Hjem Nasjonal kamp Vil endre politivedtektene for å stanse Motstandsbevegelsen

Vil endre politivedtektene for å stanse Motstandsbevegelsen

14

LILLEHAMMER Hetsen mot Motstandsbevegelsen fortsetter i Lillehammer. En lokalpolitiker ønsker å endre politivedtektene i byen for å forhindre Motstandsbevegelsen i å dele ut flyveblader, mens løgnpressen forsøker å koble organisasjonen opp mot noen mystiske hakekors.

Folkeforræderne i Lillehammer er i sjokktilstand etter Motstandsbevegelsen gjennomførte en offentlig aktivitet i byen sist helg. Bedre ble det heller ikke, da aktivister fra Rede 1 gav folkeforræderne som gjennomførte en manifestasjon mot Motstandsbevegelsen, svar på tiltale i form av en propaganda-offensiv i byen.

LES OGSÅ: Motstandsbevegelsen gir folkeforræderne svar på tiltale!

Leder for Lillehammer sentrum drift, Wenche Almestrand, er så opprørt at hun til den lokale løgnpressen forteller at hun vil ta kontakt med politiet for å forsøke å endre vedtektene. Dette for å forhindre at Motstandsbevegelsen skal kunne gjennomføre offentlige aktiviteter i byen.

– Vi har ytringsfrihet i Norge og Lillehammer sentrum drift er en politisk uavhengig organisasjon, men personlig syns jeg ikke dette er noe vi kan ha i byen vår. Jeg kommer til å ta kontakt med politiet over påske for å høre hva vi kan gjøre med vedtektene i Lillehammer sentrum, sier Almestrand til Gudbrandsdølen Dagningen.

Almestrand var skuffet, da politiet ikke kunne «jage» Motstandsbevegelsen vekk fra byen sist helg, men håper nå at man gjennom å endre politivedtektene frata politiske dissidenter grunnlovsfestede rettigheter.

LES OGSÅ: Kamphelg på Østlandet

Almestrand, som i tillegg sitter i kommunestyret for Fremskrittspartiet, er også opprørt over Rede 1s propaganda-offensiv og forteller til avisen at hun umiddelbart forsøkte å rive ned plakatene. Ekstra opprørt ble hun da hun hørte det også hadde blitt oppdaget to hakekors i byen.

– Huff, da. Jeg synes det er ubehagelig. Det er ikke greit i det hele tatt. Generelt er det ikke greit at man ødelegger annenmanns eiendom, og at det er hakekors gjør det verre. Vi må vise motstand mot dette.

Hakekorsene hadde blitt tegnet med tusj på en benk og en vegg i en bakgård i sentrum av byen, og ble oppdaget samme dag som folkeforræderne holdt manifestasjon mot Motstandsbevegelsen.

Til tross for at avisen hverken vet hvem som har gjort det eller når det har blitt gjort, forsøker de likevel å koble hendelsen til Motstandsbevegelsen og refererer samtidig til Straffelovens paragraf 135 for å insinuere at det også kan være kriminelt.

Kilde:
Gudbrandsdølen dagningen

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
14 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Thomas Mosveen
Thomas Mosveen
5 år siden

Wenche Almestrand kan bare senke skuldrene for hennes personlige mening er akkurat like mye (desverre) verdt som motstandsbevegelsens. Hun burde også sette seg bedre inn i motstandsbevegelsens symbolikk og politikk for så og oppdage at hakekorset er ikke det symbol som der blir brukt.Det er nok noen med rette meninger som har vœrt ute med tusjen, og de er helt sikkert velkomne til å søke medlemskap ved å ta kontakt. Et rundskriv sendt rund av politiet er ikke rettskraftig siden det ikke er lovfestet i grunnloven.Iflg. Meneskerettsdomstolen i Haag. Det er en helt idiotisk bruk av politiet å bruke penger… Les mer »

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
Svar til  Thomas Mosveen
5 år siden

Hakekorset (solkorset) er et solur på en gard, som når det utvides blir til øktesystemet. En økt varer tre timer (180 min.), og det er åtte økter i et døgn (Odins hest). Hakekorset utledes av gralrunene. Søken etter gralen betyr å skape et ordnet kosmos i tidsmåling. Det er ren vitenskap.

Alexander Nævdal
Alexander Nævdal
Svar til  Thomas Mosveen
5 år siden

Heilt einig der, så lenge Noreg ikkje er ein politistat så kan ikkje politiet avgjere at bestemte grupper ikkje skal ha ytringsfridom.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Wenche Almestrand får be Captain Sweden komme til Lillehammer for å «berike» byen:

https://youtu.be/Oti14s7OwXk

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Med en tusj..høres ut som store greier =p sutre sutre

Månestråle
Månestråle
5 år siden

Flott stå på kjære patrioter ! landssvikerne er mange i vårt land, men en dag skal de stå foran en mur.

trackback
5 år siden

[…] Källa: Vil endre politivedtektene for å stanse Motstandsbevegelsen […]

Vibecke
Vibecke
5 år siden

Anbefaler at Lillehammer psykiatriske lager en komfortsone der disse SJWs kan samles og sutte på hverandres tommeltotter. At folk kan mene noe annet enn hva som er PK er tydeligvis for mye for disse hippie-tantene i Lillehammer.

La oss synge en sang: https://youtu.be/dmeSGwVBoao

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
5 år siden

Det er vel ikke helt umulig at noen av våre politiske motstandere har tusjet disse hakekorsene…med ønske om litt ekstra ammunisjon. Slik taktikk har vært svært så vanlig andre steder i verden…les. Saul Alinsky – rules for a radical…så vil dere lære litt om fiendens strategier i så henseende.

John D.
John D.
Svar til  Jarl Stoltz
5 år siden

Mange av oss vet om denne skitne taktiken. Man ser det gjerne på at Swastika’en er «litt off». Eller «skev» 😉

John D.
John D.
5 år siden

«Vi har ytringsfrihet i Norge og Lillehammer sentrum drift er en politisk uavhengig organisasjon, men personlig syns jeg ikke dette er noe vi kan ha i byen vår»

God dag, mann økseskaft. Er det noen hjemme i topplokket på disse skrullingene??!

Norrøn
Norrøn
Svar til  John D.
5 år siden

Det virker ikke ut som det er noe vett der, nei..

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
5 år siden

Det går å bevise, med utgangspunkt i Lex Runicus, at Straffelovens paragraf 135 er grunnlovsstridig. Det kommer seg av, at Tinget opprinnelig alltid er en våpenhvile i naturtilstanden. En våpenhvile har kun gyldighet for de parter den gjelder. En våpenhvile er en samfunnskontrakt, der Vebandet binder Fenrisulven. Vebandet, i sin utvidede form, er nasjonens grenser. Sålenge Vebandet er intakt, så råder Tingsfred i landet.

knut
knut
5 år siden

Nasjonalsosialisme er det værste folkeforæderene vet om.