Hjem Nyheter Norden World Jewish Congress: – Forby Motstandsbevegelsen og slå hardt ned på deres...

World Jewish Congress: – Forby Motstandsbevegelsen og slå hardt ned på deres demonstrasjoner!

7

JØDISK MAKT Organisasjonen World Jewish Congress har sendt et åpent brev til den svenske statsministeren hvor de oppfordrer myndighetene til å forby Den nordiske motstandsbevegelsen.

Den internasjonale jødisk makt-organisasjonen World Jewish Congress (WJC) har sendt et åpent brev til Sveriges statsminister, Stefan Löfven, hvor de maner myndighetene til å forby Den nordiske motstandsbevegelsen, samt til å slå hardt ned på organisasjonens demonstrasjoner og til å beskytte jødiske samfunn i Sverige.

Brevet ble sendt tidlig onsdag den 1. mai av lederen for WJC, Robert Singer. I tillegg til å oppfordre til forbud, maner han også myndighetene til å ha «nulltoleranse for slike manifestasjoner av ondskap», og sikter til 1. mai-demonstrasjonene. Singer oppfordrer også myndighetene til å slå ned på demonstrasjonene gjennom å fordømme og «resolutt handling».

Singer påpeker at Motstandsbevegelsens 1. mai-demonstrasjoner gjennomføres på samme Jom Hashva, som er en jødisk minnedag over «holocaust». Dagen blir markert på den 27. dagen i måneden Nisán, og falt i år på 1. mai. At dette ikke hadde noen ting med Motstandsbevegelsens demonstrasjon å gjøre, unnlot han naturligvis å nevne.

Singer fremsetter naturligvis en rekke grove løgner om organisasjonen. Han påstår blant annet han at Motstandsbevegelsen har angrepet innvandrere med bomber og brannbomber, at man har demonstrert under den jødiske høytiden Yom Kippur, samt at man har terrorisert det jødiske samfunnet i Umeå. Singer hevder også at man under Almedalen har begått en rekke lovbrudd, og konstaterer at et forbud ville være en kraftfull måte for Sverige å fortelle omverden at man ikke tolererer «organisert og voldelig hat».

Han runder av brevet med å oppfordre myndighetene til å gi mer penger til jødiske forsamlinger og samfunn for å bedre sikkerheten, samt understreker viktigheten av å bekjempe antisemittisme i skolene og å busse elever til steder som Auschwitz.

Den jødiske lobbyorganisasjonen forsøkte også å påvirke Motstandsbevegelsens demonstrasjon i Göteborg den 30. september 2017. Gruppen krevde da av svenske myndigheter gjennom et åpent brev at Motstandsbevegelsens demonstrasjonsrute skulle bli endret, noe den også ble.

World Jewish Congress er en av verdens mektigste jødisk makt-organisasjon og har filialer over hele verden. De har koblinger til Rotschild-familien og har i en årrekke motarbeidet nasjonalistiske bevegelser i Europa.

Det var blant annet etter et besøk og et krav fra WJC at greske myndigheter slo hardt ned på nasjonalistiske Gyllent daggry og fengslet hele ledelsen. De arbeider også for omfattende sensur på internett, samt forfølgelsen av mennesker som har arbeidet i arbeidsleirer under andre verdenskrig.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

Hold munn jøde ####

Oystein
Oystein
3 år siden

World Jewish Congress ja.. *rister på hodet*

I tusenvis av år har verdensamfunnet vært klar over historien til Jødene.
Sannheten om jødenes historie de siste 3000 år skal spres i alle gater og hjem, og de ansvarlige skal før eller siden måtte stå til ansvar for å ha voldtatt og ødelagt denne planeten og alle mennesker i den.

Sannheten vil vinne frem til slutt.

Johan G
Johan G
3 år siden

Årsaken til den stadig voksende avsky mot jøder er deres virksomheter innad i andres nasjoner, som alltid har gått på bekostning av urfolket. Og på toppen av det hele deres ubegrensede offerkofte og frekkhet når urfolket viser til reaksjoner.

De oppfører seg som om de skulle være verdens ledere, og forstår ikke når folk ikke ønsker deres innblanding og overtramp.

Martin
Martin
3 år siden

De legger nesa si borti alt. I følge ((((de selv))) eier de jo planeten.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
3 år siden

Og disse lurer på hvorfor snart hele planeten hater dem..

Einar O
Einar O
3 år siden

For en frekkhet!

trackback
3 år siden

[…] mer: World Jewish Congress: – Forby Motstandsbevegelsen og slå hardt ned på deres demonstrasjoner! Ervin Kohn vil innføre diktatur i demokratiets navn – SV henger seg på Vil at forbud av […]