Hjem Nyheter Norge VIDEO: Venstreekstremisten Nina Narvestad støtter pedofile

VIDEO: Venstreekstremisten Nina Narvestad støtter pedofile

ANTIRASISTISK FRONT Frihetskamp er gjort kjent med en eldre tale av lederen for Antirasistisk Front Stavanger. Hør venstreekstremisten Nina Narvestad sette spørsmålstegn til hvorfor ikke pedofile kan jobbe i barnehage.

I en video fra en tale av venstreekstremisten Nina Narvestad, datert 10. november 2018, kan man høre lederen for Antirasistisk Front Stavanger mane til forbud mot politisk opposisjon, hvorpå hun hevder at et forbud ikke handler om angrep på ytringsfriheten, ettersom det tross alt er politikk hun selv ikke liker.

Videre i sin tale setter hun spørsmålstegn til hvorfor ikke pedofile kan jobbe i barnehage, når “nazister kan fortsette sin virksomhet etter endt soning”. Narvestad sikter da til en person som ble dømt i Benjamin Herman-saken, og som skal ha blitt observert på et åpent Europa-vennlig arrangement etter endt soning.

Nina Narvestad har sin bakgrunn som leder i SOS Rasisme i Stavanger, en venstreekstrem organisasjon som er mest kjent for svindelskandalen som rullet opp i 2011, hvorpå flere ledere ble dømt i 2016. SOS Rasisme hadde klare koblinger til den venstreekstreme organisasjonen Tjen Folket, en radikal kommunistisk organisasjon som maner til væpnet revolusjon, og som er kjent for å kartlegge og henge ut politiske meningsmotstandere, samt gå til fysisk angrep på folk de anser for å være “nazister”.

Kommunistene Nina Narvestad t.h. og Kjæran Dahle t.v., begge observert under Tjen Folkets fane. Foto: Skjermdump TV2.

Narvestad har blitt observert med Tjen Folket en rekke ganger.

Les også:
SOS Rasisme bryter loven – igjen
Nye SOS Rasisme bøtelagt
Nye SOS Rasisme demonstrerte til støtte for drapssiktet somalier
Kommunister pågrepet under Arendalsuka
Venstreekstremist kastet lysrør mot SIAN – traff nesten politimann
Kommunister i bråk med ungdom på flerkulturelle Tøyen
Antifascister demonstrerte mot nettavis 1. mai
Nye SOS Rasisme skulle demonstrere… mot frisør
Demonstrasjon i Kristiansand
SOS Rasisme og Tjen Folket stod bak dannelsen av NDL
Oppdrag infiltrasjon