Hjem Nyheter Voldtektsepidemien forsetter i Europa

Voldtektsepidemien forsetter i Europa

MASSEINNVANDRINGEN Voldtektsepidemien forsetter i kjølevannet av masseinvasjonen av arabiske og afrikanske menn til det europeiske kontinentet.

arabervoldtekt
Politiet i Bochum i vestlige Tyskland holder en pressekonferanse med plakater av ettersøkte voldtektsmenn.

De fire siste brutale voldtektene, tre i Tyskland og ett i Sverige, har igjen rettet oppmerksomheten mot den pågående voldtektsepidemien som herjer i Europa der gjerningsmennene er såkalte flyktninger.

Angrepene på en 19 år gammel tysk jente, to kinesiske studenter, og gjengvoldtekt av en 14 år gammel gutt er bevisst er bagatellisert og tonet ned av de kontrollerte massemediene.

Voldtekten og drapet av Maria Ladenburger i den tyske byen Freiburg, var den eneste unntaket til denne sensuren, ettersom offerets far Dr. Clemens Ladenburger, er en velkjent pro-invasjonsaktivist som arbeider for EUs juridiske direktorat.

Hans datter var på vei tilbake fra en fest i Freiburg, da hun ble angrepet ved en sykkelsti bak Schwarzwald stasjon. Hun ble så voldtatt og druknet, hennes kropp ble senere funnet i elven Dreisam. En afghansk «flyktning» ble 2. desember arrestert og tilstod senere drapet under avhør.

Maria Ladenburger hadde tidligere jobbet frivillig ved et «flyktningshjem» på fritiden, men det er fortsatt ikke klart om hun kjente sin drapsmann.

Den drapsiktende voldtektsmannen kom til Tyskland i 2015 ved å utgi seg for å være «enslig mindreårig flyktning», og ble tatt være på av en lokal tysk familie i Freiburg.

Politiet i byen bekreftet også at de undersøker forbindelser til voldtekten og drapet på en annen tysk jente i området, som ble angrepet mens hun var ute og jogget i Ending i nærheten av Freiburg.

Nyheten om arrestasjonen av den afghanske inntrengeren utløste store reaksjoner på sosiale medier, der tusenvis av mennesker delte et ironisk «takkebilde» til Tysklands forbundskansler Angela Merkel.

Ifølge en tysk nyhetsreportasje skal den drapsiktende mannen ha blitt arrestert tre år tidligere for ran, voldtekt og drapforsøk i Hellas. Mannen fikk opprinnelig en straff på 10 år, men ble sluppet ut kort tid senere på grunn av overfylte fengsler i Hellas. Mannen skal også ha hevdet å være 16 år i en årrekke mens han søkte asyl i ulike europeiske land.

Se TV-innslag om hendelsen nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=I7qN_jVfiOc

Kilde:
Invader Rape Rampage Unabated