Hjem Nyheter Globalt WEFs konferanse: «Tilliten til eliten minsker – hvorfor?»

WEFs konferanse: «Tilliten til eliten minsker – hvorfor?»

4

WORLD ECONOMIC FORUM Mens verdens eliter «går sammen, tar beslutninger og gjør fantastiske ting, belønner et utakknemlig flertall dem med redusert tillit», klager en professor i global økonomisk styring.

Professor Woods kan ikke forstå hvorfor tilliten til eliten synker. Foto: World Economic Forum – Flickr (CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons).

Den 10.–13. november 2021 holdt World Economic Forum (WEF) sin konferanse kalt «The Great Narrative» i Dubai, De forente arabiske emirater.

Youtuber Paul Joseph Watson reflekterer i en video over en uttalelse angående fenomenet «tillit» som ble gjort på konferansen.

Organisasjonens grunnlegger Klaus Schwab spurte de forsamlede globalistene hvilke store snublesteiner de ser på veien mot gjennomføringen av den «store endringen».

Refererer til egen gruppe som «elite»

Når Ngaire Woods, professor i global økonomisk styring ved Universitetet i Oxford, så tar ordet, anvender hun ordet «elite» fullstendig uironisk og uforskammet om sin egen gruppe.

Hun forklarer (ca. 00:35 i videoen) med indignasjon at mens «elitene rundt om i verden har mer og mer tillit til hverandre» og «kan gå sammen, ta beslutninger og gjøre fantastiske ting sammen» – så «viser flertallet av folket i hvert land mindre og mindre tillit til sin elite”.

Woods finner ingen rimelig forklaring på denne «utakknemligheten».

Watson stiller det retoriske spørsmålet (ca. 1:19 i videoen) om folkets krympende tillit til eliten muligens kan ha en sammenheng med det faktum at denne eliten bruker den såkalte koronapandemien til å gjennomføre den største globale formuesoverføringen så langt i verdenshistorien?

Nordfront skrev for noen uker siden om hvordan verdens rikeste under koronapandemien klarte å overføre enorm rikdom fra flertallet av folket til seg selv.

Resultatene har vært at de rikeste i verden har blitt 50 % rikere under pandemien – mens millioner rundt om i verden har havnet i fattigdom.

Dobbeltmoral

Watson lister videre i videoen opp ulike eksempler på denne elitens åpenbare dobbeltmoral både i «klimaspørsmålet» og «koronaspørsmålet» – der man med restriksjoner stiller strenge krav på underkastelse for ikke-eliten – krav som man selv anser seg stå over.

Watson tipser den undrende professor Woods med et spørsmål:

«Kan denne elitens dobbeltmoral muligens ha noe å gjøre med folkets synkende tillit til dem?»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roger M
Roger M
3 måneder siden

Nei så «sjokkerende».

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 måneder siden

Heller ikke her i Norge er folket spesielt fornøyde med å få noen slanter fra staten til å dekke strømutgiftene, eller at lesbeminister Trettebergstuen ikke vil åpne mere for kulturarrangementer. Den norske eliten er ikke tilfreds med en vaksineandel på «bare» 80-90%. I det hele tatt; folk rundtomkring i Europa og verden har ikke altfor stor tillit til de styrende, og det er det god grunn til, og ikke bare pga økonomiske forhold

Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
3 måneder siden

So kaldt «elite» i ALLE land er faktisk det verste som finnes og består av lydige slaver til «deep stat», folk begynner å forstå det men altfor langsomt.

Zarathustra
Zarathustra
3 måneder siden

Hvor skal man begynne? Hehe. Er ikke mangel på alternativer akkurat.