Hjem Nasjonal kamp Aktivisme «Vi må aldri glemme!» – Dresden-aksjoner over hele landet

«Vi må aldri glemme!» – Dresden-aksjoner over hele landet

10

FOLKEOPPLYSNING Motstandsbevegelsen gjennomførte denne uken omfattende aktivisme for å rette søkelyset mot de alliertes terrorbombing av byen Dresden under andre verdenskrig.

Den nordiske motstandsbevegelsen gjennomførte denne uken omfattende aktivisme over hele landet for å rette søkelyset mot de alliertes krigsforbrytelser under andre verdenskrig, og da spesifikt terrorbombingen av den tyske byen Dresden, som fant sted den 13.–15. februar 1945. Dette ettersom den versjon av historien som det norske folk indoktrineres i gjennom blant annet utdanningsinstitusjoner, massemedia og underholdningsindustri, er seierherrenes versjon og gir et særdeles forvrengt bilde av virkeligheten.

Sjelden, eller snarere aldri, får man høre om de alliertes overgrep mot sivile tyskere, japanere, franskmenn, italienere, nordmenn eller dansker. Sivile som bevisst ble slaktet i «demokratiets» navn. Dresden, Köln, Postelberg, Hiroshima og Tokyo. Eller hva med Bergen, Oslo, Laksevåg eller København?

Dresden2

De alliertes terrorbombinger mot sivile i Tyskland og andre land som de allierte kriget mot, var ingen tilfeldigheter. I det britiske flyministeriets «Area bombing directive» gikk det tydelig frem at de allierte ikke skulle ta hensyn til sivilbefolkningen, men snarere rette bombingene mot sivile. Blant annet oppfordret man i dette direktiv å «konsentrere angrepene på moralen til fiendens sivilbefolkning, og da særskilt industriarbeiderne». Disse retningslinjer ble fastslått og utvidet takket være Winston Churchills jødiske rådgiver Frederick Lindemann og Churchill selv.

Et av stedene som var verst rammet av disse terrorbombingene var den tyske byen Dresden, hvor omkring 250 000 døde i en ildstorm de allierte bevisst skapte gjennom sine bombinger.

Dresden5

Ettersom disse grusomme hendelser både er oversett og dysset ned, anså vi det som vår plikt i folkeopplysningens og nasjonalsosialismens tjeneste å informere det norske folk om hva som fant sted i Dresden.

I kombinasjon med omfattende aktivisme på svært mange steder – som blant annet Bryne, Stavanger, Bergen, Kristiansund, Sandnes, Sotra, Laksevåg, Halden, Hønefoss, Kristiansand og Klepp – publiserte Frihetskamp to ulike artikler om Dresden. Disse var:

Aksjonene var særskilt rettet mot videregående skoler og universiteter, men en del ble også gjennomført andre steder.

Se bilder fra aksjonene nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
10 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tom
Tom
4 år siden

Utrolig bra kamerater! Vi må ALDRI glemme ildstormen i Dresden

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
4 år siden

Utmerket arbeide – tillat aldri disse grusomheter å bli glemt! Nå var allierte terrorbombinger mot sivilbefolkningen ikke noe nytt fenomen i Tyskland, men grusomhetene i Dresden står likevel i en særklasse. For det første var der intet som kunne kalles militære mål i Dresden – en by som var fylt til randen av flyktninger som desperat forsøkte å unnslippe den brutale fremferden til den røde arme. For det annet skjedde denne uhyrlige terrorbombingen på et tidspunkt der krigen de facto var over, slik at bombingen vanskelig kan påstås å ha hatt annet formål enn å myrde så mange som mulig… Les mer »

Andreas H
Andreas H
4 år siden

Bra jobbet!

Motstandsmann
Motstandsmann
4 år siden

Utrolig bra!!

Ine
Ine
4 år siden

Jeg blir så utrolig trist når jeg tenker på alle de søte barna og alle de tapre foreldrene som døde på helt forferdelige måter i disse terrorbombingene og som følger av den røde armés bakketerror, om det var et holocaust som fant sted under (etter!) krigen, så var det definitivt disse terrorbombingene, og det tyske folket m.fl som led under alliert terror er definitivt de som burde huskes som martyrer, grunnen til at det ikke er slik er at alt er snudd på hodet i denne tid vi lever i. Jeg er 100 prosent sikker på at disse tapre familiene… Les mer »

Thule
Thule
4 år siden

SKAM over løgnmedia som aldri ber oss minnes dette grusomme folkemordet!

Johan G
Johan G
4 år siden

Historien skal frem i lyset!
http://www.hellstormdocumentary.com

Vestlandet
Vestlandet
4 år siden

Bra jobbet alle sammen!

Fjell
Fjell
4 år siden

Churchill was a Crypto-Jew whose mother was the daughter of a Jewish financier with Rothschild business connections, one of many instances of daughters of Jewish financiers marrying into British aristocratic families.

Jødene som styrte Britania valgt ut Dresden for utslettelse akkurat da fordi de visste byen var stappfull av flyktende kvinner og barn fra de østlige deler av Tyskland (600.000 sies det). Målet deres var folkemord. Ikke noe nytt for dem, men her overgikk dem seg selv. Myrdet sannsynligvis over en halv million germanere denne natten og de kommende dagene.
En helt ufattelig forbrytelse som aldrig må glemmes, eller tilgis!

Kim
Kim
4 år siden

Sterkt jobbet av alle involverte.

Anbefaler alle og se dokumentaren Hellstorm.