Hjem Nyheter Norge Vil fylle Oslo med LHBT-asylsøkere – vil gi byen «kvaliteter»

Vil fylle Oslo med LHBT-asylsøkere – vil gi byen «kvaliteter»

0

OSLO: Arbeiderpartiets byrådslederkandidat ønsker at Oslo skal ta imot flere LHBT-asylsøkere. Altså asylsøkere som er lesbiske, homofile, bifile og transpersoner.

ta272a2f-460x258_ny

Det var på en debatt om såkalte LHBT-flyktninger på Litteraturhuset i Oslo at byrådslederkandidat Raymond Johansen (Arbeiderpartiet) uttalte at han ønsket at hovedstaden skulle være mottaker av flere asylsøkere med avvikende seksualitet og kjønn.

– Vi skal gi et klart signal til myndighetene om at vi ønsker å ta imot flere LHBT-personer fra Syria til Oslo. Den rause storbyen Oslo vil være et godt sted å bli integrert, og det har vi lang erfaring med.

På spørsmål fra NRK om hvorfor akkurat disse asylsøkerne skulle prioriteres, svarte han at han anså at krig rammer LHBT-personer hardere enn vanlige mennesker. Han mente dessuten at disse vil komme til å «gi byen kvaliteter».

– Oslo skal være en inkluderende storby med plass til alle. Å ønske LHBT-personer velkommen vil gi byen kvaliteter.

Viktig at barnehagebarn lærer seg om LHBT, ifølge RFSU.
Viktig at barnehagebarn lærer seg om LHBT, ifølge RFSU.
Følger handlingsplanen

Uttalelsen er i tråd med den kulturmarxistiske handlingsplanen som Oslo bystyre vedtok forrige onsdag, og som har som mål å gjøre Oslo til «best i Europa på kjønnsmangfold». Les mer om den HER.

Kilde:

Vil ta imot flere homofile flyktninger

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg