Hjem Nyheter Videomontage av presidentkandidaten Joe Bidens upassende berøringer av småjenter sensureres av Twitter

Videomontage av presidentkandidaten Joe Bidens upassende berøringer av småjenter sensureres av Twitter

3

UTENRIKS En twitterbruker ble beordret av twitter til å fjerne en videomontage av Joe Biden der han under pressetreff berører unge jenter på en upassende måte. Det fremgår også av kroppsspråket til jentene at de finner berøringene ekstremt ubehagelige. 

Reclaim the net, en nettside dedikert til å opplyse om sensur på nettet, rapportererte om sensureringen av videomontagen som viser presidentkandidat Joe Biden opptre ekstremt upassende ovenfor en rekke jenter og kvinner ved offentlige anledninger. Twitterbrukeren publiserte i tillegg et innlegg som gjorde narr av det faktum at montagen ble flagget av twitter for brudd på retningslinjer om publisering av media som viser overgrep mot barn. En annen bruker har lastet opp montagen som for øyeblikket fremdeles kan sees på Twitter.

Av videoen framgår det tydelig at flere av jentene finner Bidens fysiske tilnærmelser veldig ubehagelige.

En annen bruker hadde dette å si om Bidens oppførsel:

Større medieplattformer som Facebook og Twitter (kontrollert av jøden Mark Zuckerberg) har i flere år sensurert politisk opposisjon.

Les også:
Hillary Clinton til Joe Biden: «Erkjenn ikke valgtap under noen omstendigheter»
Humor: Ligger Russland bak «Creepy Biden»-bilder?

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Biden har åpenbart en dragning mot barn, til å stryke og klappe/kysse dem, noe barn ikke kan fordra. I tillegg har han gjort dette i full offentlighet, noe som ikke vitner om evne til moralsk vurdering. Idag er Biden bare en patetisk gammel mann, som strever med å forstå og formulere sammenhengende setninger og argumenter, noe som kan tyde på begynnende demens. En åpen debatt med Trump ville blitt en katrostofe for Biden, mens Trump elsker slike anledninger. Dersom Biden vinner valget vil han ikke kunne fungere særlig lenge, og da får USA madam Kamala som brutal, hvithatende mommy.

Gunn Rakel Basmen
Gunn Rakel Basmen
Svar til  Proverbs 26:11
2 år siden

Det er vel hele idéen

trackback
1 år siden

[…] på nettstedet mener til og med at president Joe Bidens navn kan ha blitt nevnt i sammenhengen, noe som ikke ville være så overraskende gitt hans veldokumenterte vane med å snuse på håret til de fleste unge jenter han møter og […]