Hjem Nasjonal kamp Aktivisme “Vi tar kampen til et nytt nivå”

“Vi tar kampen til et nytt nivå”

MOTSTANDSBEVEGELSEN Offentlige aktiviteter, rekordmange kamprapporter, radikal aktivisme, nye kampgrupper og trakasserier fra systemet. Lederen for Motstandsbevegelsen i Norge oppsummerer juni måned.

Front

Juni måned er over, og hvilken måned det var! Et historisk høyt aktivitetsnivå over hele landet, offentlige aktiviteter, opprettelse av nye kampgrupper, spektakulær og radikal aktivisme, kamprapportfilm, mange lesere og ikke minst trakasserier fra systemet. Man kan trygt si at vi har tatt kampen til et nytt nivå.

Skyhøyt aktivitetsnivå

I min forrige månedsrapport «Motstanden øker – på alle fronter» kunne jeg stolt proklamere at organisasjonen hadde satt rekord med over 40 publiserte kamprapporter på én måned, og at det nye aktivitetsnivået hadde medført at vi nå publiserte minst to kamprapporter hver eneste dag på Frihetskamp.

collage

Så hvordan gikk det så med juni måned? Lå organisasjonens aktivister på stranden, slappet av og nøt solen? Under ingen omstendigheter! Kampmaskineriet har rullet videre med uforminsket styrke, mer aktivt enn noen sinne. I løpet av juni har det atter igjen blitt satt rekord med opp mot 70 aksjoner gjennomført på 30 dager, og holdes dette nivået oppe skal man ikke se bort i fra at Frihetskamp må publisere tre kamprapporter om dagen.

Her følger et lite utvalg:

Front

Offentlige aktiviteter og spektakulær aktivisme

Et aspekt av kampen som mange har savnet fra Norge, er de offentlige aktivitetene som har kjennetegnet Motstandsbevegelsens virksomhet i Sverige og Finland. Juni ble dog måneden da stillheten ble brutt, og organisasjonens aktivister inntok Norges torg og gater for å møte folket og spre det nasjonalsosialistiske budskapet.

Hele fire offentlige aktiviteter ble gjennomført. De to første da Motstandsbevegelsen inntok Telemarks gater og gjennomførte flyvebladsutdelinger i både Skien og Porsgrunn, og helgen etter med offentlige aksjoner i Evje og Fredrikstad. Samtlige aktiviteter var svært vellykkede, og aktivistene rapporterer at de har fått blod på tann og at flere offentlige aksjoner er planlagt.

Les mer om de offentlige aktivitetene her:

I tillegg til de offentlige aktivitetene, er det særskilt én aksjon som stikker seg ut og fortjener berømmelse, og det er «Anti-Pride»-aktivismen til Rede 1 i Oslo sentrum. En spektakulær og målrettet aksjon, som også fikk mye berømmelse i både Frihetskamps og Nordfronts kommentarfelt.

20160621_225630

Organisasjonen vokser

I likhet med mai måned ble det også i juni opprettet to nye kampgrupper, denne gangen i Rede 1 (Østlandet). De nye gruppene er Kampgruppe 101 (Asker og omegn) og Kampgruppe 102 (Jessheim og omegn).

At kampgrupper blir opprettet i et rede er naturligvis et resultat av et økende medlemsantall og høyt aktivitetsnivå. Det økende antallet medlemmer gjelder naturligvis ikke utelukkende for Østlandet, men Rede 1 utmerker seg på dette området, i likhet med deres høye aktivitetsnivå.

AH-artikkel

Frihetskamp og Aktivisthåndboken

Ser man bort fra historiske artikler og kamprapporter, har det også denne måneden vært mindre aktivitet på vår nettside enn det pleier. Leserantallet har dog vært jevnt og bra, men ingen rekorder denne måneden.

Årsaken til det noe lavere aktivitetsnivået på nettsiden, avhenger i likhet med forrige måned, av at mye ressurser har vært lagt på den kommende Aktivisthåndboken og ny propaganda. Det er derfor med stolthet og glede at jeg kan meddele at begge prosjekter nå er ferdige, og at både skriften «Håndbok for aktivister i Motstandsbevegelsen» og nye klistremerker snart vil finnes tilgjengelig for salg i nettbutikken.

Trakasserier fra systemet

Trakasseriene fra Politiets sikkerhetstjeneste (PST) har også denne måneden fortsatt, og særskilt i Rede 1, noe som antageligvis avhenger av deres høye aktivitetsnivå og ekspansjon. Som jeg dog skrev i min forrige månedsrapport, så biter ikke systemets trakasserier på våre aktivister, det gjør oss mer motiverte. Noe nok også de har registrert på Frihetskamp.

Aktivist Ida Gislingrud fra Rede 1 og kampegruppesjef og aktivist Martin stilte opp i et spesialavsnitt med Radio Nordfront hvor de fortalte om PSTs trakasserier og hvordan systemet forsøker å motarbeide organisasjonen i Norge. Klikk HER for å høre avsnittet.

månedens

Månedens utmerkelser

Jeg vil denne måneden innføre noe nytt i mine månedsrapporter, og det er at hver månedsrapport skal avsluttes med utmerkelser. Denne månedens kategorier er følgende: Månedens rede, månedens aksjon og månedens nyhet/hendelse.

Månedens rede

Uten tvil, Rede 1. Med høy rekruttering, skyhøyt aktivitetsnivå og spektakulære aksjoner har Rede 1 vært sterkt bidragsgivende til at kampen nettopp har blitt tatt til nye nivåer. Trakasserier fra systemet gjør de mer motiverte, og øker deres kampmoral – helt i Motstandsbevegelsens ånd. Godt jobbet Rede 1!

Månedens aksjon

Rede 1s «Anti-Pride»-aktivisme i Oslo sentrum. En radikal og spektakulær aksjon gjennomført midt i Oslo sentrum under kulturmarxistenes årlige høydepunkt – «Oslo Pride 2016». Bra jobbet Rede 1!

Månedens nyhet

Motstandsbevegelsen i Norge har brutt stillheten og på alvor startet med offentlige aktiviteter. Et stort steg i rett retning for Motstandsbevegelsen. Sterkt jobbet alle sammen!

Engasjement