Hjem Nyheter Globalt WEF-rådgiver sier den globale eliten «ikke lenger trenger flertallet av befolkningen i...

WEF-rådgiver sier den globale eliten «ikke lenger trenger flertallet av befolkningen i verden»

GLOBALT World Economic Forum-rådgiver sier i et intervju at flertallet av befolkningen i verden ikke lenger er nyttige for den globale eliten, på grunn av teknologiske fremskritt.

Yuval Noah Harari. Foto: (CC BY 3.0).

Da Chris Anderson fra Ted Talks intervjuet jøden Yuval Noah Harari, topprådgiver for World Economic Forum, fortalte han at den globale eliten «ikke lenger trenger flertallet av befolkningen i verden» på grunn av teknologiske fremskritt og at mennesker ikke lenger er nyttige for den globale eliten og deres agenda, rapporterer National File.

– Vi trenger bare ikke det store flertallet av befolkningen. Fordi fremtiden handler om å utvikle mer og mer sofistikert teknologi, som kunstig intelligens [og] bioteknologi. Folk flest bidrar ikke med noe til det, kanskje bortsett fra dataene deres, og uansett hva folk fortsatt gjør som er nyttig vil disse teknologiene i økende grad gjøre overflødige, og vil gjøre det mulig å erstatte menneskene, uttalte Harari.

Hva Harari ser for seg skal skje med flertallet av mennesker i verden etter at de har blitt erstattet av mer sofistikert teknologi, nevnes ikke.