Hjem Motstandsbevegelsen Film «Vi er perverse og dekadente!»

«Vi er perverse og dekadente!»

5
DEL

HOMOLOBBYEN Arrangørene bak en såkalt mangfoldsparade, som forsøkte å forstyrre Motstandsbevegelsens arbeide i Almedalen, har publisert en film hvor deltakerne stolt deklarerer at de er både perverse og dekadente.

Det var på fredag i forrige uke at Motstandsbevegelsens gjennomførte sin første dag på politikeruken i Almedalen i Sverige. Samtidig hadde meningsmotstandere valgt å arrangere en såkalt mangfoldsparade (pride-parade) som skulle gå forbi Motstandsbevegelsens stand.

Da paradetoget var i nærheten av Motstandsbevegelsens plass, stoppet de opp og ropte perverse og folkefiendtlige slagord. Aktivistene svarte med å rope «Leve nasjonalsosialismen!», «Knus homolobbyen!» og proklamerte at den naturlige familien vil atter igjen bli det normale i Norden.

Organisasjonen RFSL har nå sluppet en video fra hendelsen, hvor man kan høre flere deltakere stolt bekrefte at de er både perverse og dekadente. Avslutningsvis intervjues demokrati- og kulturminister Alice Bah Kuhnke som uttalte at det var «uvirkelig» at Motstandsbevegelsen var tilstede, men la til at det «aldri skal hende igjen».

Se filmklippet nedenfor:

Delta i debatten

5 Innlegg på "«Vi er perverse og dekadente!»"

avatar
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Boge Myklebrast

Jødemafiaens marxistprester og mangfoldighetsmonarkier med maskinpistoler kan vri seg som ormer i satans synagoge. Guds ord i Bibelen er klar tale:

«Når en mann ligger hos en annen mann som en ligger hos en kvinne, da har de begge gjort en vederstyggelig gjerning; de skal late livet, deres blod være over dem!»

https://url.rw/?http://no.bibelsite.com/leviticus/20-13.htm

JudasGarSviker

Ikke akkurat noen hemmelighet..

Varyag

Har masse kjærlighet jeg! Regnbueflagget kler meg mye bedre enn de dekadente pride-bøsene. Bio-hazard symbolet er en mye bedre beskrivelse på det gjennområtne, folkefiendtlige budskapet deres..

Vidar S

Ekle syke folk

Ola Nordmann

Snakket litt med en turkisk taxi sjåfør, han innrømmet at tyrkerne hørte hjemme i -turkmenistan, han var en erdogan supporter, og disse lacbdefghij etc. shit fantasi venennne deres finnes ikke… dere vil gå en sikkker marsj mot deres egen død…
mvh. Tommy Johansson