Hjem Nasjonal kamp «Vi er perverse og dekadente!»

«Vi er perverse og dekadente!»

5

HOMOLOBBYEN Arrangørene bak en såkalt mangfoldsparade, som forsøkte å forstyrre Motstandsbevegelsens arbeide i Almedalen, har publisert en film hvor deltakerne stolt deklarerer at de er både perverse og dekadente.

Det var på fredag i forrige uke at Motstandsbevegelsens gjennomførte sin første dag på politikeruken i Almedalen i Sverige. Samtidig hadde meningsmotstandere valgt å arrangere en såkalt mangfoldsparade (pride-parade) som skulle gå forbi Motstandsbevegelsens stand.

Da paradetoget var i nærheten av Motstandsbevegelsens plass, stoppet de opp og ropte perverse og folkefiendtlige slagord. Aktivistene svarte med å rope «Leve nasjonalsosialismen!», «Knus homolobbyen!» og proklamerte at den naturlige familien vil atter igjen bli det normale i Norden.

Organisasjonen RFSL har nå sluppet en video fra hendelsen, hvor man kan høre flere deltakere stolt bekrefte at de er både perverse og dekadente. Avslutningsvis intervjues demokrati- og kulturminister Alice Bah Kuhnke som uttalte at det var «uvirkelig» at Motstandsbevegelsen var tilstede, men la til at det «aldri skal hende igjen».

Se filmklippet nedenfor:

5
Delta i debatten

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Ola NordmannVidar SVaryagJudasGarSvikerBoge Myklebrast Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Boge Myklebrast
Boge Myklebrast

Jødemafiaens marxistprester og mangfoldighetsmonarkier med maskinpistoler kan vri seg som ormer i satans synagoge. Guds ord i Bibelen er klar tale:

«Når en mann ligger hos en annen mann som en ligger hos en kvinne, da har de begge gjort en vederstyggelig gjerning; de skal late livet, deres blod være over dem!»

http://no.bibelsite.com/leviticus/20-13.htm

JudasGarSviker
JudasGarSviker

Ikke akkurat noen hemmelighet..

Varyag
Varyag

Har masse kjærlighet jeg! Regnbueflagget kler meg mye bedre enn de dekadente pride-bøsene. Bio-hazard symbolet er en mye bedre beskrivelse på det gjennområtne, folkefiendtlige budskapet deres..

Vidar S
Vidar S

Ekle syke folk

Ola Nordmann
Ola Nordmann

Snakket litt med en turkisk taxi sjåfør, han innrømmet at tyrkerne hørte hjemme i -turkmenistan, han var en erdogan supporter, og disse lacbdefghij etc. shit fantasi venennne deres finnes ikke… dere vil gå en sikkker marsj mot deres egen død…
mvh. Tommy Johansson