Hjem Nyheter Voldtektsmenn ropte «Allahu Akbar» i retten

Voldtektsmenn ropte «Allahu Akbar» i retten

MULTIKULTUR Medlemmer av en innvandrergjeng, som i en årrekke har voldtatt barn, skrek «Allahu Akbar» i retten da de ble fengslet for å ha misbrukt en 12 år gammel jente, som ble gravid etter overgrepet.

https://www.youtube.com/watch?v=qv_wjkEfeww

Seks menn ble denne uken gitt dommer på mellom 10 og 20 år for å ha misbrukt minst to unge jenter i den britiske byen Rotherham mellom 1999 og 2001.  Jentene skal i følge dommen ha blitt lurt med alkohol og narkotika og deretter tvunget til å ha sex med en rekke menn fra de var elleve år gamle.

Dommen markerer slutten på en serie store rettsaker etter at en rapport om seksuell utnyttelse av barn avdekket at mer enn 1 400 unge, hovedsakelig hvite arbeidsklasse-jenter, hadde blitt trafikkert og voldtatt i byen over en sekstenårsperiode. Dette har ført til at totalt 18 personer har blitt fengslet, hvorav alle var arabiske menn.

Årsaken til at overgrepene fikk gå uhindret i byen i over femten år skal være at lokalt politi og barnevernstjenesten skal ha ignorert å varsle myndighetene i redsel for å bli kalt
«rasister» ettersom overgrepsmennene alle var innvandrere.

LES OGSÅ: Nesten 400 jenter utnyttet av innvandrergjenger i England

Det var emosjonelle og kaotiske scener ved rettslokalet i Sheffield Crown Court etter at to av de tiltalte ropte «Allahu Akbar» da de ble ledet avgårde.

rotherhamtiltalte
Noen av mennene som er dømt i saken.

Brødrene Basharat Dad (32) og Nasar Dad (36), samt Tayab Dad (34) ble fengslet for voldtekt sammen med Matloob Hussain (41), Mohammed Sadiq (40) og Amjad Ali. Basharat Dad ble dømt til 20 år i fengsel, Nasar Dad fikk 14 år og seks måneder, Tayab Dad fikk 10 år, Hussain fikk 13 år, Sadiq fikk 13 år og Ali ble gitt 11 år i fengsel.

Jentas graviditet skapte overskrifter i britiske aviser i 2001 da hun ble ansett som en av Storbritannias yngste mødre noensinne. Selv om fem menn ble arrestert kort tid etterpå, ble det ingen rettsforfølgelse, fordi offeret ikke kunne fortelle politiet hvem av mennene som hun hadde hatt sex med var faren til barnet.

Til alle norske fedre der ute som forsatt sitter på gjerdet: Er dette fremtiden dere ønsker for deres døtre? Vær en mann og bli en del av motstanden i dag!

EngasjementKilde:
Rotherham child sex gang shout ‘Allahu Akbar’ in court as they are jailed for 80 years for abusing girls, including one who became pregnant at just 12, after being groomed with alcohol and drugs