Hjem Nasjonal kamp Viktig informasjon om demonstrasjonen i Finland

Viktig informasjon om demonstrasjonen i Finland

MOTSTANDSBEVEGELSEN Her følger viktig informasjon for den som skal delta i helgens demonstrasjon i Finland.

hki14128530

Lørdag den 21. oktober arrangerer Den nordiske motstandsbevegelsen en demonstrasjon i Tammerfors under parolen «For ytringsfriheten!».

Formålet er å demonstrere for ytringsfriheten, da den har blitt radikalt svekket i Finland de siste årene. Vi demonstrerer også den flerkulturelle politiseringen av politiet i Finland, samt politistyrets ønske om å forby organisasjonen.

Vi samles klokken 12.00 på Laukontori i sentrale Tammerfors. Det ligger cirka én kilometer fra Tammerfors togstasjon og flere busser går dit. Du kan f.eks. bruke Repa Reittiopas-tjenesten (tilgjengelig på engelsk) for å finne en reisevei.

Alle som er urolige over den nåværende utviklingen er velkommen til å delta. Det spiller ingen rolle om du tilhører en annen organisasjonen, eller ingen. Alle er velkomne!

Egne faner og bannere er forbudt, men klær med andre organisasjoners emblemer er tillatte. Grupperingen Soldiers of Odin har meddelt at de vil delta på demonstrasjonen.

Vi anbefaler at alle parkerer bilen utenfor sentrum, da det kan bli vanskelig å finne gratis parkeringsplasser. Ta kontakt med [email protected] dersom du som nordmann behøver ytterligere informasjon eller tips og råd om reisen.

Marsjen starter når alle har ankommet plassen, og før dette vil vi gå igjennom nødvendige instruksjoner. Etter marsjen vil det arrangeres en samling hvor taler vil bli holdt.

Vi ønsker at alle deltakere kler seg anstendig og oppfører seg bra. Maskering er forbudt, og det er heller ikke anbefalt å delta i joggebukser og lignende. Alle som deltar oppfordres også til å være med på å rope slagord. Informasjon om disse vil bli gitt på samlingsplassen.

Det er ikke tillatt å være beruset eller å drikke alkohol under demonstrasjonen eller arrangementet. Det er også forbudt å røyke under marsjen og mens taler blir holdt. En drikkeflaske med vann anbefales dog.

Vi anbefaler også at alle holder øye med værmeldingen og kler seg deretter. Hør også på funksjonærenes instruksjoner slik at demonstrasjonen blir vellykket. Skulle enkeltindivider oppføre seg dårlig, vil de bli fjernet fra arrangementet.

Vi håper at mennesker kan prioritere dagens program utifra hva som er best for finnene og finnenes frihet. Vi tror ikke at en eneste finsk nasjonalist kan ha noenting bedre å gjøre i de timene marsjen pågår.

Vi ses på lørdag!