Hjem Nyheter Globalt WHO skal få spre sin propaganda via Wikipedia

WHO skal få spre sin propaganda via Wikipedia

4

GLOBALISME Verdens helseorganisasjon (WHO) skal samarbeide med Wikipedia for å bekjempe «feilaktig informasjon». All informasjon om sykdommer og liknende kommer til å kopieres fra WHOs nettside.

Verdens Helseorganisasjons hovedkontor i Genève. Foto: Yann (CC-BY-SA-3.0).

Verdens Helseorganisasjon (WHO) skal samarbeide med Wikipedia for å bekjempe «falsk informasjon». WHO mener at det ikke bare pågår en pandemi, men også en «infodemi» – at «feilaktig informasjon» spres.

Samarbeidet går blant annet ut på at oppslagsverket Wikipedia skal få rett til å benytte WHOs bilder, videoer og diverse utredninger og uttalelser gratis. Alle Wikipedia-artikler som er av interesse for WHO kommer nå til å benytte dem som kilde, eller rett og slett kopiere hele artikler fra WHOs nettside.

Reclaim The Net skriver at Wikipedia besøkes mye mer samt deles mer i sosiale medier enn WHOs egen nettside, og at det er derfor FN-organet velger å fylle oppslagsverket med sin egen, «rette informasjon». Andrew Pattison, webutvikler hos WHO, sier at sjansen til å få spre sin propaganda på Wikipedia er «som å ha en hel hær å arbeide med».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Marius
Marius
10 måneder siden

Jøden lever og kjemper for kun løgnskap og elendighet. Måtte hevnen bli søt.
Hill seier!

Gjermund Hougen
Gjermund Hougen
10 måneder siden

De mener vel propaganda for sannhet er vel ukjent for disse.
Trump gjorde rett når han stoppet finansieringen av WHO.

Morten
Morten
10 måneder siden

WHO, Wikipedia, osv, de er alle kontrollert av de samme krefter.

Roar
Roar
10 måneder siden

Nok en gang bekjempelse av ytringsfrihet, det frie ord. Ingen skal ha lov til å stille spørsmålstegn ved hva myndighetene gjør og ønsker å gjøre. Det skal kriminaliseres og deres agerende forkles som det å ta ansvar. Velkommen til et alt mer tydelig diktatur.