Hjem Nasjonal kamp Viktig melding angående demonstrasjonen i Fredrikstad

Viktig melding angående demonstrasjonen i Fredrikstad

20

PRESSEMELDING Lederen for Den nordiske motstandsbevegelsen i Norge, Haakon Forwald, uttaler seg om den planlagte demonstrasjonen i Fredrikstad.

Det har vært mye frem og tilbake angående vår demonstrasjon i Fredrikstad den 29. juli. Søknaden om å demonstrere i Fredrikstad ble innlevert cirka én uke før 1. mai-demonstrasjonen i Falun, og politiet var relativt raske med å gi organisasjonen demonstrasjonstillatelse for dagen. Planleggingen av demonstrasjonen var i god gang og svært mye arbeide var lagt ned, da politiet plutselig snudde i saken og la ned forbud mot demonstrasjonen.

Vi tok naturligvis umiddelbart kontakt med advokat, og påklaget avgjørelsen om å forby demonstrasjonen. Vår advokat presiserte dog for oss, at en klage mest sannsynlig ville ha lite å si – uansett utfall. Dette da politiet hadde meddelt organisasjonen «i siste sekund» i kombinasjon med at fellesferien ble innledet. At dette var gjort med overlegg fra politiets side, råder det ingen tvil om.

Etter press fra vår advokat, offentlig kritikk fra ytringsfrihetseksperter, samt kritisk internasjonal presseomtale – foreslo politiet at vi skulle finne en ny dato lengre frem i tid. Men ettersom det rent prinsipielt føltes feil å la systemet diktere når vi skal demonstrere, var dette aldri et alternativ. Hvorvidt vi i det hele tatt kommer til å søke om tillatelse neste gang, er noe som vil diskuteres internt. Vi anser uansett at vi har støtte i Grunnloven til å få spre vårt budskap, med eller uten politiets tillatelse.

Sympatisører og andre som hadde planlagt å delta i demonstrasjonen, vil vi fraråde å reise til Fredrikstad den 29. juli, da de med 100 prosent sikkerhet vil bli pågrepet av politiet. Vi vil i stedet oppfordre samtlige til å være ekstra aktive der hvor dere bor denne helgen og viser systemet at ethvert forsøk på å kneble oss, leder til at motstanden blir enda sterkere!

Fremtiden

Vi har flere spennende planlagte aktiviteter for sommeren, og lover våre medlemmer, aktivister og sympatisører at det uansett blir en innholdsrik sommer i kampens tegn.

Med tanke på hvilket raseri vårt valg av parole utløste, og et samlet etablissement slo ring rundt homolobbyen, har med all tydelighet vist at vi traff et ømt punkt og at vårt valg var 100 prosent rett. Av den årsak velger vi derfor å gjøre parolen – «Knus homolobbyen!» – til tema for hele sommeren.

Angående demonstrasjoner, vil det garantert bli flere tilfeller i fremtiden. Hold utkikk på Den nordiske motstandsbevegelsens nettsider: Frihetskamp.net, Nordfront.se og Vastarinta.com.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
20 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Aktivist
Aktivist
5 år siden

Aktivisme skal bli!

Wiederstand
Wiederstand
5 år siden

Triste nyheter, men tror også at det ville resultert i massepågripelser og høye bøter. Bra også at man tvinger systemet til å vise sitt sanne diktatoriske ansikt.

Lenge leve motstanden!

Aria
Aria
5 år siden

Død over systemet! Lenge leve Motstandsbevegelsen!

tony
tony
5 år siden

Hade jeg vært I Norge hade jeg demonstrert mot disse homsene som puler hverandre I ræven og I tillegg reklamerer for details og boten eller straffen jeg hade fått for det skulle hengt pa veggen hjemme ?

hei
hei
5 år siden

Homolobbyen går seg selv i mot og avslører seg selv offentlig ved å kvele ytrings friheten som dem gjør. Dem avslører med det seg selv og hvor dem selv står. Homolobbyen og homolobbyens nyttige idioter bekrefter* at NordiskeMotstandsBevegelsen faktisk har rett og trossalt hadde rett helt fra begynnelsen av. Sett i fra dette perspektivet har NordiskeMotstandsBevegelsen derfor allerede vunnet et stort skritt frem. For hver Demonstrasjon homolobbyen forbyr avslører nemlig homolobbyen seg selv mer og mer. På den annen side vil NordiskeMotstandsBevegelsen Også vinne frem om dem får* Demonstrasjontillatelse. Med andre ord; NordiskeMotstandsBevegelsen ser ut til å vinne frem uansett… Les mer »

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Aktivisme vil det bli mye mer av.

301 kjører på!

knut
knut
5 år siden

Jeg hadde gledet meg så mye til dette.

Micke
Micke
Svar til  knut
5 år siden

Kommer demo i Gøteborg om et par mnd som trøst – følg med
På nordfront.se…og her sikkert

Sorte Sol
Sorte Sol
Svar til  knut
5 år siden

antifa er en urban terroristorganisasjon med støtte fra jødene i den tyske stat, hva for slags olympisk mental gymnastikk må utføres før man konkluderer at de har rett til å blokkere motstandsbevegelsen? Hvis noen skal benektes noe som helst så er det dem og den smakløse ancom propagandaen de henger opp overalt.

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
5 år siden

Amerikanernes voldtekt av Island skal hevnes. Med CIA i siktekornet, så trykker jeg av. Til helvete med de amerikanske svin! https://www.lpthe.jussieu.fr/~roehner/oci.pdf

Sigurd Drakegull
Sigurd Drakegull
Svar til  Boge Myklebrast
5 år siden

Sensur aksepteres ikke. Systematiske overgrep som begås i Norge, rettet imot barnefamilier fra øvrige Norden og Russland, fører uunngåelig til blodhevn rettet imot Norge. Alle, som feier problemet under teppet, får blod på hendene.

De, som går ærend for de «falske svanene» i Nordisk ministerråd, ved å mørklegge norsk «nazijakt på naboene», graver sin egen grav i en misforstått «lokalpatriotisme». Russland har stemplet Nordisk ministerråd som utenlandsk agent i 2015.

Russland er klar over at «nordisk samarbeid» er en jødisk frimurerløgn.

pPppPPppPppPP
pPppPPppPppPP
Svar til  Sigurd Drakegull
5 år siden

Når du sier at alle som «feier problemet under teppet» får blod på hendene så må du nesten utdype hva du mener med «systematiske overgrep mot barnefamilier» fra Russland og øvrige Norden, ellers fremstår poenget ditt som totalt psykotisk snikksnakk.

Bondelars
Bondelars
Svar til  pPppPPppPppPP
5 år siden

Neida, han sikter sikkert til barnevernet som ødelegger familier i feminismens og likestillingens navn.

Sigurd Drakegull
Sigurd Drakegull
Svar til  pPppPPppPppPP
5 år siden

Nordmænd er bedst i skisporet, og de tager også medalje hjem i landssvigopgør, hvor de holder verdensrekorden i antal landssvigsager i forhold til befolkningstallet. Alle nordmænd oplevede landsvigopgøret. Men ikke alle på samme side. Jeg har set nordmænd spytte og græde, når de talte om landssvigopgøret. (Spyt og snot vælter ud af hovedet på fjeldaberne.) Men det var måske så slemt for dig og dine? Min far spurgte mig i 1981, hvad jeg syntes om at skulle flytte fra Island til Norge. I dag vil jeg svare: ALDRIG I LIVET! Da jeg kom til Norge som fjortenårig, så viste jeg… Les mer »

Ida
Ida
5 år siden

Ola Nordmann og veldig mange flere har fått opp øynene for hvordan systemet fungerer som igjen er utrolig positivt for oss.

Resulatet av dette gjør at vi vokser og blir enda sterkere og demonstrasjoner blir det mange av i fremtiden. Ingenting kan knuse oss!!

Hell seger kamerater! 🙂

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Da får man heller klatre opp i master rundt omkring for å heise opp patriotiske flagg som et motsvar;)

Fjellmann
Fjellmann
5 år siden

Helt riktig av Motstandsbevegelsesn å fokusere på sodomittsvineriet. Det er nemlig helt avgjørende for vår framtid at det blir bekjempet – og nedkjempet. Alle må lære av historien. Dette er et fenomen som er tusenvis av år gammelt og har ført til undergang og fordervelse for de samfunn som har latt denne samfunnspesten/kreften få utvikle seg uhemmet. Les om Sodoma og Gomorra i de gamle skrifter. Og les om Romerrikets undergang. Ingen er «skapt sånn», men mennesket er skapt med en «fri vilje», dvs. en hjerne som kan programmeres i alle mulige retninger og som har få og svake instinkter,… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Med den ferske suksessen fra Almedalen friskt i minne er det vel innlysende at dette er veien å gå også for oss her i Norge? Med en parlamentarisk norsk gren vil vi som er ns også kunnet ha noe krav på rettsbeskyttelse fra globalistregimets servile håndlangere.

Old-School demonstrasjoner kan sikkert ha noe for seg i enkelte tilfeller, men et telt med en stand + selvlagde youtube videoer er nok en mye bedre form for «demonstrasjon» anno 2017.

Johan G
Johan G
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

Demonstrasjoner er nyttig av ulike årsaker, både utad og innad.

pPppPPppPppPP
pPppPPppPppPP
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

Jeg synes man skal rykke frem på alle felter mulige!