Hjem Nasjonal kamp «Vi må vaksinere de unge mot denne farlige tankegangen»

«Vi må vaksinere de unge mot denne farlige tankegangen»

MEDIA Motstandsbevegelsens aktivisme på Sørlandet får omtale i fiendemedia. De unge må vaksineres mot nasjonalsosialismen, anser en lokal sosialdemokrat.

FVN

Avisen Fædrelandsvennen publiserte fredag en artikkel om Den nordiske motstandsbevegelsens aktivisme på Sørlandet. Ifølge avisen skal de ha blitt oppringt av hele fem(!) personer som hadde reagert negativt på Motstandsbevegelsens flyveblader.

Inger Salvesen var en av de fem som tok kontakt med Fædrelandsvennen. Ifølge Salvesen så skal mannen hennes ha vært vitne til at Motstandsbevegelsens aktivister la et flyveblad i postkassen deres.

– Jeg blir både skremt og dårlig av at unge gutter driver med slikt, forteller Salvesen til Fædrelandsvennen.

Interessant at Salvesen beskriver Motstandsbevegelsens aktivister, som i dette tilfelle var menn i midten av 30-årene, som «unge gutter». Klassisk hersketeknikk, dårlig syn eller kanskje man har begynt å ta i bruk asylsøkernes fleksible aldersbestemmelser?

Stefan
Aldersbestemmelse er ikke lett. I hvert fall ikke om man er «flyktning» eller sosialdemokrat. PÅ BILDET: Sveriges statsminister, sosialdemokraten Stefan Löfven, sammen med «flyktningbarn».

Salvesen, som tidligere har vært medlem av Arbeiderpartiet, anser at hjernevasken bør starte i tidlig alder for å forhindre at nasjonalsosialismen sprer seg.

– Besteforeldre og foreldre må ta en prat med de unge. Vi må vaksinere de unge så godt vi kan mot denne farlige tankegangen.

Verdt å merke seg at nasjonalsosialismen i hennes verden er synonymt med noen slags sykdom, som man må vaksineres mot.

flyveblader
Motstandsbevegelsens flyveblader er tilgjengelige i organisasjonens nettbutikk. Klikk på bildet ovenfor for å besøke nettbutikken.

Ytringsfriheten er fortsatt inntakt

For å svartmale organisasjonen og nasjonalsosialismen ytterligere har Fædrelandsvennen naturligvis også tatt kontakt med politiet, for å høre hva de har å si om flyvebladsutdelingen.

Politistasjonssjef Ole Hortemo forteller avisen at han har tatt en «grundig prat» med andre politimenn og Politiets sikkerhetstjeneste. Han kan dog meddele at ingenting ved Motstandsbevegelsens propaganda er ulovlig, og at ytringsfriheten fortsatt er gjeldende i Norge.

– Siden innholdet er lov, må folk tåle at dette distribueres.

Kilde:
Folk reagerer på nazibrosjyrer