Hjem Nyheter Norge Vil at forbud av Motstandsbevegelsen skal bli fanesak for SV

Vil at forbud av Motstandsbevegelsen skal bli fanesak for SV

15

FORBUD Flere landsstyremedlemmer i SV vil at Motstandsbevegelsen skal forbys, og mener det bør gjøres til en fanesak for partiet.

Hva som av avisen Vårt Land beskrives som et mindretall av landsstyremedlemmene i Sosialistisk Venstreparti (SV) ønsker å benytte partiets landsmøte i slutten av mars til å gjøre forbud av Den nordiske motstandsbevegelsen til en fanesak for partiet.

Partiet beskriver seg selv som et sosialistisk, feministisk og antirasistisk miljø- og fredsparti, og det var nettopp under utformingen av den såkalte antirasistiske plattformen at forbudet mot Motstandsbevegelsen ble formulert.

Homoseksuelle Freddy Øvstegård følte seg utrygg i Sarpsborg etter Motstandsbevegelsen hadde aksjonert. De vil jo knuse homofile, hevdet han overfor Halden Arbeiderblad.

Blant de som har jobbet med forslaget finner man den rabiate og homoseksuelle meningsmotstanderen Freddy André Øvstegård. Øvstegård, som er stortingsrepresentant for SV, hevder overfor Vårt Land at han selv har blitt utsatt for organisasjonens «hatbudskap».

– Jeg har selv kjent på hatbudskapet deres hjemme i Østfold, der DNM driver aktiviteter og rekruttering. Denne utgjør en konkret trussel mot oss skeive, mot jøder og personer med innvandringsbakgrunn.

Øvstegård påstår videre at de ikke ønsker å stanse Den nordiske motstandsbevegelsen fra å ytre seg, men kun fra å organisere seg. Nøyaktig hva han mener med denne absurde uttalelsen, fremkommer ikke av artikkelen.

FOTO: Skjermdump fra Vårt land.

Medlemmene som ønsker å drive gjennom at SV skal arbeide for et forbud av Motstandsbevegelsen har dog ikke ned seg flertallet i partiet og ledelsen har varslet at de vil avvise forslaget. Vinner de dog frem så vil det å arbeide for et forbud av Motstandsbevegelsen, bli til en av partiets fanesaker.

Som en kuriositet kan det nevnes at nettavisen Resett også omtaler hendelsen, og gjentar der løgnene og påstandene fra Vårt Land helt usensurert. De omtaler Motstandsbevegelsen med skjellsordet «nynazister» og insinuerer at masseinnvandringen er noen slags konspirasjonsteori.

– Den nordiske motstandsbevegelsen kaller seg selv nasjonalsosialister. De ønsker å stoppe det de kaller masseinnvandring til Norden og kaste ut dem som ikke er av «den nordiske rasen», skriver Resett på sine nettsider.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
15 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Grønne
Grønne
3 år siden

Stemmegivningen vil avsløre potensielle sionistiske agenter.

Reodor
Reodor
3 år siden

Den nordiske motstandsbevegelsen gjør jobbe som «Redd Barna» skulle gjort.

– Beskytter våre minste mot PRIDE-pervoer!

Ikke rart homolobbyen/regnbuefamilien i SV er så forbannet.

Haraldsson
Haraldsson
3 år siden

Vi kan vel trygt si at de som i virkeligheten er en trussel mot demokrati og ytringsfrihet er SV og øvrige globalister.

Andreas
Andreas
3 år siden

Kan vi ikke heller forby alt som ikke er nasjonalsosialistisk? Vi kan gjerne begynne med idiotene i SV.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Ytringsfriheten er under press, og uønskede oppfatninger utestenges fra ulike plattformer, som feks nettavisenes debattfora, som overvåkes/modereres, eller stenges ned. Sjelden ser vi så klare angrep som dette fra SV, men det faller pent på plass i marxismens arsenal av metoder; å hindre meningsmotstandere fra å komme til orde, og å monopolisere den offentlige diskursen. Og normiene sover søtt. De regner vel med at de som styrer passer på dem, og tar seg av fæle folk som dem i DNM.

Trond
3 år siden

Dere kaller dere nasjonalsosialister, men dere er likevel en marginal gjeng nazister uansett hva dere sjøl måtte kalle klubben deres.
I denne homokampen deres, som selvfølgelig aldri vil føre til annet enn mer støtte til homofile fremstår dere som en gjeng klassiske skaphomser. De som hyler høyest mot homofile er i de aller fleste tilfeller homser sjøl som av ulike grunner ikke har baller nok til å komme ut av skapet.
Vi straighte heterofile ekte nordmenn ler av galskapen deres.

Reodor
Reodor
Svar til  Trond
3 år siden

#NPC

Blodorm
Blodorm
Svar til  Trond
3 år siden

Hva er en «ekte nordmann», Trond?

Motstandsmann
Motstandsmann
Svar til  Trond
3 år siden

Alle såkalte antirasister er egentlig superrasister mener du? Alle «antinazister» er nazister, ulvemotstandere elsker egentlig ulver og miljøaktivister vil egentlig rasere naturen? Joda…

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Trond
3 år siden

Hvis vi skal følge din logikk betyr det da at du egentlig er den største nazisten av alle Trond? Nei du er nok heller bare en 70 iq, hjernevasket 68er.

Arno
Arno
Svar til  Trond
3 år siden

Men du selv, Trond, er jo nazionist, er du ikke? Hvofor er det bedre i så fall?

Marius Simonsen
Marius Simonsen
Svar til  Trond
2 år siden

?? virkelig, du mener det altså? Vel jeg er rimelig sikker på at jeg ikke liker gutter og kan forsikre deg om at jeg ikke lever i et skap??. Tror nok ikke du klarer å lage særlig med bølger i det bitte lille glasset du har???, men takk for at du fikk meg til knekke sammen av latter.

Asgaut
Asgaut
Svar til  Marius Simonsen
2 år siden

Hyggelig dersom du hadde likt gutter da, Marius. Det finnes vel noen kjekke menn i Motstandsbevegelsen. Men klart, man skal respektere de som kun er hetero også. Bedre sent enn aldri med den responsen. Ett år siden Trond skrev innlegget sitt 🙂

Arno
Arno
3 år siden

Sosialistisk Venstreparti (SV) er en skrumpende gjeng med mandige kvinnemennesker (som er i stort flertall) og sopere. Et helt logisk krav fra den kanten.

trackback
2 år siden

[…] Les også: OPPDATERT: Motstandsbevegelsens aktivisme trigger løgnpolitiker i Bergen SV-politiker griner ut i media – anmeldelse av Motstandsbevegelsen henlagt Ervin Kohn vil innføre diktatur i demokratiets navn – SV henger seg på Vil at forbud av Motstandsbevegelsen skal bli fanesak for SV […]