Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Vinterhjelp-aksjon i Oslo sentrum

Vinterhjelp-aksjon i Oslo sentrum

MOTSTANDSBEVEGELSEN Aktivister og medlemmer fra Rede 1 gjennomførte i helgen en Vinterhjelp-aksjon i Oslo sentrum.

Aktivister og medlemmer fra Rede 1 gjennomførte fredag kveld en Vinterhjelp-aksjon i Oslo sentrum for å hjelpe trengende og vanskeligstilte nordmenn. Nordmenn som har blitt sviktet eller forrådt av det folkefiendtlige systemet som prioriterer alt annet enn sitt eget folk.

Organisasjonens initiativ for å hjelpe vanskeligstilte og trengende nordmenn, kalt Vinterhjelpen, hadde på forhånd samlet inn klær som sympatisører har donert. Ettersom prosjektet er nystartet, bidro også Rede 1 økonomisk for å kjøpe inn ekstra med vintertøy som kunne deles ut. Medlemmer fra Rede 1 hadde også laget matpakker som aktivistene hadde med seg.

Vi har vært i kontakt med Martin Oppegaard, sjefredaktør for Frihetskamp og aktivist i Rede 1, for å høre litt om aksjonen.

Hei, Martin! Dere gjennomførte jo en aksjon i førjulstiden med svært god respons – hvordan var reaksjonene denne gangen?

– Minst like populær vil jeg hevde. Det har vært veldig kaldt og mye nedbør i det siste, så det var nok bidragsgivende. Vi hadde med mye tøy, og det ble nærmest «revet vekk». Selve aksjonen tok cirka én time, og mottakerne var veldig takknemlige. Det var mye folk ute og behovet var helt klart der. Matpakkene vi hadde med var også veldig ettertraktet og gikk unna som varmt hvetebrød.

I tillegg til å gjøre en innsats for vårt eget folk, er jo også dette en fin måte for organisasjonen å rette søkelyset mot vår egen sosialpolitikk. Er du ikke enig?

– Jo, helt enig! Slike aksjoner gjøres jo dels for å hjelpe vårt eget folk, men også naturligvis for å belyse Motstandsbevegelsens nasjonalsosialistiske politikk og vår visjon for det nye frie Norden. Jeg vil oppfordre samtlige lesere til å ta del av punkt 7 i «Vår vei» som omhandler nettopp dette.

Takk for intervjuet Martin, har du en siste hilsen til våre lesere?

– Ja, søk om medlemskap i Motstandsbevegelsen og engasjér dere i kampen for et fritt Norden! Jeg vil også tillegge at man kan donere til Vinterhjelpen gjennom å sende en e-post til [email protected]. Man behøver ikke være medlem for å donere, og litt gjør en stor forskjell – mange bekker små gjør en stor å.

Se flere bilder nedenfor: