Hjem Nyheter Voldsomme opptøyer i Washington D.C. etter republikanernes møte

Voldsomme opptøyer i Washington D.C. etter republikanernes møte

5

UTENRIKS Den republikanske senatoren Rand Paul ble konfrontert av en BLM/Antifa-mobb på åpen gate i Washington D.C.

Senator Rand Paul og hans kone omringet av en aggressiv BLM-mobb. Foto: Reuters.

Voldsomme opptøyer brøt ut i USAs hovedstad Washington D.C. etter at det republikanske partiet avsluttet sitt møte torsdag kveld. Voldelige konfrontasjoner skal ha oppstått mellom BLM/Antifa-demonstranter og hovedstatens politistyrke.

Demonstrasjonen begynte opprinnelig som en dansefest og «lyd-demonstrasjon» med det formål å overdøve president Donald Trumps tale, men intensiverte utover natten. På sosiale medier finnes et flertall videoer som viser konfrontasjoner mellom politiet og demonstrantene.

BLM/Antifa-demonstrantene skrek og kastet flasker mot politiet nær den historiske St. John’s Church og det nylige omdøpte «Black Lives Matter Plaza.» Politiet har uført en rekke arrestasjoner.

I en video postet på youtube kan den republikanske senatoren og tidligere president-kandidat Rand Paul og hans hustru Kelley Paul sees omringet av en mobb bestående av hovedsakelig rasefremmede idet han forlater det republikanske møtet. Mobben skrek og opptrådte svært truende og dytte til og med en av politimennene i Pauls eskorte så hardt at han nesten falt over ende, men ble støttet opp av senatoren.

Les også:
Rand Paul kaller krigshisseren Mike Pompeo hjernedød
Rand Paul: John McCain er en krigshissende drapsmann

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
N.S
N.S
1 år siden

Politiet viser svakhet.

H.L
H.L
1 år siden

Svarte har jammen privilegier som kan holde på slik som de gjør uten at politi går hardere til verks, eller militæret settes inn. Hadde hvite nasjonalister oppført seg på samme måte så hadde det blitt slått ned på med en gang. Garantert.

Vegard M
Vegard M
1 år siden
Robert
Robert
1 år siden

Dere må gjerne søke på «Nrk unormal» på youtube. Denne kanalen er ment for barn og har videoer som «pikk vs fitte», «peniskonkurranse», og «sexkonkurranse». Det de driver med er rett og slett ulovlig. Ikke overraskende så har både programleder og regissøren J’disk bakgrunn

Heimdal
1 år siden

Rand Paul intervjues av Fox News der han forteller om BLM-hordene som forsøkte å rive tak i han gjennom gatene i Washington. Rene zombie-apokalypsen:
https://www.youtube.com/watch?v=OFDx5qTlGjU&feature=emb_rel_end