Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen Vinterhjelpen – folkefellesskapsinnsats av Motstandsbevegelsen i Danmark

Vinterhjelpen – folkefellesskapsinnsats av Motstandsbevegelsen i Danmark

MOTSTANDSBEVEGELSEN Aktivister fra Den nordiske motstandsbevegelsen i Danmark har gjennomført en folkefellesskapsaksjon. På søndag stilte Vinterhjelpen opp i Århus for å dele ut mat og klær til utsatte nordboere.

Vinterhjelpen, som er en del av Den nordiske motstandsbevegelsen, stilte på søndag opp i danske Århus for å dele ut mat og varme klær til hjemløse og utsatte nordboere. I fire timer stod aktivistene i Mølleparken i sentrale Århus og delte ut klær og potetsuppe.

Nasjonalsosialisme er folkefellesskap – og i et folkefellesskap tar de sterkere hånd om de som er svakere – og det var bakgrunnen for hjelpeaksjonen.

Det siste året har samfunnets etablerte hjelpeorganisasjoner stadig mer begynt å prioritere å hjelpe rasefremmede, hvilket naturligvis gjør at det finnes mindre hjelp å få for en hvit danske i samfunnets laveste sjikt. Derfor ble denne hjelpeaksjonen gjennomført som vinterhjelp til danske hjemløse.

Foruten potetsuppe med kjøtt og kålpølser ble det også delt ut vinterjakker, bukser, strømper, hansker, luer, soveposer og liggeunderlag. Man kunne dessuten også få en varm kopp kaffe.

Se videoen fra aksjonen nedenfor: