Hjem Nasjonal kamp “Vi er perverse og dekadente!”

“Vi er perverse og dekadente!”

HOMOLOBBYEN Arrangørene bak en såkalt mangfoldsparade, som forsøkte å forstyrre Motstandsbevegelsens arbeide i Almedalen, har publisert en film hvor deltakerne stolt deklarerer at de er både perverse og dekadente.

Det var på fredag i forrige uke at Motstandsbevegelsens gjennomførte sin første dag på politikeruken i Almedalen i Sverige. Samtidig hadde meningsmotstandere valgt å arrangere en såkalt mangfoldsparade (pride-parade) som skulle gå forbi Motstandsbevegelsens stand.

Da paradetoget var i nærheten av Motstandsbevegelsens plass, stoppet de opp og ropte perverse og folkefiendtlige slagord. Aktivistene svarte med å rope «Leve nasjonalsosialismen!», «Knus homolobbyen!» og proklamerte at den naturlige familien vil atter igjen bli det normale i Norden.

Organisasjonen RFSL har nå sluppet en video fra hendelsen, hvor man kan høre flere deltakere stolt bekrefte at de er både perverse og dekadente. Avslutningsvis intervjues demokrati- og kulturminister Alice Bah Kuhnke som uttalte at det var «uvirkelig» at Motstandsbevegelsen var tilstede, men la til at det «aldri skal hende igjen».

Se filmklippet nedenfor: