Hjem Nyheter Globalt WHO tilstår: Bill Gates-finansiert vaksine forårsaket polioutbrudd i Afrika

WHO tilstår: Bill Gates-finansiert vaksine forårsaket polioutbrudd i Afrika

HELSE FN har blitt tvunget til å erkjenne at et internasjonalt vaksinasjonsprogram forårsaker dødelige utbrudd av nettopp den sykdommen som vaksinen var tenkt å utslette.

Den polioskadede afrikaneren Therese har blitt utnyttet av UNICEF i propaganda omkring den påståtte utryddelsen av polio i Afrika. Skjermbilde: Youtube/UNICEF

Mens internasjonale organisasjoner som Verdens helseorganisasjon (WHO) regelmessig gjentar taler om at man har lykkes i «å utrydde polio» med vaksine, virker det motsatte å være tilfellet. Vaksiner mot polio har forårsaket dødsfall og permanent sykdomstilstand hos mange unge afrikanere.

Nå tvinges WHO til å erkjenne at dette er tilfelle. I en opplysning beskriver WHO kortfattet situasjonen og hva man anser er viktig å gjøre for å håndtere dette.

De vaksinene som ble anvendt og fremstilt av Bill Gates selskap, har vist seg å paralysere barn ved at de har fått i seg dødelige stammer av et patogen.

Denne sykdomsepidemien, fremstilt av legemiddelindustrien,  kommer av en vaksine mot poliovirus type 2. Epidemien brøt ut i de afrikanske landene Tchad og Sudan.

Tjenestepersoner innen WHO erkjenner nå at deres plan om å stoppe «vilt» polio har slått tilbake. De uroer seg nå for at denne nye farlige poliostammen kan spre seg til andre kontinenter og forårsake ytterligere dødelige utbrudd rundt om i verden.

Etter å ha spandert omkring 16 milliarder dollar for å utrydde polio har det internasjonale helseorgan «av en glipp» gjeninnført sykdommen i Pakistan, Afghanistan og Iran, ettersom Sentral-Asia ble rammet av en stamme av polio som kan spores til en legemiddelvaksine.

Samme sak er tilfellet i India.

I 2019 beordret Etiopias regjering at 57 000 injeksjonsflasker av poliovaksine av type 2 (mOPV2) skulle destrueres etter ett lignende utbrudd av vaksine-forårsaket polio.

Den orale poliovaksinen som er årsaken til polioepidemien har vært anvendt av Global Polio Eradication Initiative (GPEI), ett konsortium som støttes og finansieres av Bill og Melinda Gates Stiftelse.

Nye eksperimentvaksiner testes nå i Afrika

For tiden testes den første eksperimentelle Covid-19-vaksinen på den afrikanske befolkningen gjennom GAVI Vaccine Alliance, en annen organisasjon som finansieres av Gates stiftelse, samt av USAs føderale regjering. USAs president Donald Trump og helsemyndighetsjefen Anthony Fauci har også store økonomiske interesser i GAVI.

En stor omgang av vaksineforsøk på mennesker mot Covid-19 pågår for tiden i Sør-Afrika. Dette programmet drives av universitetet i Witwatersrand i Johannesburg, som også er en Gates-finansiert institusjon.

Ifølge nyhetsbyrået AP har ett nytt polioutbrudd i Sudan inntruffet og som er direkte koblet til den pågående epidemien i Tchad, som i sin tur skyldes Bill Gates orale poliovaksine. Polioepidemien spres også til Kamerun.

Dette ble rapportert bare en uke etter at WHO hadde erklært det afrikanske kontinentet fri fra ukontrollert poliovirus, med uttalelsen at «det var en utrolig og rørende dag» å kunne erklære polioen utryddet i Afrika.

WHO sa at man hadde funnet ytterligere vaksine-forårsakede poliotilfeller i Sudan og at viruset også hadde blitt identifisert i miljøprøver. Det finnes vanligvis mange flere urapporterte tilfeller for hver bekreftede poliopasient. Den veldig smittsomme sykdommen kan spre seg fort i forurenset vann og rammer oftest barn under 5 år.

I sjeldne tilfeller kan det levende polioviruset i den orale vaksinen mutere til en form som kan utløse nye utbrudd, skriver AP.

I forrige uken advarte WHO om at risikoen for ytterligere spredning av polio som stammer fra vaksinen i Sentral-Afrika og Afrikas horn var «høy», og konstaterer at det finnes store befolkningsbevegelser i regionen.

Mer enn ett dusin afrikanske land kjemper for tiden mot utbrudd av polio som er forårsaket av viruset, deriblant Angola, Kongo, Nigeria og Zambia.

I april anbefalte WHO og deres partnere motvillig en midlertidig stans av polio-massevaksinasjonskampanjer. I mai rapporterte de at 46 kampanjer for å vaksinere barn mot polio hadde blitt lansert i 38 land, hovedsakelig i Afrika, på grunn av koronakrisen.

Noen av kampanjene har nylig blitt startet på nytt, men helsepersonell må vaksinere mer enn 90 prosent av barna i deres forsøk på å utrydde den paralytiske sykdommen, ifølge AP.

Systemmedia er stille

Informasjonen om vaksineskader og sykdomsutbrudd har det vært fint lite om i massemedier. Et problem er at Bill Gates er en av de største finansiører av WHO, samt at han «donerer» store summer penger til systemmediene, inklusivt BBC og The Guardian.

Disse rapporterer på sin side velvillig om selskapet og helseprosjektene, og lar ham ofte snakke om sin virksomhet i intervjuer som er dårlig forkledde markedsføringskampanjer for hans virksomhet.

Bill Gates bygger også egne nyhetsselskap og foretak som egner seg til faktakontrollerende virksomhet i den hensikt om å gagne nyheter om han og fakta skal publiseres i stor skala, samtidig som kritiske fakta undertrykkes.

Bill Gates bygger også sine egne nyhetsselskaper og foretak som bedriver med «faktakontrollerende virksomhet» med den hensikt å publisere nyheter i stor skala som er gunstig for han selv, samtidig som kritisk fakta undertrykkes.

En nylig gjennomført undersøkelse som ble utført av Columbia Journalism Review (CJR) avslører ett antall urovekkende resultater som peker på ett mangemilliarddollars-nettverk av informasjonskontroll og «forvaltning av et massemedienarrativ» – med Bill Gates midt i sentrum.

Gates generøsitet virker å ha bidratt til å fremme et stadig mer vennlig mediemiljø for verdens mest synlige veldedighet.

Frem til juni 2020 betalte Bill Gates ikke mindre enn 250 millioner dollar i stipender til systemmedienes journalister. Dette ser ut til å øke jo nærmere lanseringen av koronavaksinen man kommer.

Foruten BBC og The Guardian donerer Gates penger til – blant andre – NBC, Al Jazeera, ProPublica, National Journal, Univision, Medium, Financial Times, The Atlantic, Gannett News, og franske Le Monde. Med publikasjonen Vox har Gates Stiftelse skrevet en «kontrakt».

Gitt at Bill og Melinda Gates Foundation er nært involvert med mange globale aktører knyttet til de kommende koronavaksinene – som GAVI, og samarbeidet med Moderna, AstraZeneca, Sanofi, Pfizer, Merck, J&J, Eli Lilly, Novartis – sitter Gates på flere stoler samtidig, hvilket kompromitterer mulighetene for å få et klart og sannferdig bilde av blant annet sykdomsbeskrivelser, epidemikontroll og resultatene eller utfallet av legemiddelindustriens kamp mot epidemier.

Bill Gates finansierer faktagranskere

Det har også blitt avslørt at Gates finansierer den gruppe av faktagranskere som for øyeblikket anvendes av Facebook og andre sosiale medieforetak – som aggressivt sensurerer all informasjon på sine plattformer som er kritisk overfor Gates og ulike legemiddelfirmaer.

PolitiFact og USA Today – som drives av henholdsvis Poynter Institute og Gannett, som begge har mottatt finansiering fra Gates Foundation – har også brukt sine plattformer for faktakontroll til å forsvare Gates fra «falske konspirasjonsteorier» og «feilinformasjon».

Slik «feilinformasjon» som bekjempes inkluderer påstander om at Bill og Melina Gates Foundation har økonomiske investeringer i selskaper som utvikler helseprogrammer og vaksiner. Faktisk viser stiftelsens nettsted og nylige selvangivelser tydelig investeringer i slike selskaper, inkludert Gilead og CureVac.

Gates finansierte også i 2016 en rapport fra American Press Institute som siden ble anvendt for å utvikle rapporteringsretningslinjer som gir nyhetsredaksjoner anvisning i hvordan man opprettholder sin «redaksjonelle uavhengighet fra filantropiske finansiører», dvs. retningslinjer for hvordan massemedier skal synes å være uavhengige av «filantroper» som Bill Gates, når de i selve verket gjør seg avhengige av han i form av penger og innflytelse.

Det er sannsynligvis denne mangesidige situasjonen som gjør at det har tatt så lang tid for WHO å erkjenne tilbakeslaget mot polio i Afrika og at informasjon på Internett knyttet til problemer rundt polioprogrammer til en viss grad er blitt sensurert bort fra internett og søkeresultatene fra søkemotorer som de fleste internettbrukere idag bruker.

Bill Gates innrømmer på film at vaksinen hans vil gjøre permanente forandringer på vårt DNA:

Les også:
Microsoft vil koble opp mennesker digitalt via «smart-tatoveringer»