Hjem Motstandsbevegelsen Wikipedia: Haakon Forwald er en av Nord-Europas farligste menn

Wikipedia: Haakon Forwald er en av Nord-Europas farligste menn

21
DEL

FIENDEMEDIA Den internettbaserte leksikon-tjenesten Wikipedia beskriver lederen for Motstandsbevegelsen i Norge som «en av Nord-Europas farligste menn».

At fiendemedia lyver, vinkler og vrir på sannheten for å passe sin egen agenda er vi vant til – og leksikon-tjenesten Wikipedia er intet unntak.

I sin engelskspråklige artikkel om lederen for Den nordiske motstandsbevegelsen i Norge, Haakon Forwald, er det en kort, men noe sensasjonell beskrivelse av Forwald. Han er nemlig ikke bare farlig, men en av Nord-Europas farligste menn!

Forwald (born 1978) is the leader of the major Neo-Nazi organization, the Nordic Resistance Movement in Norway. He has been described by the newspaper Verdens Gang as one of the most dangerous people in Northern Europe.

Kilden artikkelen henviser til er VGs artikkel om Motstandsbevegelsen fra 2016, hvor overskriften lyder «Nordens farligste». Dette er igjen en henvisning til norsk og svensk sikkerhetspoliti som har uttalt at de anser at Den nordiske motstandsbevegelsen utgjør den største trusselen blant det «høyreekstreme miljøet».

Frihetskamp har vært i kontakt med Forwald for å høre om hvordan han synes det er å bli kåret til en av Nord-Europas farligste menn.

Hei, Haakon! Det var litt av en beskrivelse du fikk, har du fått noen reaksjoner ennå?

– Hehe, nei ingen reaksjoner, bortsett fra at Pär Öberg syntes det var både heftig og litt skummelt å kjenne en av Nord-Europas farligste menn.

Man får vel anta at det er en meningsmotstandere som ligger bak artikkelen antar jeg?

Ja, Wikipedias artikler skapes jo av frivillige, og det er ikke uvanlig at meningsmotstandere både forfatter og redigerer artikler om oss. Wikipedias agenda er også svært åpenbar, da de som regel lar løgner og angrep bli liggende, samtidig som de aktivt fjerner all objektiv informasjon.

Et annet eksempel på fiendemedias løgner er NRKs seneste artikkel om Motstandsbevegelsen påståtte koblinger til Russland. Klikk på bildet for å lese artikkelen.

Hva tror du skjer videre? Blir informasjonen fjernet eller kommer det til å «leve sitt eget liv»?

– Ja, vi har jo tidligere erfaringer med at fiendemedia har løyet om oss i artikler, og at løgnene senere har blitt gjengitt på Wikipedia med fiendemedias artikkel som referanse. Senere kan løgnen bli gjengitt i en annen avis, og da med Wikipedia som referanse.

Gjennom slike sirkelreferanser skaper de således sin egen «virkelighet» og sine egne «sannheter» – som de senere kan misbruke i sin egen propaganda. Det er ikke uten grunn at vi omtaler fiendemedia som løgnpressen.

Hva som har skjedd og skjer videre i akkurat dette tilfelle, tør jeg ikke spekulere i, men det er vel uansett ikke verdens undergang om løgnpressen eller systemet skulle omtale en som farlig, det er vel snarere positivt.

Da takker vi for intervjuet. Har du en siste hilsen til Frihetskamps lesere?

– Bare hyggelig! Den nordiske motstandsbevegelsens nye nettsted lanseres lørdag morgen, så husk å sjekke Frihetskamp for mer informasjon lørdag morgen.

DEL

21
Delta i debatten

avatar
16 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
RN DIREKT#65: Amandas träningstips, Nordeuropas farligaste och New York Times-intervjun | Nordfront.seV.LSimonJohn DoeTommy Nyberg Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Roar
Roar

Haha, skal si de smører på med skremselspropaganda.

Thule
Thule

Nå er ikke Wikipedia akkurat noen upartisk og nøytral nettside heller, og det er ikke overraskende når man ser hvem som eier den. I tillegg til dette finnes det folk som sitter og redigerer artikler på fulltid for å søre for at riktige merkelapper settes på riktige folk. F.eks «white supremacist» om de som mener hvite har rett til å eksistere versus «humanitarian» om de som vil utrydde oss.

Simon
Simon

Vell historisk vis (m tanke på infrastruktur, rettvis politikk, helse osv.) Europa ligger milevis foran. Hvorfor? Nei tenk to ganger…hvite har skapt krig også men hvem har fått mest til!?

Vestlandet
Vestlandet

Med tanke på hvem som styrer Wikipedia så kommer ikke dette som noe overraskelse..

https://url.rw/?https://youtu.be/hR5EqchQ448

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz

En av Nord-Europas farligste menn … Det var ikke måte på … Vel, enda godt han er på vår side i så fall 🙂

Ellers så gleder jeg meg stort til lanseringen av det nye nettstedet. Det er virkelig en spennende utvikling. Stadig tas nye steg i kampen for et fritt og forent Norden – i folkefellesskapets ånd.

Micke
Micke

Det er liksom så skrudd det er mulig å få til – Haakon må definitivt være blandt topp 5 av balanserte, rolige og menneskelige folk jeg har møtt i livet mitt – i yrkes, som privatliv..dette er virkelige det ultimate beviset man trenger om man hadde tvil ang skremselspropagandaen.

Blodorm
Blodorm

Med styrken til ti tusen menn, og røntgensyn var den etersprutende Haakon Forwald i sin tid Nord-Europas farligste mann. -Wikipedia om hundre års tid.

John Doe
John Doe

Nesten så man kan trekke paraleller til Adolf Hitler, han er jo ifølge MSM fanden sjøl.
Pussig nok har ikke jeg det inntrykket av han.
Rart, det der 😉

Andreas H
Andreas H

Latterlig av dem å skrive sånn om vår leder, en mer hederlig og hyggelig kar skal man lete lenge etter, er en ære å få kalle han for vår leder.

Kim

Helt enig

NASJONAL SOSIALIST
NASJONAL SOSIALIST

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH

Haakon er jo bare god og snill han !!

Kim

For en ære.

Tom

Med tanke på hvilken utrolig bra jobb han gjør for vårt folk kan jeg forstå at våre fiender frykter han! Slik propaganda er bare et tegn på godt arbeid 🙂

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Hvis Ludvig i Flåklypa sier at noe er farlig. Ja da tror jeg på det, men dette wikipedia-tullballet? NOT!

trackback

[…] Ursprungligen publicerad på Frihetskamp.net. […]

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

Tror nok Forwald og hans kamerater skal ta dette mer som en anerkjennelse, især når det bygger på folkefiendtlige kilder som Vredens Gnag og lignende. Stå på og vit at folkeforræderne og deres oppdragsgivere skjelver litt i buksene når de ser og forstår at det ytes kraftig motstand mot ødeleggelsen av vårt folk.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg

«Vredens Gnag»
Klockren, tummen upp.

John Doe
John Doe

Lol, Vredens Gnag.

V.L
V.L

Fakta er at det kommer en krig. https://url.rw/?https://m.youtube.com/watch?v=HW5USVpTnJA Vi vet at Frihetskamp ikke er en voldelige gruppe. Da hadde de aldri drevet på i disse snille baner slik det gjøres i dag. Om de var farlige så hadde det verk drap etter drap etter drap da vi vet at Politiet ikke engang klarer håndtere dagens oppgaver og disse drapene ville da gått ustraffet, men der er ingen drap og farlige tilstander er der vell ? NEI det er ikke det! Jeg bare sier det: FRIHETSKAMP kjemper for vår Nasjonen, for VÅRE BARN ! Og de kjemper med stemmen og ikke… Les mer »

V.L
V.L
trackback

[…] från den norska grenen av Nordiska motståndsrörelsen: bland annat den nya organisationshemsidan och hets från PST, Norges […]