Hjem Nyheter Globalt WikiLeaks: Clinton, Obama og Soros involvert i Vatikan-kupp

WikiLeaks: Clinton, Obama og Soros involvert i Vatikan-kupp

VATIKANET Ifølge kilder WikiLeaks skal sitte på ble den konservative pave Benedikt styrtet og erstattet med den kulturmaxistiske pave Frans, som er tro til den globalistiske agenda.

pave Francis
Pave Francis.

George Soros, Barack Obama og Hillary Clinton skal ha brukt USAs diplomatiske maskiner, politiske muskler og økonomisk makt til å bestikke, drive med utpressing og således tvinge frem et regimeskifte i den romersk-katolske kirke, for da å erstatte den konservative pave Benedikt XVI med den venstreradikale pave Frans.

Pave Benedikt XVI regjerte som pave i perioden 2005–2013 før han uventet trakk seg tilbake under mystiske omstendigheter. Han er den første pave som fratrer sin stilling som pave siden Gregor XII i 1415, og er offentlig ansett som den første pave som fratrer sin stilling som pave på eget initiativ siden Celestin V i 1294.

Innad i det katolske miljø har innsettelsen av den venstreradikale pave Frans skapt svært sterke reaksjoner, hvor de her mener at han går på akkord med den den romersk-katolske tro og er en lydig brikke og talerør for globalismen.

En gruppe katolske ledere står nå med nye bevis avdekket i en rekke e-poster utgitt av WikiLeaks som her viser til at den konservative pave Benedikt ikke gikk av på eget initiativ, men ble derimot skjøvet ut som følge av et kupp i Vatikanet.

Nå har de katolske ledere sendt brev til president Trump og oppfordret ham til å lansere en offisiell gransking av virksomheten til George Soros, Barack Obama, Hillary Clinton, samt andre som skulle være involvert i det orkestrerte kuppet mot pave Benedikt XVI.

Kilde:
WikiLeaks: Clinton, Obama, Soros Overthrew Pope Benedict In Vatican Coup