Hjem Nasjonal kamp Aktivisme – Vi flytter frem våre posisjoner!

– Vi flytter frem våre posisjoner!

30

MOTSTANDSBEVEGELSEN Lederen for Motstandsbevegelsen i Norge, Haakon Forwald, oppsummerer september måned.

Vi lever i spennende tider, kamerater og kjære lesere, og det er således både en fryd og en utfordring å forfatte disse månedlige rapportene. En fryd, da kampen går fremover på alle tenkelige fronter – og en utfordring, da det rett og slett skjer så mye, at det er vanskelig å få tiden til å strekke til.

To demonstrasjoner, offentlige aktiviteter, et skyhøyt aktivitetsnivå, fjellturer og friluftsaktiviteter, riksdekkende aksjoner, rekordmange lesere på Frihetskamp, systemtrakasserier og en mediahets av en annen verden. Vi flytter frem våre posisjoner!

Offentlige aktiviteter og systemtrakasserier

Organisasjonen gjennomførte i løpet av september flere offentlige aktiviteter, hvorav flere ble utsatt for trakasserier fra politiet. I Sarpsborg valgte politiet å legge ned forbud mot organisasjonens «demonstrasjon», da et titalls aktivister fredelig delte ut politisk informasjon til allmennheten.

En politibetjent forsøkte også å slå filmkameraet ut av hånden på Frihetskamps journalist, men til tross for trakasserier fra politiet, var aktiviteten svært vellykket og ble naturligvis flittig omtalt og svartmalt i løgnpressen.

I Fredrikstad var situasjonen en annen, da Motstandsbevegelsen på forhånd hadde meddelt politiet om at de ville gjennomføre en offentlige aktivitet i byen. Som vanlig dukket de opp, men da kun for å ha en kortere og vennlig dialog med aktivistene.

Også denne gangen ble det ført en rekke fine samtaler med folket, og aktivistene opplevde å få god tilbakemelding på flyvebladene – som denne gangen omhandlet temaet ytringsfrihet og demonstrasjonen i Göteborg.

Bortsett fra et par rabiate meningsmotstandere, oppstod det ingen konfrontasjoner – og med tanke på at politiet ikke hadde bortvist aktivistene, ble det naturligvis ramaskrik hos den folkefiendtlige pressen. Særlig Fredriksstad Blad hetset og leverte flere propaganda-artikler om aktiviteten.

Les også:
Se film fra aksjonen i Sarpsborg:

https://www.youtube.com/watch?v=Y9szU6F8sbA

Kamp mot forrædersystemet

Den nordiske motstandsbevegelsens aksjonerte i løpet av valdagshelgen og på selve valgdagen flere steder i landet. Over 40 valglokaler ble sperret av med sperrebånd og plakater. Plakatene hadde budskap som «Ingen stemme til folkeforrædere!» og «Brenn din stemmeseddel – engasjér deg i kampen!». Store mengder flyveblader ble også delt ut i løpet av helgen.

Aksjonene, og ikke minst min artikkel om valget, vekket sterke reaksjoner og skapte overskrifter i løgnpressen. Svært mange besøkte Frihetskamp, og det ble registrert rekordmange nedlastinger av vårt politiske manifest «Vår vei – Ny politikk for en ny tid».

Les mer om aksjonen:

Spontandemonstrasjon i Göteborg

Den 17. september gjennomførte Den nordiske motstandsbevegelsen en uannonsert spontandemonstrasjon i Göteborg. Hensikten var å reklamere for organisasjonens demonstrasjon den 30. september, samt rette søkelyset mot systemets trakasserier i forbindelse med den samme demonstrasjonen.

Demonstrasjonen var ekstremt vellykket, og ingen konfrontasjoner eller problemer oppstod med hverken meningsmotstandere eller politiet. Aksjonen ble naturligvis flittig omtalt i løgnpressen, som i likhet med etter demonstrasjonen i Kristiansand, ble politiet kritisert for at de hadde «tillatt» demonstrasjonen.

Les også:
Se filmer fra demonstrasjonen:

https://www.youtube.com/watch?v=no0VqvxqNLA

https://www.youtube.com/watch?v=nth9wPDxCrI

Folkeopplysning og interne aktiviteter

Kamparbeidet har som vanlig gått på høygir, også gjennom hele september måned. Dette til tross for riksdekkende aksjoner, mye reising, demonstrasjoner, offentlige aktiviteter og annet.

Fjellturer, treninger, basisaktivisme, bannere, klistremerker, plakater og ikke minst kampanjearbeide for demonstrasjonen i Göteborg. Ta en titt i kamprapportarkivet, dersom du ønsker et innblikk i den daglige aktivismen og deler av den interne virksomheten.

Revoltér mot forbryterne – demonstrasjon i Göteborg

Demonstrasjonen i Göteborg og refleksjoner omkring denne, har jeg allerede omtalt i min artikkel «Vi ønsker stormen velkommen!», og vil derfor nøye meg med et sitat fra denne og en liste med lenker til aktuelle artikler om demonstrasjonen.

Den 30. september gikk Den nordiske motstandsbevegelsens svært omtalte demonstrasjon i Göteborg av stabelen. Til tross for at demonstrasjonen hadde blitt kraftig motarbeidet av både politikere, politi og løgnpressen – så møtte over 650 rakryggede menn og kvinner opp. Legger man til de 150 som møtte opp på den offisielle samlingsplassen, samt de som ble stanset ved grensen – så er vi ikke langt unna vår målsetning om 1 000 personer. Vi kan uansett konstatere at selv med 650, så gjennomførte vi den største nasjonale demonstrasjonen i Göteborg i moderne tid.

Demonstrasjonen ble omtalt i både nordisk og internasjonal presse, og rekordmange besøkte våre nettsteder for å få sannheten om hva som fant sted. Vi satte dagsordenen, og det var vår organisasjon og vår politikk som ble diskutert i ukene før og etter den 30. september.

Les også:

Alle til Finland!

Som jeg påpekte i min seneste artikkel om demonstrasjonen i Göteborg og organisasjonens posisjon i Norden, så er Motstandsbevegelsen sterk vekst om dagen. Den folkelige støtten vokser også radikalt, og det til tross for angrep fra systemet og rabiat hets fra løgnpressen.

Og det er nettopp av denne anledning at det finske politistyret ønsker å forby Motstandsbevegelsens i Finland, noe selv det finske sikkerhetspolitiet erkjenner. Ifølge SUPO så er Motstandsbevegelsen nemlig for radikal, for seriøs og i konstant vekst.

Statsviter Leena Malkki ved universitetet i Helsingfors er enig med sikkerhetspolitiet, men mener at det også er et politisk trykk som ligger til grunn.

– Jeg tror også det har å gjøre med det finske politiske klimaet og den infekterte diskusjonen om innvandring. Det finnes en oppfatning om en sterkere «stille støtte» for Motstandsbevegelsen, hvilket får spørsmålet om hvorvidt en slik organisasjon skal tillates til å fremstå mer politisk.

Det er av denne anledning at Den nordiske motstandsbevegelsen arrangerer en demonstrasjon for ytringsfriheten i Tammerfors den 21. oktober. Altså helgen før rettssaken mot organisasjonen avholdes.

Dette er noe som angår alle, og som potensielt vil få ringvirkninger for både nasjonalsosialister, nasjonalister og til og med innvandringskritikere i så vel Finland som Norge.

Systemet vil forhindre oss fra å flytte frem våre posisjoner, gjennom å innskrenke ytringsfriheten. Lykkes systemet, er det bare et spørsmål om tid før de gjør det samme med andre organisasjoner og partier. Og lykkes man i Finland, vil man definitivt forsøke også i øvrige nordiske land.

Jeg vil derfor oppfordre samtlige sympatisører, støttemedlemmer, lesere, medlemmer og aktivister til å delta. Ja, alle som ønsker å verne om ytringsfriheten bør reise til Finland og delta i organisasjonens demonstrasjon den 21. oktober i Tammerfors.

Gjør rett – frykt intet!

 

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
30 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
5 år siden

Framåt! Framåt!
Systemets förakt.
Vår belöning.

Ravn
Ravn
5 år siden

Enda en fantastisk måned i kampens tegn, systemet skjelver.

Hill seier!

StressarN
5 år siden

Hyll Seier!

NSDK
NSDK
5 år siden

Fra danskerne til nordmændene:
https://vimeo.com/238110442

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

En god måned med aktivisme

Ansgar
Ansgar
5 år siden

For en gjeng med tapere. Når jeg ser bilder av disse pøbelguttene, så ser jeg usikkerhet, feighet og et enormt oppmerksomhetsbehov.
Jeg formoder at dere alle som en har opplevd en vanskelig oppvekst, med mobbing og mishandling, og nå finner dere tilhørighet, og kan enes om en sak, der dere kan skylde på andre for egen mislykkethet. Slik som denne karen:
https://www.vg.no/nyheter/utenriks/homofili/nynazistleder-avsloerer-at-han-er-homofil-og-joede/a/24165989/

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Ansgar
5 år siden

Nu Ansgar ska du inte vara missunsam på andras framgångar.
Blir lite dumt når du sier att det er feighet att stå upp mot hela etablissemanget och den politiserade polisens våldsverkare.
Du ønskar sikkert sjelv att du var en man med ballar.

Limmy
Limmy
Svar til  Tommy Nyberg
5 år siden

Er det ikke mere modig å tørre å slippe offerrollen? Tørre å se at det er du selv som er problemet og ikke alle andre?

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Limmy
5 år siden

Borde du inte ta den frågan med det Det Mosaiske Trossamfund?
Eller har du inte ballar till det?

Roar
Roar
Svar til  Ansgar
5 år siden

Det eneste dere globalister har å komme med gang på gang er det vanlige; «dere er noen tapere», «hatere», «mobbeofre», «dårlig opppvekst», «navere», osv. Det begynner å bli noe kjedelig. Dere burde se dere selv i speilet, se til det miljø dere selv tilhører. Det er vel ingen hemmelighet at det kryr av tapere blant våre politiske motstandere, og ikke minst svært sinnssyke folk.

Limmy
Limmy
Svar til  Roar
5 år siden

Det finnes svært sinnsyke folk som ikke er nazister ja 😉 hirr hirr

Roar
Roar
Svar til  Limmy
5 år siden

Og du er intet unntak vil jeg tro, Limmy.
Vi har jo fått med oss hvordan du eksempelvis omfavner pedofile. Spørsmålet er; hva er du selv?

Limmy
Limmy
Svar til  Roar
5 år siden

Nå blir du lurt av ekstremisten i deg igjen. Verden er ikke svart/hvit. At jeg ikke vil drepe deg betyr ikke at jeg omfavner nazister.

Andreas H
Andreas H
Svar til  Limmy
5 år siden

Gå og legg deg Limmy, ingen som orker deg her.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Limmy
5 år siden

Du glider alltid på ämnet når du får pedofilfrågan.
Varfør?

Limmy
Limmy
Svar til  Tommy Nyberg
5 år siden

Fordi et av deres virkemiddel er å prøve å få meg i en forsvarsposisjon. Dere prøver å bølle meg bort fra tema og prøve å «vinne diskusjoner» på å kaste dritt. Dere klarer ikke å gjemme dere bak et spørsmål om jeg er pedofil.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Limmy
5 år siden

Tar du avstånd från pedofili och pedofiler?
Leder en økad acceptans før pedofiler till en økning av sexuellt utnyttjade barn?

Limmy
Limmy
Svar til  Tommy Nyberg
5 år siden

Hva tror du? Tror du jeg er for pedofili? Tror du jeg støtter utnyttelse av barn?

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Limmy
5 år siden

Svårt før dig att ge ett rakt och enkelt svar?
Tar du avstånd från pedofili och pedofiler?

Limmy
Limmy
Svar til  Tommy Nyberg
5 år siden

Blir du redd når noen ikke spiller spillet ditt? Kanskje du kommer litt nærmere realiteten. Mobbing får deg ikke ut av denne

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Limmy
5 år siden

Så du tar inte avstånd från pedofili och pedofiler?

Johan G
Johan G
Svar til  Limmy
5 år siden

Synes du at sammenligningen din klarte å forsvare det faktum at du er et talerør for pedofile? Du har tydelig et urovekkende liberalt syn på pedofile og pedofili. Og jeg aner at du er mer liberal enn hva du også har kommet med her.

Årsaken til at du stilles spørsmål, er fordi vi kjenner til venstresidens forhold til pedofili, og deres pågående liberalisering/normalisering.

Limmy
Limmy
Svar til  Johan G
5 år siden

Jepp

Og hva er et talerør for pedofile? Pedofile som gruppe har ikke noe budskap. De hverken har eller søker noe talerør.

Men kanskje vi kan snakke om ditt homofobi problem?

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Limmy
5 år siden

Tar du avstånd från pedofiler och pedofili Limbeck?

Limmy
Limmy
Svar til  Tommy Nyberg
5 år siden

Pedofili ja. Pedofile som trenger hjelp bør få behandling. Å ta avstand fra mennesker gir ingen mening.

Fornøyd nå? Nå har du fått kalt meg pedofil. Nå har du fått spilt spillet ditt. Hva har du oppnådd?

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Limmy
5 år siden

Hehe…

Ravn
Ravn
Svar til  Limmy
5 år siden

Kjetil
Kjetil
Svar til  Limmy
5 år siden

Støtter du gay-pride og alt det drittet der støtter du også pedofili. Det blir som å si at man støtter NATO men ikke jødene… henger ikke på greip.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Ansgar
5 år siden

@Ansgar Thy Winner. Hvis du hater denne homofile jøden så mye som sier, så får du ta og kaste ham ut fra et hustak sammen med dine selvsikre, mandige og modige afa/islamistkompiser, da vet du;)

Ikke noe problem når dere er 20 mot en + har frikort på å utøve vold fra politiet og (((domstolene))). Lol!

Problem solved, tøffer-enn-toget-Ansgar;)

Ola Nordmann
Ola Nordmann
5 år siden

Imponerende! Motstandsbevegelsens idealistiske og hjertevarme innsats for et Fritt Forent Norden blir lagt merke til over hele Verden. «Vår vei – Ny politikk for en ny tid» https://www.frihetskamp.net/wp-content/uploads/2016/07/Plakat-Motstandsbevegelsen.pdf <–kort versjonen og og mer utfyllende finnes her: https://www.frihetskamp.net/?s=v%C3%A5r+vei I en tid hvor flere og flere ikke kjenner seg igjen i landet hvor deres slekt har bodd i generasjoner på generasjoner, i en tid hvor det som er vårt eget, helst skal gjemmes bort og pakkes ned til fordel for multikultur og u-kulturer fra land og folkestammer helt forskjellige fra oss og vårt naturlig Nordiske levesett er det Motstandsbeveglsen som tar kampen… Les mer »