Hjem Nyheter Globalt Youtube klemmer til – fem ganger så mange filmer fjernet hittil i...

Youtube klemmer til – fem ganger så mange filmer fjernet hittil i år

5

SENSUR Youtube oppgir at de nå har tatt bort fem ganger så mange filmer sammenliknet med samme periode i fjor. Mørkleggingen har skjedd på oppdrag av organisasjonen Anti-Defamation League, ADL.

Youtube har på ordre av den jødiske organisasjonen Anti-Defamation League, ADL, økt sensuren på plattformen og annonserer nå at de har tatt bort fem ganger så mange av sine brukeres politisk ukorrekte filmer sammenliknet med samme periode i fjor.

Det var i begynnelsen av juni som den jødiskeide bedriften skjerpet sensuren av politisk ukorrekt materiale, såkalt hatprat, hvilket man nå ser resultatet av.

I absolutte tall innebærer den økte sensuren at det ytringsfrihetsfiendtlige Youtube har tatt bort 111 185 klipp, 17 818 kanaler og renset ut 538 millioner kommentarer.

De oppgir at de spesielt innretter seg mot mørkleggingen av filmer som «forherliger nazismen». Ifølge en rapport fra den jødiske frimurerorganisasjonen B’nai B’rith – som grunnla ADL – så skal fem jødiskkritiske youtubekanaler til sammen ha vist klipp 81 millioner ganger.

I begynnelsen av august ble den populære alternative kanalen Swebb-tv stengt uten forvarsel av Youtube. Kanalen som bedriver borgerjournalistikk hadde kommet opp i over en million visninger og hundretusentalls unike besøkere i måneden.

– Jeg er ganske sikker på at det virkelige problemet ikke er at vi har begått noe «hatkriminalitet», men at vi kritiserer de internasjonale interessene som har stor påvirkningskraft på våre politikere. Vi har nådd ut til store grupper og det er trolig dette som har fått noen til å reagere. Vi har satt fingeren på noen ømme punkter åpenbart, kommenterte  Mikael Willgert da, grunnleggeren av den populære kanalen.

Youtube ble dog tvunget til å åpen Swebb-tvs kanal igjen.

5
Delta i debatten

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
StigmatixEspenOysteinKim LarsenSteinar Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Steinar
Steinar

Jødisk sensur, et svært dårlig trekk for jødene. Det vil slå tilbake.

Kim Larsen
Kim Larsen

De kjepp jager oss ut av jewtube og jewbook.

Bruk VK og alternativer som bitchute.

Morsomt er det og høre på de mindre konservative/radikale som blir bannet. De får helt sjokk 🤣

Oystein
Oystein

Jævla Jøda!!!

Espen
Espen

Boikott YouTube, og bruk heller BitChute: https://www.bitchute.com

Stigmatix

VK og bitchute er nærmest de eneste gjenværende alternativer