Hjem Nyheter Norge VIDEO: Venstreekstremisten Nina Narvestad støtter pedofile

VIDEO: Venstreekstremisten Nina Narvestad støtter pedofile

27

ANTIRASISTISK FRONT Frihetskamp er gjort kjent med en eldre tale av lederen for Antirasistisk Front Stavanger. Hør venstreekstremisten Nina Narvestad sette spørsmålstegn til hvorfor ikke pedofile kan jobbe i barnehage.

I en video fra en tale av venstreekstremisten Nina Narvestad, datert 10. november 2018, kan man høre lederen for Antirasistisk Front Stavanger mane til forbud mot politisk opposisjon, hvorpå hun hevder at et forbud ikke handler om angrep på ytringsfriheten, ettersom det tross alt er politikk hun selv ikke liker.

Videre i sin tale setter hun spørsmålstegn til hvorfor ikke pedofile kan jobbe i barnehage, når «nazister kan fortsette sin virksomhet etter endt soning». Narvestad sikter da til en person som ble dømt i Benjamin Herman-saken, og som skal ha blitt observert på et åpent Europa-vennlig arrangement etter endt soning.

Nina Narvestad har sin bakgrunn som leder i SOS Rasisme i Stavanger, en venstreekstrem organisasjon som er mest kjent for svindelskandalen som rullet opp i 2011, hvorpå flere ledere ble dømt i 2016. SOS Rasisme hadde klare koblinger til den venstreekstreme organisasjonen Tjen Folket, en radikal kommunistisk organisasjon som maner til væpnet revolusjon, og som er kjent for å kartlegge og henge ut politiske meningsmotstandere, samt gå til fysisk angrep på folk de anser for å være «nazister».

Kommunistene Nina Narvestad t.h. og Kjæran Dahle t.v., begge observert under Tjen Folkets fane. Foto: Skjermdump TV2.

Narvestad har blitt observert med Tjen Folket en rekke ganger.

Les også:
SOS Rasisme bryter loven – igjen
Nye SOS Rasisme bøtelagt
Nye SOS Rasisme demonstrerte til støtte for drapssiktet somalier
Kommunister pågrepet under Arendalsuka
Venstreekstremist kastet lysrør mot SIAN – traff nesten politimann
Kommunister i bråk med ungdom på flerkulturelle Tøyen
Antifascister demonstrerte mot nettavis 1. mai
Nye SOS Rasisme skulle demonstrere… mot frisør
Demonstrasjon i Kristiansand
SOS Rasisme og Tjen Folket stod bak dannelsen av NDL
Oppdrag infiltrasjon

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
27 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Øystein Vaule
Øystein Vaule
2 år siden

Fy og faen så sjukt! Jeg mener, greit nok at kreftene bak homo-lobbyen avslører sin pedofile agenda mer og mer for hver dag som går, men de får faktisk sine nikke-dukker til å gå ut offentlig å støtte det og? Sammen med lokal-politikere? Nina Narvestad: Det betyr tilsynelatende så mye for deg at pedofile skal få jobbe i barnehagen at du drar det opp i en tale som skal omhandle krystall-natten. Det i seg selv er ganske utrolig. Jeg stiller spørsmål til hvor lenge du har kjempet for pedofile sine rettigheter, eller om du har fått instrukser om å gli… Les mer »

Anders
Anders
Svar til  Øystein Vaule
2 år siden

Du har skjønt det. Hvis jeg blir satt i fengsel for å ha drept moren din. 15 år? Så slipper jeg ut. Så kan jeg drepe faren din ? Fett.

Haraldsson
Haraldsson
Svar til  Anders
2 år siden

Hvordan har du kommet frem til denne tanken?

Fantomet
Fantomet
Svar til  Øystein Vaule
2 år siden

Dette er en kvinne(?) med en sjel forgiftet med hat mot hvite homogene samfunn, og da finnes det ingen grenser for slike undermennesker. De er de svakeste i samfunnet som flokker seg sammen eller prøver(de er ikke mange) og blir støttet av myndighetene. Denne gruppen ble opprettet hovedsakelig for å bekjempe DNM og andre etnonasjonalister.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Antifa og venstreekstremister demonstrerer hvor totalt «unhinged» de egentlig er, ved å foreslå noe slikt. Å slippe pedofile til i barnehage og skole er å utsette våre barn og unge for alvorlige trusler om utnytting og overgrep. Det er som å oppfordre HIV-infiserte homoseksuelle til å gi blod og så uten videre gi dette blodet til intetanende pasienter.

Espen
Espen
2 år siden

Fy faen å korka i hodet. Om det er lederen, så kan det ikke være stort mellom ørene på resten heller. Og han Kjæran Dahle, så på google og han skal visstnok ha voldtatt ei, og innrømmer det selv. Litt av en gjeng kriminelle. Svindlere, kartleggere, voldsfanatikere, voldtektsmenn og forsvarere av pedofile. Et mønster som ser ut til å gå igjen hos kommunister og homolobbyister.

Kim Larsen
Kim Larsen
Svar til  Espen
2 år siden

Ja det er kjent at han voldtok en jente!

Ekle svin begge 2.

Kai
Kai
2 år siden

Jøss, ikke den skarpeste kniven i skuffen hun der.

Jannicke
Jannicke
2 år siden

Herregud for et sykt menneske.

H.L
H.L
2 år siden

Nina Narvestad er «skjev» som de kaller det og en del av homolobbyen, så det er jo da ikke rart at hun kommer med noe slikt. De er jo nokså liberale overfor pedofili.

https://www.frihetskamp.net/kulturmarxisme/

Håkon
Håkon
2 år siden

Hva tenker Den Nordiske Motstandsbevegelsen ang coronaviruset og de tiltakene som myndighetene innfører?
Jeg er redd det er innføringen av NWO/kommunisme.

H.L
H.L
Svar til  Håkon
2 år siden
Einar O
Einar O
2 år siden

Så ifølge denne «skarpe» dama, eller hva faen hun nå identifiserer seg som, så er det å forby politiske meningsmotstandere å ytre seg ikke et angrep på ytringsfriheten? Det verste er at de ved å repetere denne mantra om og om igjen, tilslutt tror noe såpass idiotisk. De pedofil-vennlige er ekstreme.

Bare Petter
Bare Petter
2 år siden

Syke kjerring. Lyser dumskap av de begge

Einar O
Einar O
2 år siden

De venstreekstreme homolobbyistene er faen ikke gode en plass.
https://www.aftenposten.no/norge/i/A368M/vil-ha-sex-lek-i-barnehagen

Kim Andreassen
Kim Andreassen
2 år siden

Hahahaha…… han fyren der kunne blitt en god meme.

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Ka faen er det for en elendig sammenligning?

Kvisler hadde sonet sin dom. Om han ville ha det kjekt med oss på nordendagene hva så?

Jeg synes det var kjekt og treffe han eg 🙂

Denne kjerringa er gal!

Kim Andreassen
Kim Andreassen
Svar til  Kim Larsen
2 år siden

Var vel også outsideren Joe Erling Jahr som var drapsmann, men Kvisler ble dømt for å ha vært i området?

Johan G
Johan G
2 år siden

Venstreekstremistene er så ensporet og helt i sin egen lille boble at de ikke engang har fått med seg at den politiske bevegelse de er imot heter Den nordiske motstandsbevegelsen, og ikke Nordfront som er en svensk nettavis. Den komiske sannhet bak disse mennesker er at de ikke kjenner sin fiende, de aner ikke hva nasjonalsosialisme er fordi de nekter å sette seg inn i hva vi faktisk har å si.

Sigøynerkongen
Sigøynerkongen
2 år siden

Er bare syke mennesker som står imot sitt eget folk!

Hanne
Hanne
2 år siden

Dette er helt sykt. Er i grunn ordløs.

Steinar
Steinar
2 år siden

En svamp for psykiske lidelser.

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Lite imponerende tale fra en såkalt leder.

Fantomet
Fantomet
2 år siden

Kjæran Dahle som står ved siden av den motbydelige kvinnen Nina Narvestad er også en voldtektsmann, viktig å spre og skulle kanskje ha vært med i artikkelen? Etter at en nasjonalist i Rogaland avslørte han så har han trukket seg tilbake i skyggen kan det virke som. «Antirasister» som ikke er noe annet enn svake mennesker som gjerne har blitt mobbet eller ikke hatt venner i barndommen og har sjelen sin full av hat som resultat er arven etter skamklipperne her i Norge. Undermennesker hele gjengen.

trackback
1 år siden

[…] lærer barna om sex, onani, utløsning og kondomer Dansende kjønnsorganer i svensk «barne-TV» VIDEO: Venstreekstremisten Nina Narvestad støtter pedofile Riksdagspartis ungdomsforbund vil legalisere barnesex i Sverige Sosialt eksperiment: Plasserte barn […]