Hjem Nyheter Vil gjøre det ulovlig å kritisere holocaust

Vil gjøre det ulovlig å kritisere holocaust

2

UNGARN: På tirsdag opprettet den jødiske verdenskongressen, WJC, en resolusjon som sier det skal være kriminelt å fornekte eller sette spørsmålstegn ved holocaust.

WJC

WJC oppfordrer samtlige nasjoner i verden å følge den nye resolusjonen, som ble underskrevet av jødiske representanter fra over 100 land. Den jødiske verdenskongressen har også gått ut med retningslinjer som sier at alle typer organisasjoner og partier som er av «nasjonalistisk-antisionistisk karakter» skal kriminaliseres.

Den 4. mai i år demonstrerte ungarske Jobbik for å hedre sionismens og bolsjevismens ofre. Statsminister Victor Orban beordret da politiet til å anvende alle midler for å stoppe demonstrasjonen, men Jobbik lykkes til tross for dette å gjennomføre sin demonstrasjon.

Ungarske Jobbik, ukraniske Svoboda og greske Gyldne Daggry er de partier som WJC for tiden legger vekt på å kriminalisere. Victor Orban har åpent gått ut og fordømt Jobbik for deres meninger og hevder de, og deres samarbeidspartnere er «en trussel mot demokratiet».

Kilde:
WJC approves resolution calling for ban of public Holocaust denial

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
A.Fjell
A.Fjell
2 år siden

«Den jødiske verdenskongressen har også gått ut med retningslinjer som sier at alle typer organisasjoner og partier som er av «nasjonalistisk-antisionistisk karakter» skal kriminaliseres.»

Jøden er blitt helt desperat. I sin maktarroganse. Til og med å si at det var urett at khazar-jøden fikk stjele Palestina (kjernen i Zionismen), vil jøden nå kriminalisere – i alle land, ikke bare i ZOG-land…

Nattevakten
Nattevakten
Svar til  A.Fjell
2 år siden

Om de får det som de vil så blir det det reneste tyranni som historien aldri før har sett maken til. Skremmende! Så folk bør ikke sitte passive lenger, men melde seg til tjeneste mot globalismen.