Hjem Nyheter Vjatsjeslav «The red Tarzan» Datsik gjør comeback i Russland

Vjatsjeslav «The red Tarzan» Datsik gjør comeback i Russland

KAMPSPORT Patrioten Datsik entrer bokseringen i Russland.

Vjatsjeslav «The red Tarzan» Datsik.

Vjatsjeslav Valerjevitsj Datsik oppnådde en viss berømmelse i MMA og Kickboxing i perioden 1999–2006 for sin eksplosivitet og humoristiske påfunn, samt det at han den 9. april 1999 slo knock-outAndrei Arlovski i M-1 World Championship.

Datsik er født den 13. februar 1977, i den russiske byen Slantsy. Hans vektklasse er super tungvekt, rundt 120 kg og 185 cm høy. Hans rekkevidde er 192 cm og stil ortodoks.

Resultater i Kickboxing:

Wins: 6
By knockout: 4
Losses: 2
By knockout: 1

Resultater i MMA:

Wins: 6
By knockout: 3
By submission: 3
Losses: 9
By knockout: 3
By submission: 1
By decision: 4
By disqualification: 1

Etter å ha blitt pågrepet for væpnet ran i St.Petersburg klarte Datsik å rømme fra fangenskap ved å rive hull i sikkerhetsgjerde med sine bare never og rømte deretter landet i en båt. Med kurs mot Norge stoppet motoren og Datsik måtte ro med egen kraft.

Da Datsik ankom Norge i 2010 stilte han opp på politistasjonen i Oslo for å søke politisk asyl. Ettersom norske myndigheter anså Datsik som farlig, og det faktum at han var «politisk ukorrekt», ble Datsik utlevert til Russland den 18. mars 2011, av den daværende norske justisministeren Knut Storberget. I Russland ble Datsik sendt i fengsel hvor han ble torturert.

Datsik ble løslatt i 2016, og med sterke meninger mot horekunder og prostitusjon, tok han seg inn på et bordell og jaget horekunder og prostituerte ut på gaten, hvorpå han beordret dem til å gå til politistasjonen.

Datsik gjør for tiden comeback innen kampsport i Russland, men denne gang som bokser. I kamp mot Tyson Dijon, den 20. februar 2021, slår Datsik afrikaneren ut av ringen og vinner.

Se kampen her: