Hjem Nyheter Virksomheters interesse for å LHBTQP-sertifisere seg minsker i Sverige

Virksomheters interesse for å LHBTQP-sertifisere seg minsker i Sverige

7

HOMOLOBBYEN Stadig færre virksomheter i Sverige velger å «LHBTQP-sertifisere» seg. En tredjedel av de virksomheter som idag må fornye sine sertifikat kommer ikke til å fornye det.

Temabilde. Kilde: Arkivfoto nordfront.se

Virksomheters interesse for å bli «LHBTQP-sertifisert» minsker i Sverige. En tredjedel av de virksomheter som må fornye sertifikatet sitt, velger å avstå.

Sertifikatet innebærer i praksis at Riksforbundet for homoseksuelles, biseksuelles, transpersoners, og queers rettigheter, RFSL, reiser ut til virksomheter og indoktrinerer disse i «normkritikk, seksualitet og kjønn» i henhold til homolobbyens propaganda. For tiden har omkring 500 ulike virksomheter i Sverige denne sertifiseringen, men dette antallet er derimot på nedgang.

I år må rundt hundre virksomheter fornye sine hjernevask-sertifikater, men en tredjedel av disse velger å avstå. Også etterspørselen om å få denne sertifiseringen har minsket. Pär Viktorsson Harrby, virksomhetssjef i RFSL, tror nedgangen skyldes at foretakene er økonomisk presset under pandemien.

Prisen for at 50 ansatte skal LHBTQP-indoktrineres ligger på omkring 245 000 norske kroner.

— Vi er urolige for at færre kommer til å prioritere LHBTQP-sertifisering. Vi har sett en nedgang blant de som ansøker seg til oss i år sammenlignet med tidligere, sier Viktorsson Harrby til SVT Nyheter.

Les også:
Kulturmarxisme

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Så disse virksomhetene kutter ut sin LHBTQ-støtte utelukkende pga økonomiske forhold, og ikke fordi de har kommet på bedre tanker? Mitt ønske er at ALL støtte – privat og offentlig – til LHBTQ-lobbyen ble fjernet, så kunne disse «regnbuemenneskene» klare seg på egne midler, og dyrke sine perversjoner i privat regi, helst.

Heimdal
Svar til  Proverbs 26:11
2 år siden

De skal jo presse dette på alle andre og respekterer heller ikke at andre ikke vil ha noe å gjøre med de, noe disse lhbtqpzn-lobbyistene blånektet på for 15-20 år siden at de kom til å fly rundt i samfunnet å presse det på folk og barn. Man ser jo tydelig at det er nettopp det de driver med og hensikten/agendaen bak det fra første stund. Parallelt med feminismen og fri abort-kamp.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
Svar til  Heimdal
2 år siden

Korrekt. Og nå lanserer Netflix – som «alle» bruker idag – en ny serie, som seksualiserer prepubertetsjenter: https://www.netflix.com/no-en/title/81111198
Vi er bare en hårsbredd unna aksept for pedofili som «the new normal». Dvs dersom jødene og deres lakeier får det som de ønsker.

Heimdal
Svar til  Proverbs 26:11
2 år siden

Var jo også en sak i Danmark for en del år tilbake, der enkelte som drev gård tilbydde folk å komme på «sexturisme» i fjøsene deres…altså drev hallikvirksomhet ved å prostituere dyrene sine. De kom unna med det fordi «det ikke var noen lover mot det». Og «folk» kom rennende med stellene sine de, sikkert også noen fra de ultraliberale i Norge. Zoofili og likeså Nekrofili blir sikkert det neste som blir «normalisert» i denne sinnsyke verden.

G.Johansen
G.Johansen
2 år siden

Det er vel snarere en ønsketenking at det bare skyldes økonomiske forhold.

Steinar
Steinar
2 år siden

Flere og flere har blitt dritt lei dekadansen. En god del jatter fortsatt med, men synes ikke noe om det bak lukkede dører.

Espen
Espen
2 år siden

Håper virkelig flere har gjennomskuet deres agenda og grodd baller nok til å si nei takk.