Hjem Opinion Kronikk Vi kan ikke beseires

Vi kan ikke beseires

KRONIKK Noen ganger er det artig å se hvor mye ressurser den rådende makten bruker på å bekjempe oss. De sloss dog mot en overveldende fiende.

tor_midgardsormen1-460x213_ny

For noen år siden ble Afghanistans president Hamid Karzai intervjuet angående landets Taliban, hvor han sa:

You can’t destroy the Taliban. To destroy the Taliban — you must destroy the Afghan people.

I Norden er det ikke snakk om en militær okkupasjon, men blant annet en massemedia-okkupasjon. Afghanerne har tydelig lært seg å hanskes med situasjonen, og på samme måte har også vi lært oss å hanskes med våre okkupanter.

Her er et eksempel på hvorfor vi bekjempes:

En forutsetning for et sant demokrati er befrielse og demokratisering av massemedia. I vårt land har vi den jødiske Bonnierfamilien som et åpenbart eksempel; så lenge mediene domineres av fremmede sionistiske eller kapitalistiske interesser, som har et monopol over informasjonsspredningen, kan inget virkelig demokrati råde. Det sier seg selv at en slik mediedominans må brytes med alle midler. Det handler om hvert menneskes rett til sin egen bevissthet, muligheten til å bygge seg sin egen selvstendige oppfatning.

Å knuse et slikt monopol kan eksempelvis gjøres ved å ekspropriere, altså beslaglegge disse mediebedrifter; deretter statliggjøre noen av dem, legge ned andre og dele ut resten til foreninger og samvirkeforetak. Gjennom å gi tilbake mediene til folkefellesskapet, til stat, foreninger og samvirkeforetak, demokratiserer vi dem.

I den nasjonalsosialistiske republikken kommer kommersielt eide medier å sterkt begrenses, i stedet vil altså foreninger, folkebevegelser, samvirkeforetak og andre oppmuntres og støttes av staten for å publisere et mangfold av media slikt at informasjon, et bredt spekter av politiske meninger, og et bredt spekter av kultur trygges. Et friere og folkeligere media er altså en forutsetning for et sant demokrati og etter slike reformer vil samfunnet forandres.

Sitatet ovenfor er hentet fra Klas Lunds artikkel, «Fremtidens styre», altså hva Motstandsbevegelsen akter å oppnå – noe som kan være interessant å lese.

Gammelmedia har allerede tapt
For den som kan tyde den politiske utviklingen i landet er det åpenbart at vi lever i et samfunn i forandring. Situasjonen ble treffende beskrevet av en «netthater», omtrent på denne måten:

Fredrik Reinfeldt minner mer og mer om en gal kaptein som med avgrunnslatter og manisk blikk styrer den svenske skuten rett mot et isfjell.

Folk vil selvsagt innse at politikere som Mona Sahlin, Göran Persson, Fredrik Reinfeldt, Stefan Löfven (eller noen av de andre toskene som Bilderberg-gruppen produserer) er riv ruskende gale. Og mentalt uskikkede personer skal ikke inneha ansvarsposisjoner ovenfor millioner av mennesker.

Motstandsbevegelsen er tilfeldigvis den mest radikale kraften, som stadig belyser lyssky maktstrukturer. Våre idéer er som antibiotika for samfunnskroppen, og vi kommer til å sette en stopper for ødeleggelsen – noe som selvfølgelig vil irritere de ansvarlige.

mot-systemet_ny

Gammelmedia er døende – vi er fremtiden
Alternativ media vinner og gammelmedia taper. Dette kan ikke understrekes nok – massemedias monster er døende, det er det ingen tvil om. Vi ser med egne øyne hvordan de tvinges til nedskjæringer på løpende bånd og legger ned virksomhet etter virksomhet.

De kan ikke engang ha kommentarfeltene sine åpne – folk skriker da at «keiseren er naken».

Folk lønnes for å angripe Motstandsbevegelsen
Hvis for eksempel svenskvennlige krefter styrte Sveriges Television hadde TV-programmer kunne sverte ansatte i Dagens Nyheter (DN) med Jacques Henri Wallners knivdrap på «fascisten» Magnus Nordenmark. Wallner er tilfeldigvis redaktør i DN. Eller hvorfor ikke sverte sosialdemokrater med Marcus Arnessons ulovlige trusler mot blant annet sverigedemokrater:

Hvis du ikke gjør som jeg sier så blir det partering, og da kommer jeg til å steke brystene dine i smør»

Det kunne blitt laget TV-programmer om venstreekstreme Adam Heivert Taylors feige voldsbruk og brukt disse handlingene til å sverte ansatte i fagforeningen han arbeider for (ABF). Dette er bare tre tilfeldige eksempler, men mulighetene er uendelige.

Det finnes et mylder av mennesker hvis eneste oppgave er å angripe Motstandsbevegelsen og liknende bevegelser. Disse individene tjener altså penger på å produsere propaganda mot alt og alle som utgjør en trussel mot den rådende makten. Motstandsbevegelsen er en av disse truslene.

motstandslokomotivet_ny

Vi kan ikke beseires
Massemedia har løyet så mye at allmennhetens tiltro til journalister er rekordlav. De kan aldri bortforklare at «flerkultur» alltid ender i enorme lidelser og lett bryter ned sivilisasjoner – det er historiske fakta og og noe man daglig kan bevitne. Og sionistisk alternativmedia som Avpixlat vil aldri kunne bortforklare at sionister med storbanker lar Vesten slave i et gjeldsbasert økonomisystem.

Samme hvor mye Avpixlat vrir og vender på informasjonen vil de heller aldri kunne bortforklare at jødisk makt-bevegelsen er fullstendig ansvarlig og bevisst har påtvunget Europa den katastrofale «flerkulturen».

Sannheten er allerede ute – og sprer seg som ild i tørt gress! Vår tid er kommet!