Hjem Nyheter Globalt Worldometer: Abort verdensledende dødsårsak i 2021 – 43 millioner dødsfall

Worldometer: Abort verdensledende dødsårsak i 2021 – 43 millioner dødsfall

4

ABORT 43 millioner aborter ble ifølge Worldometer utført i verden i løpet av 2021 – hvilket forklares å utgjøre drøyt 42 prosent av samtlige dødsfall. Det er siden tidligere kjent at aborter er særlig vanlig forekommende i hvite samfunn.

Abort skal i 2021 ha vært den ledende dødsårsaken globalt med sine nærmere 43 millioner fostre drept i livmoren.

Den 31. desember 2021 var nemlig ifølge referansenettstedet Worldometer (Wm) 42,6 millioner aborter blitt utført i løpet av året, mens 8,2 millioner døde av kreft, 5 millioner av røyking, 1,7 millioner av HIV/AIDS, 2,3 millioner i trafikkulykker og 1 million av selvmord.

Når Wm slår sammen antallet dødsfall av andre årsaker enn abort får man tallet 58,7 millioner, hvilket ifølge statistikken skulle innebære at aborter i fjor utgjorde drøyt 42 prosent av samtlige menneskelige dødsfall.

Som en sammenlikning er WHOs tall for antallet dødsfall med/av korona i 2021 3,5 millioner.

Worldometer er av American Library Association (ALA) blitt utnevnt til en av de aller mest pålitelige kostnadsfrie referansenettstedene.

Tallet på antallet aborter i verden per år baserer man på WHOs statistikk. Globalt oversteg ifølge Wm antallet dødsfall av abort i 2021 dem av kreft, malari, HIV/AIDS, røyking, alkhool og trafikkulykker til sammen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
8 måneder siden

La det ikke være tvil; abort er drap på et liv i emning, fra unnfangelsen til tid for naturlig fødsel. I sjeldne tilfelle må abort utføres pga fare for morens liv, og/eller fordi fosteret ikke er levedyktig. Dessverre har pådriverne, aka jødene, fått kvinner i vesten, og i stigende grad ellers, til å omfavne slagordet «my body, my choice», og til bortdefinere fosterets rett til liv av hensyn til egen bekvemmelighet.

anon
anon
8 måneder siden

Det er ingen moralske grunner til å være mot abort, med mindre man er kristen eller noe slikt. Så jeg ser ikke problemet. Det er ikke akkurat sånn at det er nødvendig at vi blir flere mennesker heller. Husk at vår eksistens er truet av innvandring, ikke av lite fødsler. Det er helt naturlig at en populasjonsvekst stagnerer, dette ser vi i naturen med andre arter også. Evig befolkningsvekst er ikke bærekraftig for naturen.

Ikke misforstå meg da, det er fint å få barn.

Haraldsson
Haraldsson
8 måneder siden

Er generelt mot abort, men det kan naturligvis også være enkelte tider hvor for abort eller ikke abort kan være vanskelig å avgjøre. Som til eksempel ved voldtekt, incest.

Lena
Lena
8 måneder siden

kys