Hjem Nasjonal kamp «Vor vegur» – «Vår vei» har blitt oversatt til islandsk

«Vor vegur» – «Vår vei» har blitt oversatt til islandsk

0

VÅR VEI Den nordiske motstandsbevegelsens politiske program har blitt sluppet som PDF på islandsk og finnes derfor nå på alle nordiske språk.

Etter den islandske oversettelsen finnes «Vår vei» nå her på norskher på svenskher på danskher på finsk og her på islandsk.

Det politiske programmet finnes dessuten på engelsk og russisk.

Den nordiske motstandsbevegelsens leder Simon Lindberg hadde følgende å si:

– Det er storslått at vi nå altså helt offisielt har virksomhet i fem forskjellige land som kjemper sammen mot samme mål, formulert i én og samme skrift som bare har blitt oversatt. Jeg tror faktisk at det er unikt i verden.

På spørsmål om vi kan forvente oss «Vår vei» på flere språk i fremtiden og hva hensikten med å oversette skriften til engelsk og russisk var svarte Lindberg:

– Det arbeides allerede med flere oversettelser og selv om det, for det første, ikke er noen stor prioritet, og for det andre, tar tid, skulle jeg tro at vi i løpet av noen år har «Vår vei» oversatt til ytterligere noen språk. Grunnen er ganske enkelt at vi håper å kunne inspirere andre med vår kamp og at vi da også vil slå et slag for en moderne nasjonalsosialisme. Med visse tilpasninger skulle «Vår vei» kunne tjene som manifest for politiske bevegelser over store deler av verden.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg