Hjem Nyheter Norden Videointervju: «Fra jødisk marxist til svensk nasjonalist – Lasse Wilhelmsons kamp for...

Videointervju: «Fra jødisk marxist til svensk nasjonalist – Lasse Wilhelmsons kamp for det frie ordet»

4

SIONISME I et nytt videointervju gjort av statsviteren Jonas Nilsson forteller Lasse Wilhelmson om hvordan han kom frem til at de kommunistiske revolusjonene var jødiske.

Statsviteren Jonas Nilsson, hvis dokumentarfilm Boer Project om folkemordet på de hvite i Sør-Afrika har premiere den 17. mars, har nylig gjort et videointervju med den tidligere marxisten Lasse Wilhelmson.

Da Wilhelmson i sammenheng med 1968-venstresidens fremfart gjennom vesten kjempet for sosialismens seier, hadde han ikke gitt det en tanke at mange av hans kampfeller som ham selv hadde jødisk bakgrunn. Det var først mye senere som han innså at de kommunistiske revolusjonene var jødiske prosjekter.

Den offisielle historien er at Theodor Herzl er sionismens grunnlegger, og at det skjedde på den internasjonale sionistkongressen i 1897. Men det viste seg at den som var sionismens stamfar var Moses Hess, som var en av de første sosialdemokratene i Tyskland. Det viste seg at Hess var Karl Marx’ mentor i sosialismen. Da jeg oppdaget dette merket jeg at noe ikke stemte: Hvorfor snakker man ikke om dette? Hvorfor snakker vi ikke om dette i våre studier i hele 68-bevegelsen, at Hess og Marx samarbeidet?

Wilhelmson begynte å grave i saken, kjøpte store mengder bøker og leste senere også tekster på Internett. På tidlig 2000-tallet reviderte han sitt politiske engasjement. I intervjuet forteller han om viktigheten av å forsøke å uttrykke det man oppfatter som sannhet. Wilhelmson, som også har vært gjest i Radio Norfront, byr på et faktaspekket intervju med klare beskjeder, og en politisk livshistorie med velbegrunnede resonnement og konklusjoner.

Se filmen på YouTube:

https://youtu.be/bP-irz5_roE

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kjell
4 år siden

Marxisme og kommunisme er en jødiske oppfinnelser. Uten jøden ville ikke denne virkelighetsfjerne ideologien eksistert! Det er som ugress, noe som må rives opp med rota. Dette motbydelige tankesettet har forpestet vårt samfunn lenge nok, voldtatt sinnene til flere generasjoner av våres unge, brutt opp familier, satt mann opp mot dame, dame mot mann, ført oss vekk fra hva som er viktig i livet og inn på en vei som går stadig fortere nedover. Marxisme og kommunisme er forfall og dekadens! La oss sette en stopper for dette før det er for sent! Bli med i kampen for ditt folks… Les mer »

Birgitta
Birgitta
4 år siden

Veldig interessant intervju . Han sier mye interessant . Blandt annet noe som jeg er enig i at jødene ikke er en entydig rase , men flere blandingsraser. Jeg vet at Hitler sa at jødene er en rase , og ikke en religion. Dette er faktisk noe av det som jeg virkelig er uenig med Hitler i. Det kan jo tenkes at på den tiden så hadde de ikke skikkelig oversikt over dette problemet. Det å si at jødene er en rase og ikke en religion er villedende , og det virker som om jødene drar dette rasismekortet hver gang… Les mer »

Norgesveldet
Norgesveldet
Svar til  Birgitta
4 år siden

Ja, jødene er kanskje et av verdens mest blandede folkeslag, men de kan fortsatt samles under betegnelsen «jøder» på genetisk grunnlag, hvorvidt de kan kalles en rase eller ei blir et definisjonsspørsmål.

De fleste ikke-religiøse jøder er likevel påvirket av jødedommen de også, derfor er det viktig å opplyse om også ikke-religiøse jøders herkomst, i tilfeller der disse utøver makt, ettersom deres mål og motiver mest sannsynlig kan spores tilbake til de mest sentrale delene av den jødiske religionen og de holdningene som denne har skapt hos det jødiske folket.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Dette videointervjuet er et must for alle som vil sette seg grundig inn i jødespørsmålet slik det står i Sverige idag. All heder til Lasse Wilhelmson for å tale der andre tier.

NB: få også med intervjuet som Radio Nordfront gjorde med Lasse i oktober 2015, RN#25: https://www.youtube.com/watch?v=TYWU9rJ5hcg