Hjem Nyheter Globalt WHO døper om Apekopper – er stigmatiserende mot negre

WHO døper om Apekopper – er stigmatiserende mot negre

9

APEKOPPER Verdens helseorganisasjon skal ifølge opplysninger døpe om sykdommen apekopper, som spres av homoseksuelle som har sex med andre menn, da navnet ifølge Biden-administrasjonen er stigmatiserende mot negre og gjør at de ikke tar nok vaksiner.

WHOs generaldirektør Tedros Adhanom Ghebreyesus til høyre. Foto: ITU Pictures from Geneva, Switzerland, CC BY 2.0, via Wikimedia Commons.

RT rapporterer at ifølge anonyme kilder til Politico skal Verdens helseorganisasjon WHO døpe om den smittsomme sykdommen apekopper til «MPOX».

Ifølge kilden er det Biden-regjeringen som setter press på WHO og truer med tiltak hvis organisasjonen ikke handler.

Amerikanske myndigheter skal ifølge RT påstå at navnet «apekopper» er stigmatiserende mot negere. Den afroamerikanske gruppen i USA tar som ifølge av dette ikke nok vaksiner, skriver RT.

Apekopper ble først diagnostisert i Kongo på 1970-tallet, men har først de siste tiårene spredt seg for alvor i Vest-Afrika. Typiske symptomer inkluderer blemmer, feber og hodepine. Utslettet vises vanligvis først i ansiktet, og sprer seg deretter over hele kroppen.

Data viser imidlertid at det er blant homoseksuelle som har gruppesex at sykdommen smitter og er driveren bak det store utbruddet tidligere i år.

WHOs generaldirektør Tedros Adhanom Ghebreyesus har vedkjent at «stigmatisering» gjorde det vanskelig å bekjempe sykdommen tidligere i år. Utbruddet i Europa startet etter at en mann i Storbritannia, som nettopp hadde vært på reise i Nigeria viste tydelige symptomer på sykdommen.

Siden starten av året har det blitt bekreftet 80 000 tilfeller av sykdommen. Av de som hadde blitt testet for HIV var 38% av tilfellene HIV-positive. 50 dødsfall har blitt registrert.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tom Hauge
Tom Hauge
3 dager siden

😆😅🤣 jeg visste at både Amerika og WHO er proffe troll som stadig lurer verden men at de hadde såpass bra humor som i dette tilfellet visste jeg ikke. Jeg tar min imaginere hatt av for dem 😂

Straight Pride
Straight Pride
Svar til  Tom Hauge
3 dager siden

Dem kan finne på krokodillevirus og t.o.m mutere krokodilleviruset til CrocoGorilla31F- version of BirdFlu Delta-aka-55,1,

Det herligste er at 50% av verdens befolking vil tro på dem. det har jo allerede blitt bevist. Folk vil tross alt ha gode grunner for å holdes i karantene, bli hindret fra å møte familien sin, osv.

proverbs 26:11
proverbs 26:11
2 dager siden

Ifølge naturens orden – og lover – er rektum/analen EXIT, konstruert for tømming av tarmen, og IKKE til penetrering/fisting og annen styggeskap. Vagina er derimot konsturert BÅDE for tømming av urin, utflod, blod OG fødsler, og for penetrering hvis formål er befruktning, kombinert med intens nytelse om alt fungerer som det skal.. Feilaktig og naturstridig bruk(misbruk), fører uunngåelig til sykdom, skader og kanskje død i verste fall.

Straight Pride
Straight Pride
Svar til  proverbs 26:11
2 dager siden

Den slags har blitt mer og mer normalisert av Homolobbien for å ødelegge ‘goyims’, både menn og kvinner. Fysisk som Psykisk. Moralsk, Åndelig og ja, på alle måter. Hørte at det har blitt en del av skoleundervisning I USA å fortelle elevene at tingene du nevnte ovenfor er «helt Ok og naturlig» for alle og enhver. Når min kone fødte vår første på et sykehus i Øst Europa ble hun fist-voldtatt av en lege samtidig som fødselen pågikk. Legen hadde ingen grunn til å holde på slik der han sto med hvit legejakke, dongeribukse og halveis ståpikk forann min fødende… Les mer »

proverbs 26:11
proverbs 26:11
Svar til  Straight Pride
2 dager siden

Det var en grufull historie om et nesten ufattelig overgrep overfor en person i en utsatt og forsvarsløs situasjon. Slike «leger» skulle miste sin legelisens umiddelbart og aldri mer få lov til å praktisere. Når det gjelder LBHTQ+ propagandaen om at «alt er tillatt, alt er naturlig», må vi bare avvise det og bekjempe den sataniske agendaen, som ødelegger våre barn og dermed ødelegger vår fremtid som folk.

Straight Pride
Straight Pride
Svar til  proverbs 26:11
1 dag siden

Leger har mye makt, innflytelse og kontroll over andre mennesker som lett kan misbrukes, derfor tiltrekkes psykopater og pervoer ofte til legeyrket. Politiet og jussen som sådan. Dette reflekterer hva slags folk som står bak og pusher vaksinepresset, ingenting er tilfeldig.

Straight Pride
Straight Pride
Svar til  proverbs 26:11
1 dag siden

Vi har hans fulle navn , bosted og jeg fant også bilde av han på internett.

Jeg vurderer å sende disse person opplysningene til DNM, med den intensjon at DNM kan offentlig-gjøre hans identitet, bosted og opphav.

Alt til sin tid..

Haraldsson
Haraldsson
2 dager siden

Biden sammenligner altså negere med aper

Straight Pride
Straight Pride
Svar til  Haraldsson
2 dager siden

Ja, og dem fant ut at ingen tar begrepet ‘apekopper’ seriøst, da må dem nemlig se seg nødt til å forandre ordet, samme som dem gjorde medæææ ‘C19’, som først het Corona-virus, deretter Covid19 for å få det til å høres mer vitenskapelig og akademisk ut. Deretter ble det til en ‘Delta version’ og deretter en ‘mutert Delta versjon’ av Coronavirus Covid19 – Sars Delta som dem helt sikkert drømmer om å mutere ifra sine semittiske laboratoriummer i bl.a Ukraina.

Et semittisk frimurer-ordtak lyder slik som dette: Order Out Of Chaos.