Hjem Nyheter Norden Vil danne «menneskelig mur» rundt synagoge den 30. september

Vil danne «menneskelig mur» rundt synagoge den 30. september

25

GÖTEBORG Sionister ønsker å danne en «menneskelig mur» rundt Göteborgs synagoge samme dag som Motstandsbevegelsen arrangerer demonstrasjon.

Den nordiske motstandsbevegelsens demonstrasjon i Göteborg den 30. september nærmer seg med stormsteg, noe som innebærer at mediahetsen også har eskalert. En gjenganger i fiendemedia er klager mot politiet fordi de ønsker å la Motstandsbevegelsens demonstrasjonstog passere noen hundre meter fra Göteborgs synagoge.

Samme dag som demonstrasjonen avholdes også den jødiske helligdagen jom kippúr, noe som satt sinnene i kok hos byens jødiske befolkning.

En rabbiner utfører kapparot – et ritual som praktiseres under jom kippúr.

Judiska centralrådet klaget på demonstrasjonsruten til politiet, men fikk ikke medhold. Dette har resultert i at en gruppe kalt Vänskapsförbundet Sverige-Israel har tatt initiativ til å danne en «menneskelig mur» rundt synagogen. Alle deltakere oppfordres også til å bære kippa.

Ideen ble fremført i et debattinnlegg i Göteborgs-Posten med overskriften «Bygg en mur av stille forakt», og var undertegnet Jörgen Knudtzon og Annelie Enochson, som begge er lederskikkelser i det såkalte vennskapsforbundet.

Tanken er at personene som deltar skal stille seg med ryggen vendt mot demonstrasjonstoget for å på den måten «vise forakt» mot nasjonalsosialismen. Samtidig skal man også ha «øynene åpne» for voldsomme motdemonstranter som kan finne på å bruke vold mot jødene, skriver artikkelforfatterne. At de som arrangerer motdemonstrasjoner mot Motstandsbevegelsen ofte har moralsk og økonomisk støtte fra jødiske finansmenn som George Soros, ser ut til å ha gått dem hus forbi.

George Soros
George Soros er trofast mot sin kulturmarxistiske doktrine, og støtter velvillig opp under folkefiendtlige elementer i hvite vestlige land. Bildet er fra Ferguson hvor Soros betalte og busset inn «demonstranter».

Göteborgs jøder likte dog ikke tanken på en «menneskelig mur» rundt synagogen, og har takket nei til tilbudet. Frihetskamps søsterside, Nordfront, har mottatt opplysninger om at synagogen voktes av israelske vakter, noe som kan forklare hvorfor «muren» kanskje blir overflødig.

Judiska centralrådet har også blitt lovet et møte med justisminister Morgan Johansson for å kunne drøfte sin uro over Motstandsbevegelsens demonstrasjon.

Kilder:
Bilda en mur av tyst förakt
Vill slå ”skyddsmur” vid nazistmarsch

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
25 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Definisjon av Jødisk synagoge = talmudisk hatsenter. Også benyttet som våpenlager for (((revolusjonære))) under den (((russiske) revolusjon. På samme måte som moskeer har blitt benyttes som festninger/våpenlagre av muhammedanere i fientlige/ikke-muslimske land.

Hanne
Hanne
5 år siden

Jammen så hyggelig. Haha

NordenSkjold
NordenSkjold
5 år siden

Hva kommer dette oss ved .. ?

Hva dem velger gjøre med sin synagoge er klinkende likegyldig. I hvertfall for meg.

Hatkriminell
Hatkriminell
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

Herregud, lær deg norsk.

Hanne
Hanne
Svar til  Hatkriminell
5 år siden

Han skriver norsk. Lær deg å lese.

Oskar Bae
Oskar Bae
Svar til  Hanne
5 år siden

«Hva dem velger å gjøre» er ukorrekt. «De» er riktig form i den sammenhengen.

(Skrift-)språket forvitrer sannelig, og fra deres kant, nazister, kommer neppe noen renessanse.

Hipsternaziselfie

Filtrerte bilder strømmer opp
Og ut av min bortkomne, jagede kropp:

Trærne i skogen er hendig staffasje;
Kjærlighetslivet – en ensom massasje;

Styrke er noe som finnes i armen;
Lykke er noe som ender i tarmen;

Historie er viktig – om enn Snorre er litt
Kjedelig, vit dog at landet er ditt!

Så hån ei min atferd som trist eller simpel!
Jeg flakker (på nett) som min forfaders vimpel!

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Oskar Bae
5 år siden

««Hva dem velger å gjøre» er ukorrekt. «De» er riktig form i den sammenhengen. » – Har et bedre dikt om han; Han gjemmer seg bak et smarthetens alter, som nerden på skolen som stjal noen spalter, han besto likevel ikke et forsøk på og treffe, like kul som en katt som ønsker og bjeffe. En feministisk marxist i fra i Rødenes kom, flyttet til Oslo og sløste sitt fond, stalker på Facebook i det han når bånn… Men ta det med ro du fortsatt frelst, tiden den tikker, vi sees når som helst .

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Oskar Bae
5 år siden

( Er* fortsatt F… )

Hatkriminell
Hatkriminell
Svar til  Hanne
5 år siden

>hva dem velger gjøre
«HAN SKRIVER NORSK. LÆR DEG Å LESE!»
Du kan ikke være seriøs.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Hatkriminell
5 år siden

Ja, hva jødene velger og gjøre med sin synagogitet er faktisk det samme. Så lenge dem ikke lar det gå utover oss. Det er nemlig ikke bare bare og fjerne en synagoge over natta selvom vi skulle ønske det var slik. La oss heller fokusere på og forsvare hva som er vårt, gjøre hva vi kan og vaske oss selv rene. Da* vil du nemlig ettervært se at jødene driter seg ut … Jeg støtter ikke jødene, langt derifra, men jeg er heller ikke en som står og roper ‘jødepakk jødepakk!!*- og tror at det er en skikkelig bra strategi.… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Hatkriminell
5 år siden

Du virker jo helt hollywood nazi. Folk tror du er et troll.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

Anonymesurfer; Gå bort på blitzhuset og spis en salat.

Hanne
Hanne
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

Han er på ingen måte et troll. Slapp av med deg. Leggetid for deg nå veit du. 😉

Hanne
Hanne
Svar til  Hatkriminell
5 år siden

Seriøst. Slutt å heng deg opp i hvordan andre skriver. Mange, deriblant meg skriver med dialekt. Take it or leave it. Det er ikke noe stress. Slutt å angrip Nordenskjold.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

De fleste jøder er ikke-religiøse. De bruker sine synagoger som skalkeskjul for undergravningsvirksomhet og som utstillingsvindu for godtroende goyim og kristne som tror på det «judeokristne» bedraget. Mens muslimene er ganske så åpne om sine hensikter, i sine moskeer, for sine tilhengere, er jødene kryptiske og sørger for å skaffe seg ikke-jøder som forbundsfeller slik at de slipper å stå i fremste rekke for den samfunnskadelige virksomheten de bedriver.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Proverbs 26:11
5 år siden

Jo, dem er blodig religiøse Som de 2 andre Abrahamittiske religioner. Jødene er ikke et uskyldig unntak .

Tom
Tom
5 år siden

Hmm de takker nei til å ha en masse folk rundt synagogen «unødvendige vitner» og de har isralske vakter. Kall meg sprø men jeg får følelsen av at jødene har noe planlagt for denne dagen. Jeg blir ihvertfall ikke overrasket om de iscene setter noe faenskap for å få sympati og dermed få igjenom sine politiske mål. De er kjent for den typen djevelsk taktikk

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Tom
5 år siden

Jeg tror dem misliker og bli assosiert med den gjengen unicornidioter dem selv har produsert .

Tom
Tom
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

Jøder er ikke redd for å assosieres med noe som helst så lenge de vinner sympati. Samme gjelder til en viss grad muslimer så lenge de er i minoritet. Men om det var sionister og israels venner som skulle danne muren ville de ikke fått disse unicorn sjw typene med palestina skjerf der uansett.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Tom
5 år siden

Mhm og en gjeng med suisidale humanister ville ha blokkert alle i fra og sett jødenes bevæpnende vakter utenfor synagogen. Nemlig viktig for å jødene og vise verden at dem er bevæpnet. Hadde vel ikke vært så politisk korrekt og ha omgitt synagogen med unicorn klovner.

John Doe
John Doe
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

Hmmm..hvem er disse hen/han/hun/it/en duft av drit/søppel på to bein/unicorns?
Er de i slekt med våre alles kjære «snowflakes»? 😉

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  John Doe
5 år siden

Klart dem er. Akkurat samme søpla, bare i to forskjellige søppelkasser.

Kim larsen
Kim larsen
5 år siden

Jeg lukter en false flag operasjon.

Om noen angriper synagogen så vil de skylde på oss!

John Doe
John Doe
Svar til  Kim larsen
5 år siden

Nei, det dufter ikke godt. Det stinker commie shit.

s.h.
s.h.
5 år siden

Jøder må jo være det dummeste folkeslag(hvis en kan kalle dem det) på planeten. Ved å ønske muslimer inn i de vestlige landene, så vil Europa snart bli islams. Da får jødene hele midt-østen og Europa mot seg, og da vil de bli utslettet. Men tenker jødene på det????? Hva med å støtte Europas fortvilet situasjon, og heller bli med å fjerne jødehaterne muslimene fra denne verdensdelen???!!!!