Hjem Nyheter Globalt VIDEO: Coronavirus & covid-19: Is this how freedom dies?

VIDEO: Coronavirus & covid-19: Is this how freedom dies?

5

KORONAVIRUS Den populære YouTube-profilen Bjørn Andreas Bull-Hansen reflekterer i følgende video rundt koronakrisen, årsaker, samt hva vi kan vente fra globalistene i fremtiden.

YouTube-profilen Bjørn Andreas Bull-Hansen reflekterer rundt dette med koronaviruset, og stiller spørsmålet om dette er slutten på friheten. Med dette sikter han til restriksjoner og da spesielt til et mulig fremtidig scenario der folk kan bli tvunget til å vaksinere seg med de vaksiner som myndighetene befaler. Vaksiner man ikke aner hva inneholder, beordret av myndigheter som allerede fører en fiendtlig politikk mot eget folk.

– Vi bør ikke akseptere noe som går imot de verdier som våre forfedre døde for. Vi bør ikke akseptere en lov, eller myndighet som vil forsøke å ta friheten vekk. Jeg vil heller ha et kort liv og dø av en eller annen sykdom, enn at min frihet skal frarøves meg. Og det mener jeg, forteller Bull-Hansen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Espen
Espen
2 år siden

Bra talt av Bull-Hansen. Helt enig med han.

Fantomet
Fantomet
2 år siden

Tror ikke at det er noe farlig virus, er i hvert fall svært usikker. Kjenner ingen som er smittet og mange har gjort det samme med å spør sine venner og bekjente. Bare skuespillere og tilfeldige mennesker som står frem med å ha fått det.. Kan selvfølgelig være det som de sier men det stinker uansett. Her er også en sak: https://www.dagsavisen.no/rogalandsavis/nyheter/fhi-vurderer-a-spore-folk-via-smarttelefoner-for-a-begrense-smitte-1.1687938

Sidsel
Sidsel
Svar til  Fantomet
2 år siden

I Stockholm er mer enn 7 av 15 døde fra Somalia. To dager gammel nyhet. Fatter ikke at nordmenn finner seg i dette som er totalt ute av proporsjoner. De udugelige politikerne gir seg ikke!

Roar
Roar
2 år siden

Det er ikke godt å vite før man selv får det, eller kjenner noen som blir rammet av det. Men som Bull-Hansen er inne på så kan myndighetene utnytte dette til å innføre et samfunn vi ikke ønsker. Skulle man bli tvungen til å ta vaksiner som kun en myndighet vi ikke har tiltro til vet hva inneholder, så håper jeg det slås tilbake og blir totalt opprør.

Sidsel
Sidsel
2 år siden

Nordmenn glemmer fort. Selv nektet jeg Gud skje lov å bruke den medisinen helse myndighetene solgteog lurte på oss under forrige pandemi. Manipulasjonen virket og nordmenn masse vaksinerte seg . Og barna – som utviklet narkolepsi. Dette vil gjenta seg. Mark my word!