Hjem Nyheter Norden Vil gjøre det mulig for menn å ta “abort”

Vil gjøre det mulig for menn å ta “abort”

KULTURMARXISME Ungdomspartiet til det svenske partiet Liberalerna vedtok nylig å arbeide for en legalisering av både nekrofili og incest. Nå ønsker de naturligvis å kjempe for menns rett til å ta abort.

TIL HØYRE: Formann for LUF Stockholm, Marcus Nilsen.
TIL HØYRE: Formann for LUF Stockholm, Marcus Nilsen.

Ungdomspartiet til det svenske partiet Liberalerna, Liberale ungdomsförbundet (LUF), ønsker å gjøre det mulig for menn å ta «juridisk abort» frem til uke 18 i svangerskapet. Altså like lenge som en kvinne har mulighet til å ta abort i Sverige.

Med «juridisk abort» mener LUF at mannen frasier seg rollen som far og alt dette innebærer. Med andre ord fraskriver han seg alt ansvar, alle forpliktelser og alle rettigheter i forhold til barnet.

Formann for LUF Väst, Marcus Nilsen, forklarer til Aftonbladet at de ikke ser noen grunn til at retten til å ta abort skal begrenses til kvinner.

– Menn skal ha like stor rett til å velge bort foreldreskapet, uttalte Nilsen.

LUF
TIL VENSTRE: Liberalernas ungdomsorganisasjon (LUF). TIL HØYRE: Formann i LUF, Cecilia Johnson.

Vil legalisere nekrofili og incest

Det er ikke bare mannlig abort de liberale ungdomspolitikerne ønsker å innføre. LUF skapte også store overskrifter da det kom frem at de på sitt årsmøte hadde vedtatt å kjempe for en legalisering av både nekrofili og incest.

Formann i LUF Stockholm, Cecilia Johnson, forsvarte da organisasjonens vedtak med at lovgivning ikke skulle ta hensyn til moral, eller at noe kunne anses være «uvanlig og ekkelt». At søsken har samleie og får barn, eller at noen ønsker å ha sex med et lik, bør i følge Johnson være både lovlig og «ok».

Kilde:
LUF: Tillåt män att göra juridisk abort