Hjem Nasjonal kamp Vil forhindre Motstandsbevegelsen og hjelpe motdemonstranter

Vil forhindre Motstandsbevegelsen og hjelpe motdemonstranter

92

ABSURDISTAN Fredrikstad-ordfører Jon-Ivar Nygård mener det er uaktuelt at Motstandsbevegelsen skal få benytte kommunal grunn, men at kommunen derimot vil legge til rette for motdemonstrasjoner. Selv har han ingen anelse om hvorfor Motstandsbevegelsen skal demonstrere.

Bakgrunn

Den nordiske motstandsbevegelsens søknad om å få anholde demonstrasjon i Fredrikstad ble denne uken godkjent av politiet. I søknaden som Motstandsbevegelsen sendte ble det oppgitt at man ønsket å holde taler på Stortorvet.

– Det skal ekstremt mye til for at vi kan nekte personer eller grupperinger å ytre seg i det offentlige rom. Dette er grunnlovsfestet, uttalte ordenssjef Inge Jensen til Fredriksstad Blad.

Politimannen som ringte Motstandsbevegelsen for å fortelle at søknaden var innvilget, sa dog at både politiet og kommunen anså at Stortorvet var en dårlig idé, og presenterte et alternativt forslag. Han fortalte videre at det fantes tre plasser som var egnet til å avholde demonstrasjon i Fredrikstad, hvorav samtlige var eid av Fredrikstad kommune.

Motstandsbevegelsens representant svarte at organisasjonen fortsatt ønsket å benytte Stortorvet, som det var beskrevet i søknaden. Samtalen ble deretter avsluttet.

Vil legge til rette for motdemonstrasjoner, og forhindre Motstandsbevegelsen

Fredrikstads ordfører, Jon-Ivar Nygård, gikk deretter ut i media og uttalte at han selv ville delta i motdemonstrasjonen. Han kunne også meddele at det ifølge ham var uaktuelt at Motstandsbevegelsen skulle få benytte kommunal grunn, og at man i stedet ville legge til rette for motdemonstrasjoner.

– Demonstrasjonen er godkjent av politiet, så det er lite vi får gjort med. Men det vil være uaktuelt å leie ut kommunal grunn. Isteden vil vi heller legge til rette for verdige motdemonstrasjoner som selvsagt må være fredelige og markere at vi står for noe annet enn hva dem gjør, forteller Nygård til Fredriksstad Blad.

Noe av det Fredrikstads ordfører står for?

Nygård presiserer overfor Fredrikstad 24 hvorfor han mener Motstandsbevegelsen ikke skal få benytte kommunal grunn, og avslører dermed at han har ingen anelse om hva demonstrasjonen handler om, annet enn hva løgnpressen har foret ham med.

– Det er ganske hatefulle ytringer, her mot det som kalles «homolobbyen», som jo må kunne sies å være relativt mange av oss. Det er et angrep på den demokratiske beslutningen vi har tatt i Norge, om at det skal være likeverd for homofile, sier Nygård.

Er det disse kommunen skal hjelpe, og ordføreren skal demonstrere med?

Forbereder voldelig motdemonstrasjon

Etter det ble kjent at politiet hadde godkjent Motstandsbevegelsens søknad om å få demonstrere, har det vært et hett emne blant organisasjonens meningsmotstandere.

På sosiale medier, hvor motdemonstrasjonen diskuteres, altså den samme som kommunen skal støtte og som ordføreren skal delta på, diskuteres det blant annet at man skal ta våpen av ulike slag, deriblant vannpistoler fylt med urin og balltrær.

Kilder:
Vil avvise nazidemonstrasjon
Ordføreren viser sterk motstand til nazidemonstrasjon

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
92 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Mats
Mats
5 år siden

Skulle ønske jeg kunne være med dere og demonstrere mot Homolobbyen! Forhåpentligvis neste år! 🙂

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
Svar til  Mats
5 år siden

En barndomsopplevelse var speiderforeningen. Vi ulveunger var med i gruppe som het «Kampvognen», hvor vi lærte å slå knuter og speiderloven på rams. Vi dro vinterstid på fjellhytte i Hlíðarfjall med sovepose. Der hilste vi på flagget med røde eplekinner og drakk varm sjokolade.

– Fra Boge Myklebrasts livsberetning: «Eventyr i skogen».

Kristoffer Habberstad-Fallet
Kristoffer Habberstad-Fallet
5 år siden

Merk dere, blir det vold den dagen så er det mot-demonstrantene som vil være den aktive parten. De snakker kjærlighet, men har ingen problemer med å bruke vold. Hadde de vært så tolerante som de påstår de er, så hadde de deltatt i vanlig argumentasjon. Men, det er kjent at disse såkalte tolerante kun bruker ett språk, og det er det fysiske språket.. Som en viss Halvor kommenterer på Dagsavisen «Om vi stiller langs gatene med 300 svære hundrekilos homoer og gir de grisebank, vil de slutte med dette tøyset da? Det er ikke lov å diskriminere noen i norge,… Les mer »

Johan G
Johan G
Svar til  Kristoffer Habberstad-Fallet
5 år siden

Er det vold de vil ha, bør de ikke sutre etterpå.

–
Svar til  Kristoffer Habberstad-Fallet
5 år siden

Du og dine venner hyller Hitler som har drept 7 millioner jøder. Dere dreper motdemonstranter, så dere kaster så absolutt sten i glasshus.

Nordboer
Nordboer
Svar til 
5 år siden

Nå lyver du! Hvem er det vi skal ha drept? Løyner!

–
Svar til  Nordboer
5 år siden

Bombe mot et bokkafe i Sverige. Drap på en finsk motdemonstrant.
En annen ting; hvordan kan dere fornekte holocaust; dere er totalt historieløse. Det finnes så mange vitnesbyrd om hva som skjedde. Er dere totalt blinde for historien??

Nordboer
Nordboer
Svar til 
5 år siden

Når du ikke klarer å holde styr på 2 saker et det ikke rart du roter med 60 millioner lampeskjermer.

Johan G
Johan G
Svar til 
5 år siden

Du har tydeligvis ikke godt av å se på science-fiction, eller lese løgnaktige krigsoverskrifter i dagens løgnpresse.

Motstandsbevegelsen står ikke bak noe bombe mot bokkafe. Heller ikke skyldig i drap på finsk narkoman angriper, hvilket har kommet tydelig frem. Hold deg oppdatert.

Johan G
Johan G
Svar til 
5 år siden

De vitnesbyrdene ja: https://youtu.be/dtlPlZGvgY0

–
Svar til  Johan G
5 år siden

Forbanna løgnpropaganda.
det er mange overlevende fra Holocaust. Se hva de forteller dere.
Det er ikke mulig å fornekte Holocaust.

Mats
Mats
Svar til 
5 år siden

Jeg kan også si noe på nyhetene, men må det være sant?

Johan G
Johan G
Svar til 
5 år siden

Du har her valgt å tro på et par håndplukkede skrøner, fremfor de mange jødiske vitnesbyrd som ble holdt skjult for offentligheten. Du har valgt føleri, fremfor å bruke hodet. Skittkasting, fremfor å stille spørsmål og lytte. Vitnesbyrd er ikke nødvendigvis fakta. Så fest din lit mindre til andres påstander, og langt mer til virkelighet og fakta. Legges en påstand frem er det vel lurt, først og fremst, å sjekke om den overhodet kan samsvare med naturens fysiske lover? Deretter bør man vel søke seg til faktiske bevis? Osv… Det finnes overhodet ikke bevis for påstanden om et holocaust. En… Les mer »

Jan-C. Pedersen
Jan-C. Pedersen
Svar til 
5 år siden

Ja selvfølgelig er det mange overlevende, bortimot 6 millioner faktisk

–
Svar til  Johan G
5 år siden

Slutt med den forbanna løgnpropagandaen. Alle VET hva som skjedde. Det er bare dere i deres egne forkrøplede hoder som benekter det. Skammelig!!

Nordboer
Nordboer
Svar til 
5 år siden

https://www.frihetskamp.net/holocaust-er-en-bloff/

At du innbiller deg at 600 kvadrillioner jøder ble gjort om til såpe gjør det ikke sant.

Johan G
Johan G
Svar til 
5 år siden

Alle TROR, …de vet ikke!
Du har blitt fortalt at det er slik, og nøyd deg med det. Krigens seierherrer er de som skriver historien. Ta frem lupen og skrap i overflaten, så vil du også se løgn etter løgn dukke opp.

John Skålmen
Svar til 
5 år siden

Hei! Vi minner om våre retningslinjer for kommentarfeltet. Husk at du selv er ansvarlig for det du skriver, herunder injurierende påstander. Mannen som feilaktig var anklaget for drap, ble frifunnet i retten, og han som er arrestert i tilknytning til hendelsen ved Syndikalistiskt Forum har aldri fått prøve saken sin for retten, og så vidt jeg kjenner til finnes det heller ingen bevis mot ham.

Trond knudsen
Trond knudsen
Svar til 
5 år siden

Motstandsbevegelsen er totalt historieblinde. En gjeng vi ikke ønsker i landet vårt. De er en skam for oss ekte nordmenn.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Trond knudsen
5 år siden

Er du 14 år? Virker slik.

Trond knudsen
Trond knudsen
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

Jeg er 49 år hvis det var meg du spurte?

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Trond knudsen
5 år siden

Jepp det var deg herr Knudsen. Lykke til videre med din velsignede uvitenhet.

Johan G
Johan G
Svar til  Trond knudsen
5 år siden

Faller det vi sier utenom lærebøkene må vi jo være helt «historieløse.» 🙂

Men kan det være slik at det er tvert om? Historie er tross alt av stor interesse her, og i motsetning til deg fordyper vi oss i den og ser til begge sider av saken.

Du skulle prøvd selv, når du er ferdig med kaklingen.

Kristoffer Habberstad-Fallet
Kristoffer Habberstad-Fallet
Svar til 
5 år siden

Er det 7 millioner nå altså? Økt fra 6 millioner? Foreslår du leser litt angående det påståtte massedrapet av jøder, er ikke kun Nasjonal Sosialister som er skeptiske der. Er nok av jøder som også er skeptiske til det, men det visste du kanskje ikke? Ellers er det totalforbud mot offensiv vold i organisasjonen, så du trenger ikke å kaste ut sånne løgner her. De eneste som kaster sten i glasshus her er de menneskene som deg, som pøser ut svada om kjærlighet og toleranse, men gjerne ødelegger livet til de som er skeptiske. Og mer en gjerne vil ha… Les mer »

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til 
5 år siden

Les denne rapporten og kom gjerne tilbake med en kommentar. Frigitt Røde kors dokument som beskriver det nøyaktige dødstallet i alle leirene under det 3. riket. Anbefaler ALLE å lese denne. Del i hytt og pine!

http://www.renegadetribune.com/international-red-cross-report-confirms-holocaust-six-million-jews-hoax/

Limmy
Limmy
Svar til  JudasGarSviker
5 år siden

Det er vel ikke akurat science.com den kilden der.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Limmy
5 år siden

Påstår du at dokumenter er falskt?

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  JudasGarSviker
5 år siden

dokumentet

Limmy
Limmy
Svar til  JudasGarSviker
5 år siden

Jeg påsto at kilden til den artikkelen trenger mye større backing. Nazi sider som påstår holocaust er feil er antagelig veldig partiske.

Kristoffer Habberstad-Fallet
Kristoffer Habberstad-Fallet
Svar til  Limmy
5 år siden

Så bruk google da vet du, så kan du google røde kors sine tall osv…. Er helt utrolig at når vi sitter på internett sine muligheter, så sitter sånne mennesker som deg og kun svelger hva som står på dagbladet pluss.. Og er nok av jøder som benekter holocaust og du som nekter å høre på fæle stygge nazister

Kristoffer Habberstad-Fallet
Kristoffer Habberstad-Fallet
Svar til  Kristoffer Habberstad-Fallet
5 år siden

om du nekter*

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Limmy
5 år siden

Det er Røde kors som har produsert dokumentet. Denne siden bare viderebringer dette. Du kan finne dette dokumentet over alt på nettet. Ikke bare denne siden.

Limmy
Limmy
Svar til  JudasGarSviker
5 år siden

Så hvorfor vil bare nazistisk media skrive om det som må være det største scoopet ever? Det ville jo ha vert førsteside stoff i et halvt år.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Limmy
5 år siden

Du är nåt på spåren Limbeck.
Fortsätt och gräv.

Velden
Velden
Svar til  Limmy
5 år siden

Det er synd hvordan du fortsetter din etterforskning uten nøytralt utgangspunkt. Når du allerede er overbevist, hva er det du leter etter? Sannheten som du ikke vil akseptere uansett? Du stiller her spørsmål, men er svært tilbakeholden med å erkjenne legitimiteten til svar fra denne kant. Det er også hvorfor vi ber deg finne egne svar. Som på hva du her spør. Etterforskning og spørsmål som er ulovlig i mange land. Hvem er det som har noe å skjule? Kanskje de samme som hindrer kritiske detaljer som du nettopp har funnet med å fremtre i historien, og ikke minst påvirke… Les mer »

Limmy
Limmy
Svar til  Velden
5 år siden

Jeg stiller kritiske spørsmål til ideene deres

Velden
Velden
Svar til  Limmy
5 år siden

Røde Kors sine rapporter er våre ideer? Jeg er selv kritisk til så mangt og bare venter på at andre skal ta opp svært kritiske emner, som suvereniteten til vår nasjon i et NS nordisk styre. Det viser seg da at folk er mer opptatt av homsene sine rettigheter og de snevre antydningene til at islam er noe større problem en det vi gjør det til ved å importere dem med klar hensikt i å etnisk rense vårt folk og kultur. De er attpåtil åpne om disse detaljer som folk gir blaffen i så lenge dem får betalt for å… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Limmy
5 år siden

Før du begynner å stille kritiske spørsmål så har du faktisk en undersøkende jobb å gjøre. Du må se dokumentaren «The Greatest Story Never Told» og lese «Mein Kampf». Hvis du ikke gjør disse to tingene så har du ikke noe grunnlag for å stille «kritiske spørsmål» om NS-ideologi.

Hvordan tror du forresten en rakettforsker svarer på «kritiske spørsmål» fra et obsternasig barn?

Kan du ikke heller komme tilbake om ti år når du har blitt litt mer moden og belest?

Velden
Velden
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

Foreslår at du heller kvitter deg med den umodne holdningen mot folk som ikke har etablert interesse for NS propaganda. En trenger absolutt ikke TGSET og MK. Og det fungerer ikke som definitive svar for DNM. Resursene er mange og de fungerer best uten å være oppsummert i en lang historie som blir mottatt som pseudo-propaganda av godt indoktrinerte. Det strider faktisk mot sitt formål og setter dem ytterligere på avstand om ikke bedre resurser blir representert. Som bevis fra vår tid som korresponderer med de relevante svara på uklare spørsmål som står igjen fra andre verdenskrig. Du vil aldri… Les mer »

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Limmy
5 år siden

Har du enda ikke fått med deg hvem som styrer 90 prosent av all vestlig media?

Limmy
Limmy
Svar til  JudasGarSviker
5 år siden

Eier. Ikke styrer. Det er stor forskjell. Man sryrer ikke media med at man eier det. Å eie media hus er ikke det samme som å eie en pakke kjøttdeig.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Limmy
5 år siden

Tror du virkelig ikke eierene har noe de skulle ha sagt om vinklingen på nyhetene?

Limmy
Limmy
Svar til  JudasGarSviker
5 år siden

Nope. Det har de ikke.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Limmy
5 år siden

Da er du om mulig enda mer naiv enn jeg trodde.

Johan G
Johan G
Svar til  Limmy
5 år siden

Men sider kontrollert av «Schlomo» er ikke partiske? Evner du overhodet å selv sjekke ut det som sies, uavhengig av hvem som skulle si det?

Er berøringskrekken såpass stor kan du jo henvende deg til en ikke-nazistisk side; ihr.org. Alternativene er mange.

https://youtu.be/z3TveySBlkQ

Limmy
Limmy
Svar til  Johan G
5 år siden

Har noen av sidene troverdighet?

Velden
Velden
Svar til  Limmy
5 år siden

Ja, din side. Din vurdering. Av alles sider. For deg. Så blir spørsmålet om du er i stand til å akseptere fakta noe folk har store problemer med. Så kan du selv velge hvem som har troverdighet som passer din oppfattelse. Jeg vet at dette er et stort problem og at du praktisk talt må bli detektiv for å kunne få oversikt over hvor rettferdigheten har gjemt seg. Av alle disse detaljer som bare bygger opp bildet av årsaken til at du må lete etter troverdigheten. Burde ikke være vanskelig å finne eller hva? Snart så forstår du hvorfor anarkistiske… Les mer »

Johan G
Johan G
Svar til  Limmy
5 år siden

Du er mer opptatt av hvem som sier det, istedet for om det som sies er sant.
Det sier vel nok om deg Limmy.

Limmy
Limmy
Svar til  Johan G
5 år siden

Er det som sies sant da?

Johan G
Johan G
Svar til  Limmy
5 år siden

Sannhet er sannhet og løgn er løgn uansett hvem som forteller den. Fokuser istedet på hva som blir sagt, og undersøk selv.
Faktum er også at de fleste revisjonister ikke er nasjonalsosialister. Men de er opptatt av at sannheten skal komme frem.
Folk som kjempet mot nasjonalsosialismen, selv jøder har påpekt at dette «holocaust» er en løgn.

Limmy
Limmy
Svar til  Johan G
5 år siden

Og nazier har sagt at det ikke er løgn

Erling
Erling
5 år siden

Kan noen svare på dette?: Forventer dere virkelig å rekruttere medlemmer blant nordmenn, under en så krass parole som «Knus homolobbyen»? Folk flest tolker det som et angrep på alle homofile, sånn er det bare. Ingen bryr seg om hva to samtykkende, voksne mennesker velger å gjøre på soverommet. Prøv å forstå det psykologiske aspektet av det. Homofili forekommer naturlig i mange arter, fra mennesker til pingviner, etc… Det er tragi-komisk at dere velger å fokusere ressurser på denne blindveien, når det finnes mer enn nok vanlige folk som er drittlei av masseinnvandring og islamsk terrorisme. Fatter dere ikke at… Les mer »

Nordboer
Nordboer
Svar til  Erling
5 år siden

Vi ønsker å rekruttere fanatiske nasjonalsosialister. Hvis du synes «knus homolobbyen» er for sterk kost har du det for godt.

Johan G
Johan G
Svar til  Erling
5 år siden

Er nok mange som kan svare på dette, Erling.
Visst forventer vi økt rekruttering som følge av denne fanesak, det er allerede tilfellet.
Folk som kan tenke selv og innehar sunne verdier er også de som vil søke seg til våre rekker.
Uro deg ikke over dagens hysteri, de vet enda ikke hva dette handler om, deg inkludert.
Når oppmerksomhet er fått, gjenstår folkeopplysning. Så sant man da ikke er mildt sagt forstyrret, vil man forstå til slutt.

Bjørn
Bjørn
Svar til  Erling
5 år siden

Kreft av ulike typer er også et «naturlig» forekommende fenomen i denne forunderlige verden.

Mats
Mats
Svar til  Erling
5 år siden

Er en stolt nordmann som har tenkt til å bli med i den Nordiske Motstandsbevegelsen neste år når jeg fyller 18 år. Gleder meg allerede!:)

Andreas
Andreas
Svar til  Mats
5 år siden

man kan bli med før man er 18 også 🙂

Mats
Mats
Svar til  Andreas
5 år siden

Virkelig?

Kristoffer Habberstad-Fallet
Kristoffer Habberstad-Fallet
Svar til  Mats
5 år siden
Mats
Mats
Svar til  Kristoffer Habberstad-Fallet
5 år siden

Det som er problemet for meg er penger. Jeg har faktisk ikke råd til å betale månedlig. :/ Også det med rekrutteringsmøte, det blir nok litt vanskelig for meg og dra uten bil. Det blir nok neste år for meg gitt, hehe. 🙂

Kristoffer Habberstad-Fallet
Kristoffer Habberstad-Fallet
Svar til  Mats
5 år siden

Det er bare å søke, også vil noen komme i kontakt med deg, så kan du få svar på det du måtte lure på osv. Håper vi ser deg 🙂

Mats
Mats
Svar til  Kristoffer Habberstad-Fallet
5 år siden

Hehe, vi får se! Tusen takk for svar ihvertfall! Fortsett kampen! 🙂

Andreas
Andreas
Svar til  Mats
5 år siden

organisasjonen tilpasser seg individets situasjon. når jeg ble med og var 18 som du, hadde folk full forståelse i organisasjonen for at jeg ikke hadde råd til avgifter. så bare og søke om medlemskap og bli med i Folkefellesskapet så får du gjort det du klarer for folket. hyll seier om du har flere spørsmål så spørr i vei 😉

Mats
Mats
Svar til  Andreas
5 år siden

Hmmm, la meg tenke på det 🙂 . Kommer nok noen spørsmål underveis! 🙂 Hyll seier!

Andreas
Andreas
Svar til  Mats
5 år siden

høres bra ut. husk at det er hver manns plikt og ta opp kampen.

Trond knudsen
Trond knudsen
Svar til  Mats
5 år siden

Du er ikke en nordmann, i hvert fall ikke en mann. Du er et barn og du bør holde deg unna disse forkvaklede nazistene.

Andreas
Andreas
Svar til  Trond knudsen
5 år siden

ta deg en bolle og grin et annet sted.

Mats
Mats
Svar til  Trond knudsen
5 år siden

Ikke en Nordmann? Du har baller til å si det ja! Holder meg ikke unna folk som vil beholde vår rase og Norden (også Europa). Enten du vil eller ikke, så kommer jeg til å bli med i Motstandsbevegelsen uansett hva du mener. Ha en fin dag videre Trond! Håper du også blir med! 🙂

Også de er ikke Nazister, men Nasjonal Sosialister. 🙂

-
-
Svar til  Mats
5 år siden

Ikke la disse folka hjernevaske deg. Det finne exit grupper som man kan komme i kontakt med.

Husk at disse folkene fornekter et av historiens største massedrap. Tipper du har hatt nok av undervisning på skolen til å kunne avsløre disse løgnerne.

Det finnes allerede en bruker med navnet «Aktivist». Vennligst bruk et annet.

/ Moderator Frihetskamp

Velden
Velden
Svar til  -
5 år siden

Ja vi har hatt mer en nok ensidig propaganda proppfull av løgner på skolen. Og vi vil alltid huske hvordan djevlene forsøker prakke på oss skyldfølelse for noe som aldri har skjedd. Det som er viktig er å se bestialiteten til Britene og agendaen til jødene. Så kommer kommunistene og kapitalistene deres bestevenner i verdensherredømme og total-slaveri, men som vi vet så er mange svært godt opplærte lakeier og lider sterkt av Stockholm syndrom. Som de mange som gladelig gir opp folk og kultur på et sølvfat til djevlene. Også ja, der finnes ufattelig mange de-programmeringskurs. Noe det store flertallet… Les mer »

Limmy
Limmy
Svar til  Velden
5 år siden

Offerrollen i dette verdensbildet er, vel, enorm.

Velden
Velden
Svar til  Limmy
5 år siden

Dersom noen påsto at du er alt du ikke er. Hvordan ville du ha reagert? Bla. på emner som at du er skyldig i massemord og dommedags-planer. Og når en retter på situasjonen ved å utpeke ekte syndere så leter du etter hvem som har den største offerrollen.. De største ofrene er for lengst forbi. Vi vet ikke engang om mange av dem, der er mange folkegrupper som er etnisk renset gjennom tidene. Vi står for tur. Der synderne ikke engang bryr seg med å skjule sin hensikt der de har tro på at å etnisk rense eget folk vil… Les mer »

Limmy
Limmy
Svar til  Velden
5 år siden

Folk anklager meg jo for folkemord hele tiden her inne. Jeg trenger ingen offerrolle fordet.

Velden
Velden
Svar til  Limmy
5 år siden

Det er ikke lett når historie er speilvendt og snudd på hodet som når to parter krangler om hvem som har utført folkemord, om folkemord i det hele tatt har skjedd og om folkemord i vår tid skjer el. Det er ikke et definisjonsspørsmål, men faktaspørsmål hvor påstander om folkemord regjerer. Vi er alle ofre for noe, noen av oss ofrer meget for at de ansvarlige blir utpekt og dermed strippet for innflytelse. Eventuelt straffet, men viktigst av alt. Stanset. Til hele planetens interesse ikke bare vårt folk, men det er hvem som kommer først i rekken. Selvsagt. Det blir… Les mer »

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  -
5 år siden

«Det finnes exit grupper som man kan komme i kontakt med» Hahahahaha

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Trond knudsen
5 år siden

«Cuckold» Knudsen er tilbake! Har du på deg pussy hatten i dag a Trond? Eller får du lov til å ta den av deg inne?

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Erling
5 år siden

Blindveien er det å kun fokusere på islam. Det er de bakenforliggende årsakene til at vi blir oversvømmet av unge, mørke menn som må fokuseres på. Hvem gjør dette mulig? Hvem promoterer det? Hvem ønsker det? Hvem tjener på det?

John Skålmen
Svar til  Erling
5 år siden

Erling: Vi er interesserte i medlemmer som er 100% dedikerte i kampen og inneforstått med hva vi kjemper mot, ikke de som melder seg ut den dagen vi møter motstand. De som ønsker å gjøre ende på vårt folk, må bekjempes på alle fronter. En cowboyholdning om at det «ikke er så farlig» om homolobbyen gis fritt spillerom, er ikke bra nok. Norske gater er ikke et soverom, vi er ikke pingviner og norske homofile står også fritt til å starte sin egen klubb adskilt fra den jødiske homolobbyen, som ikke har kontakt med den, deler dens ideologiske grunnlag eller… Les mer »

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Blir en spennende dag

Nordlys
Nordlys
5 år siden

Mannen er komplett idiot, derfor innehar han denne posisjonen: Systemslave!

Sturm88
Sturm88
5 år siden

Denne degenererte klovnen ser veldig …moralsk ut. Han vil passe utmerket inn blant motdemonstrantene:)

trackback
5 år siden

[…] Ursprungligen publicerad på Frihetskamp.net. […]

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Homolobbyen står bak seksualisering av barn. De frarøver barna en tid der de skulle få leve i fred fra voksenverden. De ønsker å ødelegge barn og ungdom ved å gjøre dem kjønnsforvirrede i en tid de er på det mest sårbare og lettest påvirkelige. De ønsker at mennesker skal skifte kjønn i ung alder før stemmeskifte. Gå på hormoner og operere seg «til sitt riktige kjønn». Homolobbyen sponses av våre skattepenger for å legge forholdene til rette for grooming. Dette er perverst og sykt. Det er blitt politisk korrekt at gamle ekle «bamsemenn» går å blotter seg for småunger i… Les mer »

-
-
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

For en kunnskapløs idiot du er. Du blader sammen en masse saker. Skaf deg kunnskap FØR du tråkker på andre.

Trond knudsen
Trond knudsen
5 år siden

Det eneste som er fint med denne latterlige demoen er at jo mer dere nazister maersjerer og driter dere ut, jo mer penger gis til Skeiv ungdom.

Velden
Velden
Svar til  Trond knudsen
5 år siden

Supert. Der er vel ingen som vet bedre å kaste bort liberale penger. Også, om du er sann i det du sier så synes du ikke det er fint med en god latter. Det er jo så da at du lyver så det renner av deg. Du synes ikke det er latterlig. Hvem som til stadighet driter seg ut, attpåtil bokstavelig talt. Vet vi alle.

Du ytrer deg noe febrilsk Frøken Knudsen. Fornuften henger der og venter på at du skal gripe tak i den. Vi har ikke patent på den, til tross for hva du vil ha det til.

Trond knudsen
Trond knudsen
Svar til  Velden
5 år siden

Herlig svar, Er du normal?

Velden
Velden
Svar til  Trond knudsen
5 år siden

Normal ihht. din skjeve definisjon hvor det er normal å være skeiv?

Så absolutt ikke. Foruten det da så er jeg mer normal en hva som er bra for meg, som du vet alt om.

H.
H.
Svar til  Trond knudsen
5 år siden

Jeg vet i hvertfall hvem som ikke er normal og det er du, Trond Knudsen..

Nasjonal
Nasjonal
5 år siden

Meget spesielt å hevde at «relativt mange av oss», noe jeg da tolker som relativt mange av oss nordmenn, tilhører homolobbyen..

Kaj
Kaj
5 år siden

Gott kamrater, vi er saltet i förruttnelsen !! Gi ikke upp kampen, mot etablissemanget och PK !! Hell Seier

Bastian
Bastian
5 år siden

Se opp for flyvende dildoer.