Hjem Nyheter Viktor Orban: Vestlige verdier betyr tre ting – migrasjon, LHBTQ og krig

Viktor Orban: Vestlige verdier betyr tre ting – migrasjon, LHBTQ og krig

UTENRIKS Ungarns statsminister Viktor Orban kritiserer globalismen, som han mener med makt og krig presser sin ideologi på land rundt om i verden.

Ungarns statsminister Viktor Orban. Foto: Vlada Republike SlovenijeCC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons.

På et nylig arrangement i Romania advarte Ungarns statsminister Viktor Orban mot EUs maktstruktur og den venstreorienterte imperialisme som USA fører mot verden.

Se film av talen nedenfor:

«Hvis man er involvert i europeisk politikk, som jeg er, så betyr i dag «vestlige verdier» tre ting; migrasjon, LHBTQ og krig», sa Orban og fortsatte:

Den europeiske union avviser kristen arv. Den håndterer folkeutbytte gjennom migrasjon, og den driver en LHBTQ-offensiv mot familievennlige europeiske nasjoner.

– Vår grunnlov bekrefter imidlertid at det sted hvor barna våre skal bo, er vårt hjemland. Den bekrefter identiteten vår som menn og kvinner, fordi det er det vi kaller familie. Den bekrefter også grensen vår, for det er slik vi kan si hvem vi vil leve med.

– Europas migrasjonsproblemer og pågående kulturkrig kan ikke håndteres på et liberalt grunnlag.

Vi har en LHBTQ, kjønnsoffensiv, som det viser seg bare kan avvises på grunnlag av fellesskapet og beskyttelse av barn.

– Mens Ungarn har beveget seg i retning å beskytte sin kultur og suverenitet, har resten av Europa skapt sin egen politiske klasse, som ikke lenger er ansvarlige og ikke lenger har noen kristen eller demokratisk overbevisning.

– Den europeiske union har blitt et uansvarlig imperium.

Vi har ikke noe annet valg. For all vår kjærlighet til Europa, for alt som er vårt, må vi kjempe.