Hjem Nyheter Norden Voldskommunist trakasserte meningsmotstandere – ble arrestert

Voldskommunist trakasserte meningsmotstandere – ble arrestert

15

VENSTREEKSTREMISME Rødt-kommunisten Stig Berntsen ble på torsdag arrestert etter at han hadde trakassert meningsmotstandere i Oslo sentrum.

Fra Motstandsbevegelsens torgmøte i Fredrikstad 27. oktober 2018. Stig Berntsen i midten.

Det var på torsdag ettermiddag at den voldelige kommunisten og bystyrerepresentanten fra Rødt, Stig Berntsen, ble arrestert etter at han hadde trakassert og forstyrret en partistand i Oslo sentrum.

Selvstendighetspartiet holdt stand på Karl Johans gate torsdag ettermiddag med besøk av den danske anti-muslimske politikeren Rasmus Paludan. Resett rapporterer at den voldelige kommunisten Stig Berntsen dukket opp og trakasserte og filmet Selvstendighetspartiets representanter.

Etterhvert hentet en av voldskommunistens kamerater politiet etter at partiets kandidat Bernt Vatne hadde vist frem sin forsvarspray. Berntsen endte dog opp selv med å bli bortvist fra stedet, og ble pågrepet da han ikke ville følge politiets ordre.

Rødts leder i Oslo, Siavash Mobasheri, har ifølge Resett bekreftet at det var bystyrekandidaten Berntsen som ble pågrepet.

I 2005 slo Berntsen Vidar Kleppe fra Demokratene i hodet med en plakat, og i 2011 var han mistenkt for å ha voldtatt en dement pasient på sykehjemmet hvor han jobbet. Saken ble henlagt grunnet bevisets stilling.

Nedenfor kan man se en film fra valgstanden.

15
Delta i debatten

avatar
10 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
AndersArnoRichardNS14Espen Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Askeladden
Askeladden

Ekle kommunist svin

Nordboer
Nordboer

Haha æsj voldtektskommunist 🤡

Arno
Arno

En veldig interessant person, tjukkassen, synes jeg…
Var det ikke noen som spørte ham hva det er som har gjort ham så steingal?

Hanne
Hanne

Sikkert drukket mye opp gjennom tiden? 🤣

Tom
Tom

haha morsom han dansken

Hanne
Hanne

Beste nyheten på lenge. Stig Bertnsen er et svin. Synd de ikke kastet nøkkelen.

Arno
Arno

Er det Stig Berntsen «tjukkassen» heter?

Marius
Marius

Hahaha Antifa!

Espen
Espen

Våre meningsmotstandere er forstyrra folk. Ikke overraskende at denne personen har vært mistenkt for å ha voldtatt en dement pasient. Synd saken ble henlagt grunnet bevisets stilling, han hadde nok flaks der.

NS14
NS14

En gammel veteran av venstreekstremistene ble kalt Tor PEDO. Han het Tor og lurte smågutter til å utføre oralsex. Dette var info som kom innenfra blitz-miljøet for noen år siden nå. Alle visste om det. Han er nå «ekspert innen høyreekstremisme».

Richard

Fint å se at politiet gjør jobben sin 👍 om ro og orden i samfunnet er det dem strever etter så bør det nok snart tas en opprydding i enkelte miljøet i Oslo slik at ytringsfriheten og sikkerheten til mann på gata blir ivaretatt.

Anders
Anders

Mye søppel folk i antifa

Anders
Anders

Politi gjør aldri jobben sin når antifa begår krim blir bare en liten tur på stasjonen ikke no mer en det.

Anders
Anders

Mange søppel folk i antifa

trackback

[…] var torsdag 15. august at den voldelige kommunisten og Rødt-representanten Stig Berntsen ble arrestert etter at han hadde trakassert og forstyrret politiske motstandere under valgkampen i Oslo […]