Hjem Nyheter Europa «Jeg sa i fra til myndighetene, men de gjorde ingenting!»

«Jeg sa i fra til myndighetene, men de gjorde ingenting!»

2
DEL

STORBRITANNIA En kvinne, som ble systematisk voldtatt av pakistanske menn i den engelske byen Rotherham, snakker ut om sin historie, og hvordan myndighetene ikke våget å forfølge saken ettersom gjerningsmennene var utlendinger.

I et intervju med den britiske radioverten Katie Hopkins forteller en kvinne med navn «Emma» om hvordan hun allerede fra 13-årsalderen ble voldtatt og utnyttet av en gjeng eldre pakistanske menn i den engelske byen Rotherham.

Emma forteller hvordan hun gikk fra en rolig og trygg familie til å henge ut med den pakistanske gjengen, og hvordan de etterhvert begynte å utnytte henne og truet henne da hun forsøkte å rapportere mennene til politiet.

Da hun til slutt gikk til myndighetene for å anmelde overgrepene skal hun ha blitt møtt med rasisme-anklager av både politi og sosialarbeidene som ba jenta om å ikke nevne gjerningsmennenes etnisitet. Saken ble senere henlagt.

I 2014 la Professor Alexis Jay frem en rapport som fastslo at 1 400 barn ble seksuelt utnyttet og misbrukt i den engelske byen mellom 1997 og 2013. I rapporten kommer det frem at kommuneansatte visste om overgrepene, men at de ikke turte å melde ifra fordi de var redde for å bli stemplet som rasister dersom de fokuserte på at ofrene hadde beskrevet sine overgripere som menn av pakistansk opphav.

Se intervjuet nedenfor:

Delta i debatten

2 Innlegg på "«Jeg sa i fra til myndighetene, men de gjorde ingenting!»"

Bli varslet om
avatar
Sorter etter:   nyeste | eldste | flest stemmer

«Vi kan ikke beklage oss over at sivile liv gikk tapt…» Slik beskriver Kronprins Olav tapene av 193 sivile under andre verdenskrig, i et hemmeligstemplet brev.

Fra Laksevåg til Rotherham – Den hoffjødiske pedofilbombing av sivile!
https://url.rw/?http://kongsverre.no/rotherham-child-rape.jpg

Helt hårreisende.

wpDiscuz