Hjem Nyheter World Jewish Congress: – Vi oppfordret Hellas’ regjering til å forby Gyllent...

World Jewish Congress: – Vi oppfordret Hellas’ regjering til å forby Gyllent Daggry

HELLAS World Jewish Congress tilstår nå at de reiste til Hellas i mars i år for å få det greske regimet til å forby Gyllent Daggry.

Ronald Lauder leder World Jewish Congress, som praktisk talt kontrollerer gresk innenrikspolitikk.

Nordfront har tidligere rapportert om at den greske statsministeren, Antonis Samaras, besøkte sionistiske organisasjoner utenfor Hellas i sammenheng med aksjonene mot Gyllent Daggry og at han på et av møtene sverge å «utrydde gyllent Daggry». Vi har også skrevet at Samaras’ forrige justisministers, Antonis Roupakiotis, mener at aksjonen mot Gyllent Daggry har skjedd på ordre fra sionistiske organisasjoner og EU.

Nå oppgir Ronald Lauder, president for World Jewish Congress (WJC) og en av verdens rikeste menn ifølge Forbes, helt åpent i en artikkel at den sionistiske organisasjonen krevet av den greske statsministeren i mars at regimet skulle «slå ned» Gyllent Daggry og innføre skreddersydd lovgivning mot nasjonalistiske krefter som arbeider i Hellas:

Som president for World Jewish Congress reiste jeg til Hellas i mars og til Ungarn i mai for å kreve at disse nasjonene slår ned på ekstremistpartier med kraftfulle tiltak, inklusiv lovgivning som straffer hatpropaganda.

Men WJC var ikke fornøyde med tiltak for å sinke Gyllent Daggrys vekst, men foreslo også at statsministeren skulle forby partiet helt og holdent.

I min tale og i mine møter med Samaras gjorde jeg det helt klart at Gyllent Daggry måtte stoppes. World Jewish Congress oppfordret Hellas til å overveie og forby partiet.

Ved det tidspunkt som Lauder fremsatte sine krav til den greske statsministeren fantes det ingen anklager om «statskupp», «forsøk på å styrte det demokratiske system» eller noe annet som regimet nå i ettertid anklager Gyllent Daggry for og som baseres seg på opplysninger fra tre «anonyme vitner». Ved dette tidspunkt hadde ikke den venstreekstremistiske rapperen Pavlos Fyssas heller blitt myrdet, noe Gyllent Daggry har blitt beskyldt for, men som Gyllent Daggry tidlig fordømte.

Lauder krevet at det greske regime skulle vedta forbud mot Gyllent Daggry på grunn av at partiet blant annet skal ha «fornektet holocaust i parlamentariske taler» og ha gjort «Hitlerhilsener på pressekonferanser», kombinert med påstanden om at de har «oppviglet til vold mot innvandrere».

På grunn av Samaras imøtekommende innstilling får han nå klapp på ryggen fra WJC, som skriver:

I mars ble Antonis Samaras den første sittende statsministeren i Hellas som besøkte en synagoge i løpet av 100 år […] Han lovet høytidelig at hans regjering skulle agere «helt intolerant mot vold og rasisme». […] Hellas har vist at voldsomme nynazister ikke er akseptable og jeg takker statsminister Samaras og hans regjering for at de holdt sitt løfte.

Hellas’ statsminister, Antonis Samaras, ved et besøk hos Den amerikanske jødiske komité i New York.

Videre i artikkelen forteller Lauder hvordan denne sionistiske organisasjonen fra USA også påvirker politikken i Ungarn. I sammenheng med deres møte med ungarske regjeringsmedlemmer i mai krevet organisasjonen at man skulle kriminalisere ytringer som setter spørsmålstegn ved den offisielle versjonen av «holocaust» , samt kriminaliseringen av partier som er av «nasjonalistisk-antisionistisk karakter» i alle europeiske land.

Ungarns visestatsminister, Tibor Navracsics, uttalte på en konferanse om antisemittisme på tirsdag at «vi kommer til å slå ned (antisemittismen i landet), med lovlige midler om nødvendig». WJC, som oppfatter disse ungarske løftene som et resultat av sitt store møte i mai, oppfordrer nå regjeringen til å stanse partiet Jobbik, Ungarns tredje største parti, men å vente med aksjoner lignende de i Hellas til etter neste ungarske valg er avklart:

Neste år kommer Ungarn å holde valg. Frem til da finnes det forsatt tid til å forsikre seg om at Jobbik blir stemt ut av parlamentet. Akkurat som i Hellas krever dette mot og besluttsomhet. Alle demokrater burde agere mot de som utgjør en trussel mot selve demokratiet.

WJC har også advart om situasjonen i Østerrike, der partiet FPÖ har hatt sterk fremvekst den siste tiden. Spesielt partileder, Heinz-Christian Strache, skal virke upålitelig fra et sionistisk ståsted.

WJC avslutter sin artikkel med å love at de kommer til å «fortsette å utøve sin innflytelse mot alle land i Europa for at de ikke skal mykne i kampen mot nynazister».

Til tross for at sionistiske organisasjoner utenfor Hellas selv oppgir at de er kraftig innblandet i den greske innenrikspolitikken har massemedia i vest ikke én gang nevnt dette i sin rapportering eller satt spørsmålstegn ved det greske rettssystemet.