Hjem Nyheter West Point-oberst: Biden vil gjøre hvite til minoritet i USA

West Point-oberst: Biden vil gjøre hvite til minoritet i USA

2

USA President Biden vil gjøre hvite til en minoritet i USA, advarer oberst Douglas Macgregor, som sitter i West Points «Board of Visitors».

USAs president Joe Biden til venstre.

President Joe Biden og demokratene vil gjøre hvite mennesker til en minoritet i USA gjennom masseinnvandring fra Mellom-Amerika og Asia, advarer oberst Douglas Macgregor, som de siste seks månedene har vært en del av West Points «Board of Visitors».

– Det er hva det handler om. Og jeg tror ikke at det er noe poeng i å stille spørsmålstegn ved det, sa Macgregor da han deltok i Frank Moranos podkast.

Motivet skal blant annet være at masseinnvandring fra disse delene av verden er til fordel for demokratene, som akkurat nå leder over sine republikanske konkurrenter blant disse gruppene. Dermed kan deres grep om makten styrkes.

– Alt dette er en del av den store planen. Dette er hva Biden og hans tilhengere vil. De vil ha et annet land. De vil ikke ha Amerikas forente stater.

Dette er ikke noe som settes pris på av demokratene. Ifølge kilder fra Det hvite hus skal de nå forsøke å gjøre noe med Macgregors posisjon.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

På kort sikt er dette «lønnsomt» for demokratene, som ønsker å importere millioner brune og svarte fra Sør-Amerika og Afrika. Disse blir i stor grad klienter, avhengige av handouts fra regjeringen, og deres stemmer vil gå til «the hand that feeds them». På lengre sikt er dette oppskriften på genocid for den hvite rasen, som skapte USA og som bærer samfunnsansvaret, ikke minst middelklassen, som er under stort økonomisk press. At Biden, lik Clinton og andre demokrater, ønsker dette, viser hvem som er forræderne overfor den hvite rase i USA og verden for øvrig.

Gjermund Hougen
Gjermund Hougen
1 år siden

Det er ikke bare Biden som vil utradere de hvite. Men hvem skal da fø de fargede??