Hjem Nyheter Globalt WEF-rådgiver sier den globale eliten «ikke lenger trenger flertallet av befolkningen i...

WEF-rådgiver sier den globale eliten «ikke lenger trenger flertallet av befolkningen i verden»

1

GLOBALT World Economic Forum-rådgiver sier i et intervju at flertallet av befolkningen i verden ikke lenger er nyttige for den globale eliten, på grunn av teknologiske fremskritt.

Yuval Noah Harari. Foto: (CC BY 3.0).

Da Chris Anderson fra Ted Talks intervjuet jøden Yuval Noah Harari, topprådgiver for World Economic Forum, fortalte han at den globale eliten «ikke lenger trenger flertallet av befolkningen i verden» på grunn av teknologiske fremskritt og at mennesker ikke lenger er nyttige for den globale eliten og deres agenda, rapporterer National File.

– Vi trenger bare ikke det store flertallet av befolkningen. Fordi fremtiden handler om å utvikle mer og mer sofistikert teknologi, som kunstig intelligens [og] bioteknologi. Folk flest bidrar ikke med noe til det, kanskje bortsett fra dataene deres, og uansett hva folk fortsatt gjør som er nyttig vil disse teknologiene i økende grad gjøre overflødige, og vil gjøre det mulig å erstatte menneskene, uttalte Harari.

Hva Harari ser for seg skal skje med flertallet av mennesker i verden etter at de har blitt erstattet av mer sofistikert teknologi, nevnes ikke.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
1 måned siden

Brutalt objektivt sett har Harari rett; en betydelig del av menneskeheten er «dead weight», eller «useless eaters», som det gjerne heter. I våre «velferdsstater» er det arbeidsuføre, sosialklienter, rusavhengige, osv. Og mye arbeidkraft kan erstattes av maskiner og automatisering. Det er antagelig derfor at WEF og andre entiteter arbeider for en befolkningsreduksjon i betydelig grad, og midlene kan variere fra «vaksiner» til hungersnød, kriger, etc.