Hjem Nyheter Vitenskapen er inne: Pfizers Covid-vaksine farligere enn Covid

Vitenskapen er inne: Pfizers Covid-vaksine farligere enn Covid

KORONAVAKSINE Jazzhands McFeels utreder de eksplosive avsløringene som kom fram i en nylig utredning om Pfizers Covid-19-vaksine.

Skjermbilde: Youtube.

Den 17. september holdt FDA, etaten ansvarlig for blant annet å overvåke legemidler innenfor USAs Helse-, og sosialdepartement, en høring med sin rådgivende komité for vaksine og relaterte biologiske produkter vedrørende autoriseringen av «booster»-doser av Pfizers COVID-19-vaksine.

Høringen, som kan sees her, tok for seg vitneforklaringer og forskning fra diverse eksperter som bekreftet mistankene til mange observatører: Ikke bare er Pfizers vaksiner ineffektive med hensyn til å forhindre COVID-19, de dreper flere mennesker enn de redder.

Myokarditt hos unge menn

Rapporter om myokarditt hos vaksinerte er vanlige i VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System), i tillegg til pro-vaksine-fora på internett (inkludert hundrevis av rapporter på Reddits pro-vaksine-subreddit /r/CovidVaccinated).

Etter flere forsøk på å underdrive eller vifte vekk forbindelsen mellom vaksinen og myokarditt, har systemet endelig innrømmet at det faktisk finnes en forbindelse.

Ifølge høringen den 17. september vil 1 av 317 gutter i alderen 16–17 år utvikle myokarditt som et resultat av vaksinen.

Hvis booster-dosene vedtas, estimeres det at dette tallet vil øke til 1 av 25.

Ifølge Mayo Clinic inkluderer symptomene på myokarditt blodpropper i hjertet, brystsmerter, andpustenhet (ved hvile og i løpet av fysisk aktivitet), generell utmattelse, hodepine, kroppssmerter og andre influensalignende symptomer.

Ergo vil unge menn som får vaksinen ha hjertet til en 60 år gammel mann ved alderen 16 år.

Overskytende dødsratio «UAKSEPTABEL»

FDA-presentasjonen inkluderte også informasjon som viste at vaksinerte individer hadde fire ganger så mange hjerteinfarkt i løpet av en seks måneders observasjonsperiode etter å ha mottatt Pfizer-vaksinen.

Vaksinestøttere har lenge hånet VAERS som anekdotisk, uvitenskapelig bevis. Det ser imidlertid ut som om VAERS faktisk underrapporterer skadelige vaksinebivirkninger. En statistisk analyse fra Pfizers seks måneders studie som var med i FDA-presentasjonen viste at for å forhindre ett enkelt COVID-dødsfall trengs fem «ytterligere dødsfall».

Pfizers riggede fase 3-prøve

Da selskapet bad om FDAs tillatelse til å gå i gang med tredje runde med booster-doser, sendte de inn en studie til FDA som inneholdt bare 329 deltakere.

Studien varte mindre enn tre måneder og inneholdt bare tolv pasienter på 65 år og eldre (de som liksom skal være prioritetsgruppen) og ingen deltakere i alderen 16 til 17 år.

I tillegg inneholdt studien «ingen randomiserte placebo-kontrollgrupper» og fant «ingen klinisk effekt som kunne tilskrives booster-dosene» på infeksjoner og sykehusinnleggelser, «og effekten av den tredje dosen av boostere til å være så lav som 40%».

91 ganger dødeligere enn influensa-vaksine

Skadelige bivirkninger skjer, men er uvanlige, med sesongmessige influensavaksiner. Bevis som ble presentert for FDA-panelet fant at COVID-vaksinen forårsaket 91 ganger flere dødsfall, 28 ganger flere alvorlige bivirkninger, 276 ganger så mange tilfeller av blødningskomplikasjoner (coagulopathy), og 126 ganger flere myokardiale infarkter sammenlignet med sesongmessige influensavaksiner.

Menstruelle forstyrrelser

Anekdotiske rapporter om menstruelle forstyrelser har, i likhet med myokarditt, vært vanlige i etterkant av COVID-vaksinering. FDA-presentasjonen underbygger denne forskningen og fant «potensielle forbindelser mellom COVID-19-vaksineringer og menstruelle forandringer», og at «noen kvinner har rapportert å oppleve uregelmessige eller manglende menstruasjoner, mer blødning enn vanlig og andre menstruelle forandringer etter å ha mottatt COVID-19-vaksiner».

Ifølge rapportering fra VAERS så har det vært 7 037 rapporterte tilfeller av menstruelle symptomer på tvers av 4 783 unike rapporter. Alle andre vaksiner over alle år: 897 symptomer i 798 unike rapporter.

Ivermektin og andre alternativer virker faktisk

Alternative ikke-vaksinebaserte behandlingsmetoder har vist seg å dempe alvorlige COVID-symptomer, inkludert hydroksyklorokin (42% reduksjon i infeksjonsvarighet) og Ivermektin (56% reduksjon i residualinfeksjon).

Boostere er farlige og hjelper ikke med immunitet

Data fra Israel, det første landet som implementerte en tredje dose, har demonstrert at boostere mangler effektivitet. Starten på booster-dosene sammenfalt med et antall av COVID-tilfeller fem ganger høyere enn den samme perioden i 2020, før noen vaksine var tilgjengelig.

I tillegg sammenfalt bruken av tredje dose med en økning av dødsfall per million.

Til slutt har data fra Israels helsedepartement vist at vaksineimmunitet faller over tid. Ved seks måneder etter vaksineringen var tilfeller per 1 000 mer enn dobbelt så vanlige som tilfeller hos individer to måneder etter vaksineringen. I tillegg kan bare et 12% fall i vaksineeffektivitet føre til fem ganger så mange alvorlige tilfeller av COVID hos de vaksinerte. Med andre ord, COVID-vaksinene gir deg ikke immunitet mot virale mutasjoner (varianter).

Vitenskapen

… er inne. Ikke bare tilbyr vaksinene ingen reell beskyttelse mot COVID-19, men Pfizers vaksine dreper i tillegg fem mennesker for hver person den redder. Unge menn er spesielt sårbare for alvorlige bivirkninger, da 1 av 317 gutter får myokarditt etter å ha tatt den.

Systemet presser nå for å tvinge unge barn til å bli vaksinert (og insisterer på at dette er helt forskjellig). Men ved å gjøre dette stanger det opp mot sin egen guddom, nemlig vitenskapen.

/Jazzhands McFeels

Først publisert i Dissident-Mag.