Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen – Vi ønsker stormen velkommen!

– Vi ønsker stormen velkommen!

54

KOMMENTAR Lederen for Motstandsbevegelsen i Norge, Haakon Forwald, reflekterer omkring demonstrasjonen i Göteborg og organisasjonens posisjon i Norden.

Den 30. september gikk Den nordiske motstandsbevegelsens svært omtalte demonstrasjon i Göteborg av stabelen. Til tross for at demonstrasjonen hadde blitt kraftig motarbeidet av både politikere, politi og løgnpressen – så møtte over 650 rakryggede menn og kvinner opp. Legger man til de 150 som møtte opp på den offisielle samlingsplassen, samt de som ble stanset ved grensen – så er vi ikke langt unna vår målsetning om 1 000 personer. Vi kan uansett konstatere at selv med 650, så gjennomførte vi den største nasjonale demonstrasjonen i Göteborg i moderne tid.

Demonstrasjonen ble omtalt i både nordisk og internasjonal presse, og rekordmange besøkte våre nettsteder for å få sannheten om hva som fant sted. Vi satte dagsordenen, og det var vår organisasjon og vår politikk som ble diskutert i ukene før og etter den 30. september.

– En linje er trukket i sanden

Demonstrasjonen var også dagen da Motstandsbevegelsen utfordret systemet, og på listig vis tvang det til å vise hva det går for – hvilken side det står på. En linje ble trukket i sanden. På den ene siden står folket og motstanden – på den andre: systemet, løgnpressen, globalistene, sionistene og deres lakeier og nyttige idioter.

Titter man tilbake noen måneder, blir det vanskelig å ikke dra paralleller til den tiltenkte demonstrasjonen i Fredrikstad. Politiet la ned forbud, men stod likevel klare med over 300 mann nær Fredrikstad den 29. juli. Ville de fremprovosere en reaksjon fra Motstandsbevegelsen, og hadde forhåpninger om at organisasjonen skulle trosse forbudet slik at de kunne gjennomføre massearrestasjoner? Ikke umulig.

Motstandsbevegelsens posisjon i Norden

Det er en kjensgjerning at man selv ofte er sin verste kritiker, og slik er det definitivt med den nasjonalistiske opposisjonen og ikke minst Den nordiske motstandsbevegelsen. Vi undervurderer oss selv, og enkelte ganger skulle man nesten kunne tro at vi selv kjøpte fiendemedias propaganda om oss.

Et bevis for vår vekst, og noe til og med Adolf Hitler benyttet som målestokk for verdien av ens kamparbeide, er hetsen man blir utsatt for i sionistpressen. Den nordiske motstandsbevegelsen har i løpet av både våren og sommeren blitt utsatt for en svartmaling uten like i fiendepressen. Det hele kulminerte i en hetskampanje av dimensjoner i fremfor alt nordisk presse, men også internasjonal, i forkant og etterkant av demonstrasjonen den 30. september.

Hetsen og svartmalingen har ikke bare økt i omfang og frekvens, men også intensitet. Fra sedvanlige vinklede propaganda-artikler, har man nå kastet hansken og gått til frontalangrep med den verste sortens løgner.

Noen andre som også har kastet både hansken og masken, er systemet. Mer spesifikt politiet og politikerne. I Finland har politiet startet den juridiske prosessen med å forsøke å få organisasjonen forbudt, mens i Sverige forsøker man kraftig å innskrenke nasjonalsosialisters grunnlovsfestede rettigheter.

Den svenske politiledelsen har også inntatt en direkte fiendtlig innstilling til Motstandsbevegelsen, hvor man tidligere i det minste forsøkte å gi inntrykk av at man opprettholdt noen form for likhet for loven. Jeg skriver politiledelse, da dette naturligvis ikke gjelder samtlige politimenn, men snarere ledelsen og de som lydig følger ordre.

At politiet i løgnpressen erkjenner at de bevisst hadde lagt en felle for å fengsle så mange motstandsmenn som mulig den 30. september og var villige til å bruke massiv vold for å gjøre det, er ett eksempel på dette. At man mishandler og utviser personer fra andre land, som ønsket å delta på en demonstrasjon med innvilget tillatelse fra myndighetene, er et annet.

Journalister, kulturpersonligheter, synsere, politisjefer og politikere tar også åpent til orde for å forby Motstandsbevegelsen. Men hvorfor skjer alt dette akkurat nå, og hvorfor med Motstandsbevegelsen?

Fordi organisasjonens støtte blant den gemene mann og kvinne kontinuerlig vokser, og stadig flere ønsker å donere, bidra eller rett og slett engasjere seg i kampen. Vi når ut til folket gjennom våre nettsteder, gjennom våre radioprogrammer, gjennom våre torgmøter, flyvebladsutdelinger og ikke minst demonstrasjoner. Til tross for at fienden hetser seg hese, og systemet både motarbeider og trakasserer – så vokser folkets støtte.

De vet vi har vind i seilene, og en bred og økende støtte blant Nordens befolkning. De vet også at vi besitter både viljen, kunnskapen og evnen til å benytte oss av dette for å realisere våre mål.

Fienden skjelver av skrekk ved tanken på at vi skal bli en folkebevegelse. De skjelver av skrekk ved tanken på at folkebevegelsen skal kulminere i en folkestorm, en nordisk revolusjon, og at vårt mål om et fritt Norden skal bli realisert.

Vi derimot, ønsker stormen velkommen.

Mørke tider venter oss, men om den eneste veien fremover går gjennom helvete, ja, da må vi bryte oss frem den veien og nedkjempe alt som stiller seg i vår vei.

Sitat fra «Håndbok for aktivister i Motstandsbevegelsen»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
54 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Martin Steigedal
Martin Steigedal
5 år siden

Fantastiskt bra skrevet! La stormen komme, vi har allerede vind i seilene! Hyll seier!

Tor Bjørnsson
Tor Bjørnsson
5 år siden

Mot seier, folkekamerater!

Andreas H
Andreas H
5 år siden

Som vanlig, utrolig bra skrevet av vår leder. Hill seier

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Hill Seier

Ragnar Tvedt
Ragnar Tvedt
5 år siden

Veldig bra skrevet 🙂

Johan G
Johan G
5 år siden

Riktige kjemper frykter ikke stormen, de navigerer seg igjennom den og bekjemper den!

Politisk Soldat
Politisk Soldat
5 år siden

Helt korrekt, og skjelve bør de!

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Politisk Soldat
5 år siden

Det gjør dem også…
Bare og ta en titt på hvor desperate dem begynner å bli .

H.
H.
5 år siden

Disse månedsrapportene er veldig viktige, tror jeg. Holder humøret oppe å se hvor bra det faktisk går for motstanden. For bare noen år siden så jeg på nasjonalisme som en romantisk, men fjern drøm. I dag er jeg overbevist om at nasjonalsosialismen både kan og må bli Nordens fremtid.

Sveinung
5 år siden

Dere er noen latterlige fjottskaller med hjernekapasiteten til en.. En.. Amøbe? Hmm.. Det ville være å fornærme en amøbe.. Men men.. Er trist å se så mange følge dette manipulerende tullet.. Dere driter dere loddrett ut. «Vi ønsker stormen velkommen».. HA.. Dere blir feid rett på havet. Jeg er ingen stor fan av muslimer. Dog dun dem som ikke vil innrette seg til våre lover og kultur.. Dere er ikke vår kultur. Dere sidestilles med de fanatiske tullingene som tror de skal forandre verden i deres bilde.. Neste marsj dere foretar dere, vil jeg og mine møte dere med skjold… Les mer »

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Sveinung
5 år siden

Bifilt kompost som deg eier såpass lite integritet og displin at dere kommer aldri til og klare organisere dere på samme måten som NMR. Eneste dere klarer er å gjemme dere bak muslimer og et sadistisk pedopoliti i det dere tror at dere har seiret hver gang NMR blir gasset med pepperspray. Uansett hvor hardt en sånn som deg prøver vil du aldri klarer annet enn å kaste en stein som du bommer med. I » beste» fall treffer du en politihest i hodet eller lignende slik dere har gjort flere ganger før og det er jo helt Ok for… Les mer »

Sveinung
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

Hehe he.. Så gøy å lese svarene.. Snakk om å sparke seg selv i trynet 😀 Vi er godt organisert. Det vil dere få se. Vi kommer ikke til å slå det første slaget. Det vet vi dere tapere kommer til å stå for. Vi er flere grupper med samme mål. Drite dere ut. Vel.. Hjelpe dere med å drite dere ut. For dere er flinke til det selv allerede 😀 Vi liker verken blitzere eller islam. Vi jubler hver gang en av de isil fjottene dauer eller blir fengslet. Jubler når det islamske samfunn mister støtte. Fordra ikke hijab… Les mer »

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Sveinung
5 år siden

Luftslott ?

Motstandsmann
Motstandsmann
Svar til  Sveinung
5 år siden

Hahaha

Martin Steigedal
Martin Steigedal
Svar til  Sveinung
5 år siden

HVa liker du egentlig? Er du satanist?

Thule
Thule
Svar til  Sveinung
5 år siden

Skal vi liksom lette gjetteleken nå? Hva slags pyse er du som ikke en gang tør å identifisere deg med en gruppering? Fra det du skriver vil jeg gjette at du er en middeladrende FrP’er. En av de «jeg er ikke rasist, men…» tullingene som ikke har ryggrad til å stå for noe konkret. Som ikke tør å stille spørsmål ved den offisielle historien som er skrevet av de som vant krigen. Man kjenner igjen typen med en gang. Alle standpunkt er vage, trygge og uspesifikke. En fot på hver side, sånn at du trygt kan hoppe over der konsensus… Les mer »

Sveinung
Svar til  Thule
5 år siden

Du har rett i noe. Jeg er både frper og middelalderende. Men jeg kan med handa på hjerte si at jeg IKKE er rasist. Jeg har både homofile og «fargede» i min nære vennekrets. Jeg fordrar bare ikke ekstremister. Dem som skal trykke på andre sin tro og meninger og kreve at vi skal bøye oss for dem. Mine muslimske venner vet hvor jeg står vedrørende islam. Dem er veldig enig og dem er for en modernisering av islam. Flere av dem er Frp og høyrefolk. Mine føtter står godt plantet på motsatt side av nazister, homofobi og andre ekstremister.… Les mer »

Roar
Roar
Svar til  Sveinung
5 år siden

http://www.smashculturalmarxism.com/the-politically-correct/

Oi, så godt et menneske du er 🙂 Tenk, ikke rasist og har tilogmed fargede venner….skal si.

Det du ikke skjønner er at hva du skriver her kun bekrefter at du ikke har snøring på hva nasjonalsosialisme er. Det burde du kanskje satt deg inn i før du bjeffer?

Storm K
Storm K
Svar til  Sveinung
5 år siden

Vi får se om dine muslimske «venner» er enig med deg den dagen de er i flertall. du er naiv som tror på det de sier til deg eller andre som de kaller vantro. Du må nok intette deg islam eller kjempe i mot. Men värst blir det kanskje ikke for oss menn. Kvinners frihet vil bli mest innskrenket.

Espen
Espen
Svar til  Sveinung
5 år siden

du er vel klar over at zionistene var en del av nazistene , og hvorfor støter du homofeli og pedofeli ?

Espen
Espen
Svar til  Sveinung
5 år siden

modifisering av Islam ? skal du kaste bøkene , fatwaene og lage nye ?

Roar
Roar
Svar til  Sveinung
5 år siden

Du er med andre ord en shabbos goy. En nyttig idiot som går i globalismens ærend uten selv å forstå det.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Sveinung
5 år siden

La meg gjette.. dere er en gjeng med hiv infiserte transvititter?

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Sveinung
5 år siden

Tammerfors 21/10.

Martin Steigedal
Martin Steigedal
Svar til  Sveinung
5 år siden

«A man who hates on other men is a insecure little bitch»

Storm K
Storm K
Svar til  Martin Steigedal
5 år siden

Our hate is justified 🙂

Hanne
Hanne
Svar til  Sveinung
5 år siden

Sjarmerende ord fra nok et hjernevasket individ!
Flaut rett og slett.
Håper du står for det du sier, og ser fram til å få svi ?

Sveinung
Svar til  Hanne
5 år siden

Vi får se. Hjernevasket? Mmmmmm. Tror du ser deg selv i speilet når du tenker det. Eller så vil du bare være en av gjengen. Føle deg tøff og spesiel.

Stakkars.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Sveinung
5 år siden

Har du filipinsk kone?

Sveinung
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

Nei..

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Sveinung
5 år siden

Aha!
Du er han!

Espen
Espen
Svar til  Tommy Nyberg
5 år siden

jeg tror at du tar feil

Hanne
Hanne
Svar til  Sveinung
5 år siden

Vet du hva jeg ser når jeg kikker i speilet?
En meget stolt nordisk kvinne, som er privilegert av å få være medlem av et fantastisk folkefellesskap og som er Nordens eneste håp for framtiden.

Hanne
Hanne
Svar til  Hanne
5 år siden

Den nordiske motstandsbevegelsen. Hyll seier. *

Sveinung
Sveinung
Svar til  Hanne
5 år siden

Hadde dere droppet denne nazismen, hadde til og med jeg støttet dere.
Min bestefar ble torturert av tyske nazisvin under krigen. Til og med de tyske soldatene som tok vare på han mellom torturen ble straffet fordi dem viste vanlig menneskelig omsorg.
Så om du «stolte nordiske kvinne» vil menge deg med en gjeng nazisvin. Så lykke til. Du får bare håpe at din tipp tipp oldemor eller far ikke var jøde eller noe slikt..

En flokk sauer er dere. Følger etter en skabbete ulv med kun en egenskap. Å kunne snakke dere rundt sin lillefinger…

Roar
Roar
Svar til  Sveinung
5 år siden

Min bestefar var kommunist. Skulle jeg da automatisk og blindt støttet kommunismen? Om min bestefar ble tatt til fange under krigstilstand nettopp fordi han gikk ærend for fiendtlige makter, skulle jeg da blindt hatet nasjonalsosialister og grått over min bestefars fangenskap? Ta deg for fanden sammen og se til hva partene stod for istedet før du velger side.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Sveinung
5 år siden

«Til og med de tyske soldatene som tok vare på han mellom torturen ble straffet fordi dem viste vanlig menneskelig omsorg.»— Har du sett litt mye på film ?

Du danner deg et bilde av N.S, eller rettere sagt sionistene har dannet det for deg .

Dessuten heter det ikke nazisme, det heter Nasjonal Sosialisme.

Og når det kommer til på snakke oss rundt lilefingeren ligger du forholdsvis like dårlig an som alle andre som har prøvd før deg . Værsågod neste-

Arne
Arne
Svar til  Hanne
5 år siden

Hva skal du gjøre med han ?

Roar
Roar
Svar til  Sveinung
5 år siden

Det komiske her er at du snakker om at vi driter oss ut. En titt på hva du skriver her så kan vi vel si at du fint klarte å drite deg selv ut.

Nivået hos dere sionister og kommunister er bare til å måpe av. Dumt for dere, bra for oss.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Sveinung
5 år siden

Hahahahahahaha!!

Steinar
Steinar
Svar til  Sveinung
5 år siden

Haha…du minner meg om TrigglyPuff Sveinung.
https://youtu.be/dA3VhoKCIkM
https://youtu.be/smNliNd1Lag

Ikke mist pusten 😉

Ola Nordmann
Ola Nordmann
5 år siden

Utrolig godt skrevet av Den Nordiske Motstandsbevegelsens Leder Norske avdeling Haakon Forwald. Det er en naturlov at støtten til NMR vil øke, vi tjener jo på det alle sammen 🙂 Kjærlighet til sitt eget folk er jo naturligvis også kjærlighet til seg selv og sine, det er naturlig, det er sunt og det er godt og bra! https://www.nordfront.se/det-blir-ett-spannande-val.smr et lite kakestykke til lørdagskaffen=) Hver dag som går, blir fler og fler «berørte» av den importerte «lykken» som visstnok skal redde Norden *kremt kremt*. (((Globalistene))) som eier media, pumper ut sitt hat mot oss daglig, men sannheten er den, vi vil… Les mer »

Espen
Espen
5 år siden

en kan drømme , plattformen for enighet er alt for liten , det blir bare en kamp mot folket og politiet ,

Alexander Holm
Alexander Holm
5 år siden

En gang var jeg aktivist for Nordfront . Hjertet mitt banket for Nordfront . Det gjør det igjen. Samfunnet er faen meg helt ødelagt av jøde homo kommunist marxist sionist feminist -abstraksjonist-pedofil- muslim lobbyen . Hyll vår leder Forwald -en stor leder! Og hvorfor massiv innvandring i den samme tid som Islamistisk terrorisme er verre enn noen gang??? Hvem som helst av muslimene kan være terrorister! Jeg vil også påpeke at Sverige har mye større behov for en væpnet revolusjon enn Norge! Norge har jo ryddet opp i dette -og vi har Frp i regjering i 4 nye år .… Les mer »

Limmy
Limmy
Svar til  Alexander Holm
5 år siden

Vi alle kan være terrorister. Du og alle sammen

Alexander Holm
Alexander Holm
Svar til  Limmy
5 år siden

Og hvorfor det? Mener du at absolutt alle nordmenn er potensielle terrorister ? Det er jo helt feil ! Hvorfor påstår du at Jeg kan være en terrorist ? JEG OG ALLE SAMMEN SKRIVER DU . Hva i all verden er det for slags kriterier du bygger din oppfatning av en terrorist på ???

Et jævla stort og besynderlig spørsmål :
Hvorfor har ikke Islamister angrepet Norge ????
Det er et vakuum der mellom Norge og resten av Europa. Er innvandrere så mye bedre integrert i Norge enn i andre land ???

Limmy
Limmy
Svar til  Alexander Holm
5 år siden

Det jeg vil poengtere er at din forutinntatte holdning til muslim ikke har sammenheng i virkeligheten. Om det kommer en terroraksjon er ikke sjangsen større for at det handler om høyre ekstremisme enn religiøs ekstremisme

Roar
Roar
Svar til  Limmy
5 år siden

Uhm, jo Limmy.
Oddsen er langt langt større for at et terrorangrep er i regi av muslimer, enn «høyreekstremister» som dere så feilaktig kaller det. Det er utrolig lite realisme i dine kommentarer.

Martin A. Engeset
Martin A. Engeset
5 år siden

Likskap for lova i Finnland? Eg poengterar at det er mykje eg ikkje er einig med Motstandsbevegelsen i. Men når Finnland forbyd organisasjonen pga. fremjing av hat, rasisme og oppmoing til vald, utan samatundes å forby Koranen, må det vera lov å koma med ein kommentar: Koranen inneheld ma.: Over 900 punkt (talet er for lavt – korrekt tal er truleg 1500+) som svertar alle ikkje-muhammedanarar: Dårlege menneske som bør haldast på avstand, omvendast, underkuast, eller drepast. Klar rasediskriminering – apartheid – på basis av religion. Og underbygginga av hat og vald. 950+ punkt som fortel Muhammedanarar er alle andre… Les mer »

Thule
Thule
Svar til  Martin A. Engeset
5 år siden

Kanskje du faktisk skal lese «Mein Kampf» uten (((kommentarer))), så ser du at Hitler kritiserer de som ønsker verdensherredømme. For øvrig har du rett angående islam. «Nazisme» er et begrep skapt av de som vant krigen for å sverte de som tapte. Både på Frihetskamp og Vigrid sine sider finner du masse informasjon som uten tvil motbeviser de alliertes løgner om Tyskland. Det er også dokumentarfilmer tilgjengelig på internett. Filmer som «The Greatest Story Never Told», «Hellstorm» og «Europa: The Last Battle» har vekket opp mange og har blitt sensurert fordi de motbeviser de løgnene vi har blitt foret med… Les mer »

Limmy
Limmy
Svar til  Thule
5 år siden

Må nasjonalsosialisme være Hitler for alle pengene? Eller tro at jøder har en massiv konspirasjon og alt det der? Er ikke nazismen bare en gren av nasjonalsosialisme?

Kan man ikke være nasjonalsosialist uten ekstremismen?

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Limmy
5 år siden

Vaken dygnet runt Limmy?
Eller ska jag säga Legio? Ty du verkar vara många.

1488
1488
Svar til  Limmy
5 år siden

Fordi «nazisme» finnes ikke. Hitler var en gigant uten like. Er du uenig i det, er du enten ikke opplyst eller har usunne verdier. Det er ikke subjektivt. Du er ikke fra en annen planet.

Tor
Tor
5 år siden

Jævla nazipakk