Hjem Nyheter Norge Vil la «asylbarn» uten permanent opphold få delta på skytetrening

Vil la «asylbarn» uten permanent opphold få delta på skytetrening

15

ABSURDISTAN Bare dager etter terrorangrepet i London, ønsker norske politikere å gi såkalte mindreårige asylsøkere uten permanent opphold muligheten til å bli medlem i skytterklubber og få skytetrening.

Regjeringen ønsker å gjennomføre en regelendring for organisasjonen Det frivillige skyttervesen og dermed gi såkalte enslige mindreårige asylsøkere uten permanent opphold, muligheten til å bli medlem i skytterklubber og få skytetrening. Dette fremkommer i Stortingsproposisjon 123 s hvor det blant annet står:

«Norske statsborgere og personer med permanent oppholdstillatelse, som respekterer gjeldende lover og bestemmelser, kan være medlemmer av et tilsluttet skytterlag. Ungdom under 18 år med midlertidig oppholdstillatelse kan være medlemmer i skytterlag på lik linje med norske ungdommer».

I tillegg til å kunne være medlem av en skytterklubb og få skytetrening, vil vedkommende også få våpenløyve dersom man oppfyller kravene. Ifølge forsvarsminiser Ine Eriksen Søreide, så vil ønsker de å gjennomføre endringene slik at alle skal behandles likt.

«Hensynet til likebehandling veier her tungt. Opplevelsen av å ikke være en del av samfunnet kan gi negative utslag både for den enkelte og for samfunnet.»

Noen som dog ikke skal behandles likt, er personer med «feil» politisk tilhørighet. Tidligere i år, ble flere av Motstandsbevegelsens aktivister i Elverum fratatt sine våpen fordi politiet anså at de hadde upassende meninger, og derfor var «uskikket».

Saken skal opp i Stortinget den 15. juni for votering.

Les også:
Aktivist og sportsskytter fratatt våpen

Kilde:
Regjeringen vil la mindreårige med midlertidig opphold få skytetrening

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
15 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
5 år siden

Fantastiskt.

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
5 år siden

Glyksborgeren er øverste leder for Forsvaret og Politiet i Norge. Glyksborgerne er pyttipanne med Rothschild, som beordret bolsjevikdrap på tsarfamilien. http://kongsverre.no/rothschilds-order.jpg

Sigurd Drakegull
Sigurd Drakegull
Svar til  Boge Myklebrast
5 år siden

På Wikipedia kan man studere Glyksborgernes slektstre, og der fremgår det klart og tydelig, at Rothschild og Glyksborgerne har sittet lårene av hverandre i de siste to hundre år. Finansjødene blir beskyttet av hoffjødene, som lurer befolkningene med løgn og skuespill. Jøden sitter på tronen og hersker med mafiametoder, og kaller det «demokrati».
http://kongsverre.no/rothschild-agents.png

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
Svar til  Sigurd Drakegull
5 år siden

Med «mafiametoder» menes vel støveltramp i ansiktet på patrioter, som truer med å avsløre «løgnen på tronen». Glyksborgeren mottar instrukser fra mafiakasinoet i Midtøsten om å bevæpne importerte terrorister i Norge. Alle spor leder til synagogen som koordinator og terroristcelle.

Sigurd Drakegull
Sigurd Drakegull
Svar til  Boge Myklebrast
5 år siden

Vi må pakke de råtne eggene inn i bomull, så de ikke går i stykker. Den jødiske ambassaden ligger rett bak slottet, så jødene kan fort løpe og gjemme seg under sengen til hoffjøde nummer ett. Husk, at vi har en «Handlingsplan mot antisemittisme».
http://kongsverre.no/handlingsplan-antisemittisme.pdf

Nordlys
Nordlys
5 år siden

Perfekt! Atter en gang viser folkeforræderne sin avsky for sitt eget folk. Ser frem i mot en revolusjon fra «plastikknordmennene» eller stolte norske nordmenn og da selvsagt med våpen! Norge er vårt!

trackback
5 år siden

[…] Källa: Vil la «asylbarn» uten permanent opphold få delta på skytetrening […]

knut
knut
5 år siden

Forbanna kulturmarxistiske politikere.

Kristoffer Habberstad-Fallet
Kristoffer Habberstad-Fallet
5 år siden

Og sånn begynner det..

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

(((Ine Eriksen Søreide))) må virkelig hate oss etnisk nordiske.

Sina Staes Janevska
Sina Staes Janevska
5 år siden

jasså, de såkalte «barna» skal ha våpen trening? trodde at «barn» skulle få leke i sandkassa jeg

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Sina Staes Janevska
5 år siden

Selv fikk jeg bare leke med vannpistol og pil og bue da jeg var et mindreårig barn. Kanskje (((Ine Eriksen Søreide))) ønsker å trene opp disse skjeggbarna til å bli gode IS-krigere for NATO nede i Syria?