderen blant motdemonstrantene var, uten å overdrive, et sted mellom 15 og 16 år, og da regner jeg med enkelte voksne og eldre som dro opp snittet litt.

Konflikter ble stort sett unngått. Været var fantastisk, antageligvis Faluns varmeste dag enn så lenge i år. Talene var blant de beste jeg har hørt, dels fra rutinerte personer som Pär Öberg og Fredrik Vejdeland, men også fra debutanter i denne type sammenheng, som Paulina Forslund og Sebastian Elofsson. Stemningen var på topp og Falun kokte!

Det jeg personlig synes utmerket seg denne dagen var optimismen. I Falun lyktes vi bedre enn noensinne å formidle bildet av oss selv som en positiv kraft, en moden organisasjon som er vel innsatte i den politiske situasjonen og som har gode og realistiske visjoner for fremtiden. Vi har et alternativ å tilby Nordens folk!

Noen på Flashback skrev at vi denne dagen viste oss «regjeringsverdige» og Expo skriver i en av sine artikler at vi med våre taler forsøkte å relansere nasjonalsosialismen som ideologi. Jeg er villig til å gi de begge rett. I Falun demonstrerte vi ikke bare mot noenting eller til minne om noen, som eller er vanlig i den nasjonalistiske bevegelsen. Nei, vi marsjerte med brennende lidenskap og engasjement for vår nasjon i folkefellesskapets tegn og viste at vi er morgendagens røst. Vi er opposisjonen!

Det finnes fortsatt smådetaljer å arbeide med som ikke fungerte som det skulle, og naturligvis finnes det saker som vi gjorde bra, men som kunne gjøres enda bedre. Generelt er jeg dog enormt fornøyd med dagen som helhet og våger påstå at det var vår mest vellykkede demonstrasjon noensinne! Ja, eller i hvert fall hittil, for merk mine ord når jeg sier at dere kommer til å få se mange, mange flere innen Norden er befridd!

Jeg hørte noen uttrykke seg at denne dagen var noe vi kunne «leve lenge på» og det er helt korrekt. Vi har fått mediaoppmerksomhet så det holder og søknadene strømmer inn. Vi KAN definitivt leve lenge på dette, men vi KOMMER IKKE til å gjøre det. Vårt mål er nemlig ikke bare å synes og høres. Vårt mål er ikke bare å rekruttere medlemmer. Vi er ikke fornøyde der vi er og kommer ikke til å være det før vår fane vaier på riksdagshusene i hele Norden!

Mange aksjoner er allerede planlagte for resten av året og denne demonstrasjonen var bare en av mange topper i 2017, som jeg garanterer vil bli Den nordiske motstandsbevegelsens beste noensinne!