Hjem Nyheter Europa Ville innvandreropptøyer i Stuttgart – flere politimenn skadet

Ville innvandreropptøyer i Stuttgart – flere politimenn skadet

3

STUTTGART Natt til søndag ble store deler av tyske Stuttgarts bykjerne revet fra hverandre av ville innvandrermobber. Politi og politibiler ble også angrepet.

Skjermbilde: Twitter

Natt til søndag ble tyske Stuttgart rystet av ville innvandreropptøyer. Dusinvis av horder med innvandrere drev omkring og angrep politi, knuste butikkvinduer og plyndret butikker, skriver Fria Tider.

– Situasjonen er fullstendig ute av kontroll, oppgav en talsmann for politiet i Stuttgart søndag.

Store deler av Stuttgarts bykjerne ble slått i stykker av innvandrermobbene som også angrep politi og vandaliserte politibiler.

Innvandrerungdommer kan på ulike videoklipp sees når de springer rundt og vilt slår i stykker saker mens de roper og skriker. En politibuss ble filmet mens den ble slått i stykker:

– Fuck the Police! Fuck the system! roper en av vandalene.

Politiet har ennå ikke kommet med offisielle tall men ifølge Stuttgarter Nachrichten skal rundt 500 personer ha deltatt i opprøret. Ifølge Focus skal 20 personer ha blitt pågrepet og 12 politimenn blitt skadet.

Nå skal politiet forsøke å analysere hva som egentlig var bakgrunnen for opptøyene.

– Åpenbart har ulike grupperinger fra ulike miljøer i Stuttgart kjent seg nødt til å demonstrere sitt voldskapasitet gjennom brutal vold og høy kriminell energi, kommenterer ordføreren for det tyske politiforbundet DPOLG.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Halv- og helapene, som ble importert i store mengder av Merkel & al, nøyer seg ikke med å leve fett på generøse velferdsordninger. Mange av dem, spesielt skjeggbarna, vil ha litt action fra tid til annen. Hærverk, plyndring og ildspåsettelse, sammen med bråk og vold, er den berikelse mange tyske bysamfunn har oppnådd, takket være politikernes forræderi og «the Jewish hand», som belønner de som fører slik nasjonsødeleggende politikk.

No White Guilt
No White Guilt
2 år siden

#utmedpakket

SBuNNY
SBuNNY
2 år siden

Samme gjeng som importerer en haug med jungeldyr blir overrasket når de oppfører seg som aper.