Hjem Nasjonal kamp Vil endre politivedtektene for å stanse Motstandsbevegelsen

Vil endre politivedtektene for å stanse Motstandsbevegelsen

LILLEHAMMER Hetsen mot Motstandsbevegelsen fortsetter i Lillehammer. En lokalpolitiker ønsker å endre politivedtektene i byen for å forhindre Motstandsbevegelsen i å dele ut flyveblader, mens løgnpressen forsøker å koble organisasjonen opp mot noen mystiske hakekors.

Folkeforræderne i Lillehammer er i sjokktilstand etter Motstandsbevegelsen gjennomførte en offentlig aktivitet i byen sist helg. Bedre ble det heller ikke, da aktivister fra Rede 1 gav folkeforræderne som gjennomførte en manifestasjon mot Motstandsbevegelsen, svar på tiltale i form av en propaganda-offensiv i byen.

LES OGSÅ: Motstandsbevegelsen gir folkeforræderne svar på tiltale!

Leder for Lillehammer sentrum drift, Wenche Almestrand, er så opprørt at hun til den lokale løgnpressen forteller at hun vil ta kontakt med politiet for å forsøke å endre vedtektene. Dette for å forhindre at Motstandsbevegelsen skal kunne gjennomføre offentlige aktiviteter i byen.

– Vi har ytringsfrihet i Norge og Lillehammer sentrum drift er en politisk uavhengig organisasjon, men personlig syns jeg ikke dette er noe vi kan ha i byen vår. Jeg kommer til å ta kontakt med politiet over påske for å høre hva vi kan gjøre med vedtektene i Lillehammer sentrum, sier Almestrand til Gudbrandsdølen Dagningen.

Almestrand var skuffet, da politiet ikke kunne «jage» Motstandsbevegelsen vekk fra byen sist helg, men håper nå at man gjennom å endre politivedtektene frata politiske dissidenter grunnlovsfestede rettigheter.

LES OGSÅ: Kamphelg på Østlandet

Almestrand, som i tillegg sitter i kommunestyret for Fremskrittspartiet, er også opprørt over Rede 1s propaganda-offensiv og forteller til avisen at hun umiddelbart forsøkte å rive ned plakatene. Ekstra opprørt ble hun da hun hørte det også hadde blitt oppdaget to hakekors i byen.

– Huff, da. Jeg synes det er ubehagelig. Det er ikke greit i det hele tatt. Generelt er det ikke greit at man ødelegger annenmanns eiendom, og at det er hakekors gjør det verre. Vi må vise motstand mot dette.

Hakekorsene hadde blitt tegnet med tusj på en benk og en vegg i en bakgård i sentrum av byen, og ble oppdaget samme dag som folkeforræderne holdt manifestasjon mot Motstandsbevegelsen.

Til tross for at avisen hverken vet hvem som har gjort det eller når det har blitt gjort, forsøker de likevel å koble hendelsen til Motstandsbevegelsen og refererer samtidig til Straffelovens paragraf 135 for å insinuere at det også kan være kriminelt.

Kilde:
Gudbrandsdølen dagningen