Hjem Nyheter Norge Video fra pågripelsen av Greg Johnson

Video fra pågripelsen av Greg Johnson

9

NORGE Scandza Forum har publisert en video fra episoden da Greg Johnson ble pågrepet av norsk politi for tankekriminalitet.

Det var lørdag den 2. november at den amerikanske akademikeren Greg Johnson ble pågrepet av norsk politi på oppdrag fra PST kort tid etter han hadde ankommet den akademiske konferansen Scandza Forum hvor han skulle tale. Pågripelsen førte til massiv medieoppmerksomhet både i Norge og internasjonalt og Johnsen ble til slutt også utvist fra Norge.

I filmen ser man uniformert politi fortelle Greg Johnson at han er arrestert, uten å utdype hvorfor, for deretter å pågripe amerikaneren uten dramatikk. I filmen kan man også se hvordan en gruppe maskerte venstreekstreme blokkerer inngangen til arrangementet.

I intervju med Radio 3fourteen forteller Johnson at han selv ønsket å frivillig forlate landet etter arrestasjonen, men at norske myndigheter valgte å holde ham i to døgn før han ble returnert til Ungarn med fly.

9
Delta i debatten

avatar
2 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
HaraldssonAsgautKim LarsenNazisten JensGrim Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Øystein
Øystein

Det er helt utrolig hvor åpenlyst kommunismen regjerer her i Norge.
Bokstavelig talt arrestert for tankekriminalitet.

En stor skam for dette såkalte «demokratiet» , hvor det liksom skal være en grunnlovsfestet rett til å ytre det vi mener.

Håper virkelig at flere folk åpner øynene etter denne skandalen.

Grim

Han med barten og rosa mobil så skummel ut …

Nazisten Jens
Nazisten Jens

Hvem er den raringen, og hvorfor oppfører han seg som ei tenåringsjente på Justin Bieber-konsert?

Kim Larsen
Kim Larsen

Rettelse! han så hjerneskadet ut!

Asgaut
Asgaut

Kjære vakre vene. Hva slags kildekritikk er det Frihetskamp.net og vedkommende som har lastet opp denne videoen på Youtube bedriver? Personen på slutten av videoen som blir dratt ut av gruppen vedkommende står i av en politimann, for deretter å bli slengt rundt før han får seg en luftetur i bakken er ikke Greg Johnson, men en antirasistisk motdemonstrant. 40-50 motdemonstranter hadde møtt opp utenfor Scandza forum lørdag 2.november for å demonstrere mot arrangementet hvor Johnson skulle tale. Da flere av de antirasistiske motdemonstrantene ikke rettet seg etter politiets anmodninger, og brøt seg gjennom sperringene som var satt opp, ble… Les mer »

Asgaut
Asgaut

Beklager så mye! Jeg har misforstått artikkelen og videoen. Står at Johnson ble pågrepet uten dramatikk. Blir mer dramatiske scener når politiet går hardt til verks mot frammøtte venstreekstremister.

Vil tro at nasjonalsosialister liker politiets opptreden på slutten av videoen.

Haraldsson
Haraldsson

Det er da helt klart at nasjonalister oppfører seg bedre enn venstreekstremister, Asgaut.

Haraldsson
Haraldsson

Men kjære vene da Asgaut, hvem har sagt at flere av de du ser blir pågrepet i slutten av filmen skulle være Greg Johnson?

Det kommer jo tydelig frem at han blir pågrepet i begynnelsen av videoen, og at det deretter snakkes om venstreekstremister som har blokkert inngangen.

Du får kanskje se nøyere igjennom videoer før du kommenterer neste gang.

Asgaut
Asgaut

Skal absolutt bestrebe meg på å lese artikkel ordentlig og se nøyere gjennom video neste gang.

Dessverre for seint å slette eget innlegg da oppdaget feilen.

Lei meg for at misforstod. Legger meg flat. Beklager igjen.