Hjem Nyheter Globalt WHO-sjef vil at myndighetene skal kunne gå inn i folks private hjem...

WHO-sjef vil at myndighetene skal kunne gå inn i folks private hjem og tvangsisolere smittede

1

KORONAKRISEN Michael Ryan, toppsjef i WHO, mener at myndighetene må kunne gå inn i folks private hjem og med tvang fjerne smittede familiemedlemmer og sette dem i tvangsisolasjon.

Nya Dagbladet avslører at Michael Ryan, administrerende direktør i Health Emergencies-programmet i Verdens helseorganisasjon (WHO), deklarerer at han og WHO er beredt på å ty til drastiske metoder for å isolere korona-infiserte mennesker.

Uttalelsen gjør Ryan i et intervju med Fox News, der han sier:

– På de fleste steder i verden skjer smittespredningen på grunn av nedstengningen i de fleste land på husholds- og familienivå. På en måte har smittespredningen flyttet seg bort fra gaten, og til familiene. Nå må vi gå og se på familiene og finne de som kan være syke og da fjerne dem, isolere dem på en trygg og verdig måte.

Tucker Carlson, nyhetsanker hos Fox News, tilhører de som ikke lenger er imponert over WHO-sjefens utspill, og peker på det bisarre i å hevde at man «under verdige former» kan fjerne noen fra sine egne hjem, med makt.

Han løfter også frem det faktum at denne typen av uttalelser kan trigge igang vold som en motreaksjon, og at mennesker vanligvis ikke reagerer positivt når noen truer med å ta deres barn fra dem.

Carlson bemerker også at Ryan ikke engang skaket på stemmen sin da han kom med det bisarre integritetskrenkende kravet, men rolig sa det rett ut som om det ikke var noe spesielt. Systemmedia har stort sett heller ikke rapportert om de ekstreme tiltakene som WHO nå ønsker skal gjennomføres.

Les også:
Koronaviruset

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Sidsel
Sidsel
2 år siden

Sjekk ut Illuminati og Ertresvåg. Han setter bjella på kua.